Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Bravo! Revolta-te si asa vei ramane numai cu asta! Eu deja vorbesc monologuri de Oscar cand ma apuca nervii ca nimeni nu ma ia in seama. Cred ca, o iau pe urmele lui ELLA cu luna retrograda si nitel tembela, ca aseara zbarnaia atmosfera in casa de tensiune. Si macar daca eram eu, dar l-am suportat pe sot, care se da lovit rau. Este cel mai neinteles personaj si cel mai "principal" personaj de telenovela! Eu cand sunt obosita fleasca devin apatica. Noroc ca asa eram aseara, ca altfel...(hai ca fac pe nebuna acuma) nu, n-as fi reactionat nici altfel pentru ca ma gandeam la copii, dar daca ar fi fost sa nu am franele puse din pornire, ar fi avut raspuns la toate angoasele lui.

Intotdeauna am zis ca oamenii prea liberi, prea menajati, au timp sa mediteze si calca in strachini. Daca s-ar culca ca mine cu gandul la ce va face in secunda cand se scoala, daca ar fi toata ziulica contra cronometru si daca ar avea teluri bine definite nu si-ar mai pune intrebari filosofico-eufemistice.

Nu mai continui ca umplu pagini inutil.

Ma intreba VLADIMIRESCU intr-un mesaj mai vechi, daca imi urmez propriile sfaturi, ca la ele ma pricep.
Da, le urmez. Sunt prima care o face si stiu din experienta proprie ca functioneaza, dar un sfat nu garanteaza si reusita, conteaza situatia in care e aplicat si receptivitatea persoanei.
Poate d-asta si fac uneori haz de necaz autoironizandu-mi fobii mult mai putin grele decat angoasele sotului pe care din cand in cand trebuie sa si le exprime mult prea temperamental pentru stilul si felul meu de-a fi.
Eu am ajuns sa pun pe primul loc, si pe al doilea si pe al treilea copiii, apoi undeva mai jos ajung la noi, adultii.
Eu nu mai gandesc si nu mai vorbesc cu "mie mi-ar placea", eu zic "pentru copii mi-ar placea" sau pur si simplu gandesc inainte de orice pentru ei. Si ce e legat de mine rezolv raportat la ei. Intr-un magazin daca intru, merg intai pentru ei, nu mai am timp fizic pentru mine. Si atunci nu mai am timp fizic nici pentru eufemisme.
Cat de prozaica am ajuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Bun, sa vedem cat ma lasa sa scriu.

LML iepilro de azi: : Matei (de bobita2010), Oana Iulia (de nemary), Andrei (de michelle_sf), Matei (de Lindal), Tudor Cristian (de bordeancavio), George Casian (de miria_cristina)

Stanucel eu m-as bucura sa vina dra acasa sa nu il duc eu in mediul ala plin de microbi.

Apropo, ieri i-a fcut-o dnei dr...s-a gandit ca i-ar sta bine cu ceva pata pe halat si a dat drumul la pishu in plina consultatie
A zis ca e tare energic, nu a putut sa il masoare, dar cica are peste 70. Normal, ca poarta haine 80.

Michelle,Miria multumim de tratatii. Eu ma infing in ele fara retinere. Sa va traiasca puiutii.

Michelle ai niste socri de toata pomina.

Carmen

Denisa deci zici ca au avut efect nervii? Ia sa ii pun in aplicare, ca vine ziua mea acusica. Glumesc, ca oricum nu avem bani de ea.

Gaby pup sa treaca starea proasta. SI sa stii ca ai dreptate.





Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)


Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!



Cand cineva acolo SUS te iubeste...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RAMY - Ziceai ceva de arsura. Pai, nu sta asa, mai ales daca doare sau ustura sau e intr-o zona solicitata. Pune ceva spray pentru arsuri sau unguent de la farmacie sau macar Bepanthen, daca n-ai cumparat pana acum nimic. Ca sa amelioreze senzatia, ca-i tare neplacuta si sa treaca mai repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multe Lunite sarbatoritilor de astazi:

Matei, Oana Iulia, Andrei, Matei, Tudor Cristian si George Casian!, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!

