Copii din 1995-1998(35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Miha, n-as zice ca nu-i frumos ca ninge. Dar tocmai azi?!... Normal ca n-au mai venit mesterii azi ca sa monteze termopanul...Ca ninge!!! Pentru unii motiv de bucurie, pentru altii de E mai frig in casa, normal, ca nu mai avem balconul inchis. E mare dezordine in casa. Normal, ca unde sa pui atatea lucruri. Sotul meu s-a consolat...ca asta e situatia, pana la proba contrarie. Ca si pt. maine, tot vremea asta se-anunta. Apoi ger, geruletz...
Miha, ma bucur pt. tine ca Mihai se tine de promisiune si avanseaza cu invatatul. E foarte bine ca are o tinta precisa!

Andacos, vai de tine, cata agitatie!! Dar Andrei ce-a mai patit?!... Sper ca acum sunt toti bine, i-ai pus pe picioare si i-ai trimis la treaba. Ca de frate am inteles ca l-ai trimis cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ana68, frumoase poze!!! De-asta ai tu bateriile incarcate azi, care-va-sa-zica?!... Ce aliniere frumoasa! Si picaturile acelea!... Si energia in desfasurare!

mQQm, fascinanta povestea pepitzelului! Cum creste el mare si adoarme cu sorela!!! Si cum isi vede el dublu fratele! Si cat se-amuza adolescentii aia mari de nedumeririle unui pui mic! Oh! Si cata bucurie pe mami c-a mai aparut ceva nou in viata pepitzelului! Primul dintisolll !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

intru pe fuga, sa apuc sa scriu 2 randuri macar...Is cam full

agho, asta cu indolenta si zambetul tamp io cred ca-i universal valabila cand vine vorba de baieti. cat despre responsabilitati/te...huh!
Bine ca uite, Mihai al Mihăi incearca sa ma contrazica

TB si el, ca baietii, si+a tras un 8 in ultima lucrare la franca[taxare la secunda, nici un pct din oficiu,..., asta e ...,invatare de minte, sa puna osu'... ca la astea... mai subtirel ashea...]I-a zis profa ca daca presteaza 20 ex si vine cu ele ...isi salveaza media...

Agho, nasol momentu' cu fierataniile scoase...,ninge in balcon acum. Imi place sotul tau ca-i calm si cu constructorii daca nu esti,
ori ajungi la balamuc/ori le bagi mana-n gat.Unde vazusi de Pepit?

Dana, sanatate multa alor tai .

Anca, te invidiez, nu pt figura pe care a facut-o Mister Blue Eyes ci pt ca poti lua atat de usor legatura cu profii/diriginta.




"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, 8 e ceva asa, ce se poarta la franceza! In cazul garconului meu. Deci, nicio noutate! Dar bravo lui Tb ca munceste de rupe! Baiat cu prestanta! 20 de exr. la franceza, n-ai sa vezi never la nous. In schimb, dac-ar fi sa pastram proportiile cred c-ar trebui And. sa faca vreo 200, 300, 500??? exr. la chimie???... Dar nicio sansa, ca p-aici nu-i cu negociat etc. Te-a prins, te-a taxat.Pa!
Apropo, cu zambetul ala, care le enerveaza pe profe, pai asa a zambit de frumos si la chimie si l-a intrebat d-na ca de ce "rade"?! Si nu era decat un zambet. Sinucidere curata!
Stii, in tot locul ti se spune sa zambesti. Cu zambetul cuceresti lumea! Ce costa un zambet?!... Hmm! La chimie costa.
Franceza si desenul se dau de "mucenici", iar chimia de faliment! Nu stiu daca-l va atrage chimia mai tarziu, avand experientele "metalo-chimice" de-acum?!..

Flower, merci de compasiune cu ninsu-n balcon. Stai pe pace, ca in seara asta, si-a amintit fi-miu c-a sunat administratorul si ne-a anuntat ca nu vor veni nici maine mesterii. Si crezi ca sotul privea calm situatia?!... Si ca sa fiu rea, i-am reamintit cat de calm era el de dimineata si eu pufneam pe la serv. Ei! O sa treaca si asta. (O sa ma interseze cum ati izolat partea de jos a balconului.Cred.)
Si pepitelul are blog, cauti in dreapta jos la "vorbele" Mihaelei. Gasesti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna Fetelor, si Happy Monday!

La noi azi e semi-sarbatoare. Adica unii au liber, si altii lucreaza (moi par exmpl) dar imi place ca nu sant masini pe drum, si cu toate ca ploua si e vreme de cacao, am ajuns la servici in timp record.
Copii sant acasa, cand pe Wii, cand pe calculator, e 1130 dimineata si ei cu chiu cu vai si dupa 10 tel au reusit sa manance micul dejun.

Dana bine ai revenit la noi. Sanatate sotului, si lui Andrei. Vai de tine ca nu-ti vezi capul cu atatia barbati betegi pe cap. Sa speram ca Andrei se reface repede si nu pierde prea mult la scoala.

Mihaela felicitari lui Mihai al tau ca se tine de cuvant si s-a pus pe treaba. Asta e semn de maturizare, daca a pus cotul la carte asa serios. Si eu sant in extaz cand ninge.

Mara comunicarea si accesul la profi e unul din avantajele de la scolile private. Profesorii au clasele mai mici, si automat e mult mai usor pentru ei sa comunice cu parintii. Fiecare prof are laptop in clasa, si notele, mediile sant in calculator, si au si access la email. Lasa, pe TB ca o sa-si indrepte el nota la franceza. Dar 8 e totusi o nota buna, nu trebe sa te panichezi acu'.

Agho vai, ce santier aveti si voi in toiul iernii. Ufff... Las ca o sa treaca. Incearca sa nu prea stati pe acasa pana nu se termina balamucul, iesiti la o pizza in oras, vizitati vecinii ... Andrei al tau si-a pierdut haina de pe spate. Dar eu ce sa mai zic de sotul meu care a pierdut aparatul foto in Central Park?
Tu cel putin mai ai sperante ca Andrei o sa devina mai atent cu lucrurile...
Si noi santem la faza de inscris la liceu. Asta e saptamana de sedinte la licee. Avem de mers la 2 licee sa ne documentam si sa aflam cum si ce. . .

Ana eu am fost lacrimogena de fiecare data in prima zi de scoala. Cand ii vedeam asa mici, cu ghiozdanele 1/2 din ei, stingheri si speriati.... Stai asa ca pana pe 15 sept ai timp sa te pregatesti sufleteste.

Mihaelaaaaa cand vii din valea regilor???

MqqM ce de vesti sant aici despre Pepitzel, primul dinte... Cine l-a vazut primul? Cadou ceva?
"Mai vino seara pe la noi
MqqM, draaagaaa"

Mirela a skiat copila in week end ori ba?

O saptamana buna la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Bineinteles ca a skiat! A zis ca decat sa-si faca temele mai bine merge la skiat . Sambata a stat aproape toata ziua pe partie iar duminica si-a facut temele si a invatat. Mai are nevoie de cateva note pt a-i incheia mediile la sf de semestru.

O zi buna si succes copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io n-am prea multe de zis, doar ma hlizesc in tufisuri.
Ar trebui sa scrieti mai mult!

agho, sa stii ca papucii puma au fost gasiti in 2009 de halloween! In sacul cu care si-a adus lucrurile de halloween anul 2008 acasa. Si la o saptmana i-a pierdut la scoala. Am zis ca mai bine nu-i gasea. I-a gasit iar, dupa vreo doua saptamani. I-am zis sa-i aduca acasa si sa ii ingroape in gradina, asa stim si noi unde sunt si nu imi mai face mie palpitatii. Poate o gasiti si voi. Geaca si ipodul nu au mai aparut.

Altfel, Dana, sanatate la tot neamul lui Adam ce-l ai sub obladuirea ta!

flower, mai trebuie si cate o de-asta, altfel il pretuiesti dup-aia.

Ana, mare plictis la tine cu Alex. M-a impresionat cu Catalin, of si copilul ala ce trist...

mhldvrc, Mihai e super asa, sa-l tina. Bravo lui Ty!

Mihaela cred ca se bronzeaza de multisor, n-ar trebui sa apara?

Sanca, formularul cu voluntariatul a fost depus in octombrie, cand due date era in 1 iunie. Acum sper sa-si predea hartia cu cursurile pe anul urmator, azi a uitat, maine e dealine. Ai rabdare, ca-s indragostiti la varsta asta. Ce s-a intamplat cu fata pana la urma? A mea s-a dus in ultima saptamana inainte de vacanta, lunea la "Elliot" si i-a spus asa: ai pana vineri sa faci ceva in legatura cu asta". Si vineri a venit junul, frangandu-si mainle si a zis: "how about lunch some day?". Ea: "I thought you'll never ask!". Si au trait fericiti in continuare ca si pana atunci. Cu o dilema rezolvata. In lunch inca n-au ajuns... Ok, gata, pastrez discretia mai departe ca e delicata asa...

Pup si io si pepitul cel haios si cuminte, care va multumeste de atentie!


pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

, buna dimineata!
Agho, uuff, imi pare rau ca la voi este inca santier , nici nu vreau sa gandesc cum e. Asta ne asteapta si pe noi in primavara
Dana, multa sanatate "barbatilor" tai!
Mirela, sa-i fie de bine si partie buna incontinuare
mQQm, chiar asa, ingropati in gradina
Mara, Anca, Agho si eu sper s-o tina tot asa. Deocamdata se tine de treaba, nici cu prietenii nu se mai intalneste, nu mai pierde vremea la ca alta data, cred ca vrea sa ramana in "Spiru" si trage tare. Pe de alta parte vrea sa mearga in vacanta de Paste in Pestera Ratei(curs de initiere) si stie care sunt conditiile puse


Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Salutare la mamici,

viu eu cu floricele in plina iarna[-4C]....niiingeee...Oricum la noi bate si pardalnicu asta de vant de se simte mai ceva. cica o tine pana la noapte. Io cred ca ne-am dezobisnuit noi de iarna adevarata.

Anca, bafta multa in luarea celei mai bune decizii, ca la cat ii vad eu de responsabili pe ai nostri baieti, cred ca ne putem baza 100% pe ei....
Nu ma panichez deloc, ca mai are 2X10, dar daca vrea sa ramana aici unde se afla, unde ultima medie de admitere o fo 9.60, stie ce are de facut... Altminteri, se poate si in alta parte...Dpmeudv ar fi mai ok in clasa a 2-a..., dar mai avem pana acolo...
Sa-nteleg ca numai la private se intampla, in rest te pun pe lista de asteptare[nu-i poti contacta prin email?]
Agho, am simpatizat/empatizat cu tine ca am experiente relativ recente, stii. Am gatat eu in 5 saptamani, dar am strans ceva experiente si sentimentept mesteri in timpul asta.
Lasa, ca s-o imprieteni el si cu chimia asta. Nu-i nimeni prin casa sa-l mai imprieteneasca? Uite, eu de ex, aflu ca au facut "Past Perfect" din ultima lucrare cu care a venit la engl. Ca in caiet nu au o boaba scris de asta.In carte nici atat... Iti zic asta, ca inteleg ca au si ei "meritele" lor, da' nici cu "maniera de predare" nu mi-e rusine...Ai auzit tu de metoda inductiva? Dar de aia deductiva? Aka dintr-un ex copilu trebuie sa priceapa singur pe baza intuitiei si deductiei si sa mai tina si minte forever ceea ce noi invatam odata prin definitii, fixare, ...
.
tu mQQm te hlizesti ca ne-a ajuns
si pe noi, frumos iti shade? Ia baga si tu aici, sa ne radem si noi , da stii noi mai asea cu juma'te de gura ca ne-ajunge mai incolo.Din ce scrii tu, sansa tot la fata sa puna piciorul in prag.
Iar cu papucii, lasa ca-i gaseste si a 3-a oara ca vad ca tot n-are nevoie nimeni de ei. Cum imi zicea mie al meu flacau de dimineata, cu ninsoarea, alea-alea, cica sa-i uite la scoala azi[papucii de sport], ca-i recupereaza maine...
Pup si eu Pepitul despre care citesc inca de la zmeuri. In urma m-am mai lenevit, din lipsa de timp.

Miha, sa-l tina gandul cel bun.

Chiar asa, cine scria de Miha? Oare ea nu stie ca mi-e dor de ea? Se mai duce omu in vacanta, da' chiar asa 3 sapt?... Am intrat pana si pe blog sa vad de i s-a implinit visul pe anul asta ?

ici la toata loomea.



"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Uff fetelor, numa mama sa nu fii... Santem la un episod de ... Nici eu nu stiu cum sa-l mai abordez.

La scoala au mare scients project. Matei face nu stiu ce cu cristale, e foart entuziasmat de ce iese. Elliot...stai sa va aduc aminte - clasa a 8 a - proiectul lui este cu niste avioane de hartie. Cat de departe zboara. Si poate nu explodam si nu m-as fi infuriat atata daca ar fi depus putin efort in rahatul asta... Dar tot week end-ul (3 zile ca ieri au avut liber) nu a miscat un pai... Parca pe cat ii aduceam eu aminte ca sambata e examenul parca cu atat se relaxa mai tare. Aseara, la 21:15 vine cu un grafic facut in excel, si cu 3 avioane de hartie, sa-l ajut... Atunci am facut ca apa sub presiune.
Amintire din gradinita. Elliot la 6 ani. Toti copii colorau diverse, el si-a ales un desen cu ursi. A mazgalit un pic pe hartie si el era gata. Profesoara i-a zis ca nu-i terminat, si el s-a uitat la ea, de parca ea isi pierduse mintile. Cum adica nu-i terminat? Pai asa bine,uite nu ai colorat ursii... La care, copilul meu zice, ca aia sant ursi polari, si asa trebuie sa fie - albi...
Nu stiti vreun antidot impotriva lenei???
I-am scos de pe meniu - calculator, Wii, facebook...

MqqM picaturile de informatie care-mi pica, aflu ca nu e nici un progres in idila cu Elliot. El nu are "guts" sau poate ii e lene sa o intrebe pe fatuca de bine. De ziua lui i-am sugerat sa o invite la film, dar s-a uitat la mine de parca l-as fi trimis sa o ceara de nevasta... Am aflat numa ca o alta colega l-a intrebat de vorba, la care domnisoara s-a luat de colega ei sa-l lase pe Elliot in pace ca e al ei...
Am fost pe blog-ul lui Pepitzel, dar nu am dat de pozele cu dintele. Mai sant in cautari.

Mara mai ? Eu am trimis email la diriginta lui Elliot, dar raspuns nu am primit. Comunicam noi, dar one way....

Mihaela cu ce spor lucreaza Mihai, sa mi scrii cum de l-ai pornit asa, ca poate merge si cu Elliot...

Agho care mai e situatia cu balconul? Voi la ce liceu va ganditi sa-l dati pe Andrei?
Eu am avut in cls 7 sau a 8 o profesoara la chimie, de dragul ei invatai. Era tanara, haioasa, stia sa faca glume, si sa faca materia interesanta. Dupa aceea, in liceul, s-a schimbat situatia. Tare mult conteaza cine preda aceasta materie.

Mirela mai ninge la voi? Ca daca o tine tot asa, nu o mai prinzi la scoala.






Mergi la inceput