Un pupic tuturor mamicilor cu dureri de cap, masele, arsuri, nervi intinsi, melancolie ca trece timpul si cresc puii, soacre cotropitoare, batai de cap cu diversificarea, copii la gradinita, indemnizatie mai mica, prea slabe, prea grase... am uitat oare ceva? ma potrivesc perfect, si pe mine ma doare azi capul, m-am trezit de la 7 si tot am intarziat la lucru (am ajuns la 9.35) calca-l-ar ambuteiaj

hai sa o dam incolo de luna retrograda sau ce o mai fi si sa ne bucuram de inca o zi! eu am o stare de imi vine sa beau o sticla de ceva si sa dorm cu capul pe birou.



Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

SENSIBILA - http://www.flickr.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

RAMY - Ziceai ceva de arsura. Pai, nu sta asa, mai ales daca doare sau ustura sau e intr-o zona solicitata. Pune ceva spray pentru arsuri sau unguent de la farmacie sau macar Bepanthen, daca n-ai cumparat pana acum nimic. Ca sa amelioreze senzatia, ca-i tare neplacuta si sa treaca mai repejor.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Aveam in casa spray Oximed, am dat, s-a calmat pe moment durerea, apoi de la capat. Azi parca nu mai e asa rau...Eee, las' ca trece si asta.
Multumesc pentru gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Sa stau putin si pe forum, ca tot n-am facut azi, si peste o jumatate de ora trebuie sa mergem la gradi sa-l luam pe Stefy…
Bumbita si pe mine ma mai strange cateodata din prietenie , ca sa nu mai zic de cum trage de ei …
Eu stiu ca nu se da calciu si fier decat dupa ce se fac analize, poate asa e felul ei sa transpire mai mult, Mihai transpira tot in cap cand mananca sau cand plange.
Se vorbeste mult despre iaurturi – pana la un an Mihai va primi doar iaurt si branzica preparate in casa. De asemenea nu o sa-i dau alimente care mai tarziu ne se vor regasi in meniu – gen avocado (in afara de sos guacamole altceva nu stiu sa fac).
Oua ecologice – am vrut sa scriu mai demult dar am uitat – se gasesc si in Carrefour, sunt niste caserole verzi, scrie « Cortina » pe ele.
Gata, ma duc sa fac macar patul…


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi, am uitat sa iti raspund cu scaunul:
http://www.chicco.ro/produse/sugar-3/plimbare-21/promotie-scaun-auto-proxima-pacific-1343.html - de asta, dar pe portocaliu ca doar asa aveau la reducere in selgros



Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)


Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!



Cand cineva acolo SUS te iubeste...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

oanaiacovita doamne fereste..dar nu m-am gandit ca ai ceva cu mine,daca nu vroiam pareri nu scriam nimic... chiar iti multumesc...

acum i-am dat suc cu lingurita,nu a vrut decat cateva lingurite...am aruncat tot ce am facut (30 ml) dar asta e..ce nu imi place mie e ca murdaresc multe pentru nimic...storcator fructe,blender,ap.gatit etc...


Hai ca m-ati distrat, vorbiti oarecum de acelasi lucru, dar stranucel intelege putin gresit: ideea era
1. sa nu-i mai dai suc de fructe, ci sa-i faci fructele pasate si sa i le dai cu lingurita si
2. sa faci pauza adica sa nu-i introduci un aliment nou, nu sa faci pauza de mancare solida. Adica ii dai 3-4 zile morcov si apoi introduci alt aliment, pauza referindu-se la pauza de aliment nou introdus, dar tu ii dai in continuare piureul de legume.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Am luat-o pe Ioana de la gradinita, i-a placut, insa cand a tb sa plecam a inceput sa maraie. Dar n-a avut ce face , stiu ca de oboseala face asa.
A papat un pic si-acum doarme.

Acum sa va zic de Justina : a papat si ea cateva lingurite de legume ( morcov, cartof si dovlecel) si dupa, 120 ml de lapte ( cu o masura de lp m putin).. Incet incet reducem cant de lapte. Doarme si ea..


ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput