Copii din 1995-1998(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Multumesc de urari. Sa traiasca, sa fie sanatos si cuminte, si sa-i dea D-zeu un gram de intelepciune in tot ce face. mama pe sarbatorit.
L-am sarbatorit in week-end infamilie, prietenul lui cel bun s-a intors din UK chiar sambata si era cam avioane sa-l insoteasca la film, alt prieten isi facea si el ziua in familie... asa ca a mers cu taica'su la film, si cu Matei - la Avatar in 3D. Petrecere simpla,nicidecum nu-mi puteam imagina sa am in casa 10-15 adolescenti.
MqqM - ai tot respectul meu.
La multi ani si un an nou bun si fericit.
Mateias e mai bine, dar se plange ca ameteste din cand in cand. Sa vedem cum e si astazi, ca de ieri a mers inapoi la scoala. Ce m-a ingrijorat cel mai tare, e starea de depresie. Il apuca plansul din senin. Luat la intrebari, scarmanat... nimica.

Mirela, s-a intors copila de la skiat?

Agho, deci asa, au fost fetele la cumparaturi. Pai Ana a ta, e domnisoara. Nu are ea fitze, si de aia nu se vede a printesa.

Mihaela mi-a scapat, a fost petrecere la parter?

Ana ce fac copii?

Mara si mie mi-a disparut primul mesaj, dar nu scrisesem mult, sper sa nu apara fantoma, asa neterminat

spor la treaba. Eu sant prinsa in formele de inscriere la diferite licee pentru Elliot. Luna asta e luna de alegere de liceu, vizitat scoli, mers la sedinte.... Bleah. Noi o sa-l inscriem la vreo 4, sa vedem care o sa fie mai bun, pana in vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Andrada s-a intors duminica din Austria, dupa o vacanta prelungita, iar luni dimineata a pornit la scoala fara nici un chef... Are de recuperat ceva materie; luni si marti au scutit-o profii de teste dar v-a fi ascultata la ora urmatoare pt ca e sfarsit de semestru si mai are nevoie de note. La ski i-a placut f mult, duminica cand a venit a zis ca ea atata a schiat acolo, ca iarna asta nu mai vrea la ski. Asta pana azi dimineata cand a inceput sa ninga si deja se intreba daca v-a fi functionala partia de la noi, ca are chef de schiat. La Toplita avem doua partii, mai mici, de 1-1,5 km. Au si tunuri de facut zapada artificiala, asa ca daca e frig si mai si ninge putin e buna partia.

La Avatar si noi vrem! La cinema bineinteles la 3D. In Toplita nu mai este cinema de ani buni asa ca stau cu ochii pe cinema Tg.Mures poate il prind acolo.

Spor la treburi si succes tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Va salut si eu...

Anca , care e problema cu ameteala lui Mateias?Hm...sa treceti cu bine de asta!Si bafta cu liceele pentru Elliot!

Gorobetii mei is ok , toate bune...am inscris-o pe Luanuta la scoala,asa ca avem oficial scolarita din septembrie...am ales si invatatoarea , am cunoscut-o...pare severa , sper din suflet sa nu fie genul care sperie copilasii...hehehehehe...'om trai si 'om vedea , sa fim sanatosi , ca aflati voi cum e cu viiitoarea doamna invatatoare..
Alex e plictisitor cu zece pe linie...azi dimineata imi povestea de colegul lui cu aparat auditiv , v-am mai povestit eu de el...care are si ochelari si e un copil cu mult bun simt...ca se muta de la scoala lor , parintii gasind o garsoniera in alta parte a orasului...si Alex era ingrijorat pentru el , ca ce o sa faca Catalin printre colegii noi si cine o sa ii ia apararea cand isi vor bate joc de el ca poarta ochelari si aparat auditiv si cine o sa-l mai ajute la teze si lucrari si cine o sa stea langa el la mate...si tot asa....si va spun sincer ca mi s-a rupt sufletul si de Alex si de Catalin...Povestea Alex ca era necajit Catalin , ca se va muta si ca ii murise si motanul...si mai ca nu plangea...bietul copil!

Cam asta am avut de scris...O zi cat mai faina si pupaturi in gasca tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ziua buna fetele,

nu avem cine stie ce noutati, doar ca fiind ultimele saptamani din semestru tot primesc teste, sunt ascultati,...
La noi nu-i asa mare monotonia ca la Ana, ca mai pica si cate-un 9 printre atatia 10, dar sincer la ce subiecte primesc de obicei la teste/teza la romana..., eu zic bogdaproste.
La teza de romana au fost mai grele subiectele decat la olimpiada judeteana. In consecinta n-a luat nimeni 10, nici macar olimpica nationala[care s-a calificat si anul asta].

M-a amuzat ca proful de geogra le-a relatat la ora ca profesoara de mate a facut o criza in cancelarie dupa ce-a iesit de la ei de la clasa. Ce se intamplase de fapt...? Anul trecut au fost transferati din alt oras doi frati gemeni la ei in clasa. N-au nici o legatura cu restul clasei in sensul ca sunt undeva sub nivelul marii, comparativ cu ei. Cand l-am intrebat pe diriginte care se plangea de ei, la Halloween, cum de-au aterizat acolo, zicea ceva de sfintele si eternele noastre pile
Ehhh..., amu' il scoase doamna de mate pe unul dintre ei la tabla si in 20' n-a reusit sa scoatza nika de la el. De fapt singurul lucru ce l-a stiut face din tot exercitiul a fost inmultirea...In teza unul a luat 3, altul4.
Acu ce m-a amuzat pe mine nu-i faptul ca bietii nu se descurca si c-au aterizat aici ca musca-n lapte, ci ca asa mai ia contact si d-na profesoara, obisnuita ca elevii sa priceapa din mers, daca se poate inainte ca ea sa le predea...,cu realitatea .Cred ca s-a socat saraca...pe pariu ca ea nici nu-si imagina ca pot exista asemenea specimene ...Ma gandesc totusi ca nu-i strica sa mai ia din cand in cand cate-o gura de realitate. Sper doar c-a tunat si-a fulgerat impotriva celor ce-au aprobat ca lucrurile sa ajunga aici

Deci, Ana, de la anul ingrosam randurile scolerilor pe subiect.




"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mirela ce bine s-a distrat fatuca ta la Ski, dar i-a intrat microbul in sange, de isi si facea planuri sa puna de un skiat si acasa.... De recuperat o sa recupereze ea, si o sa-si faca si timp pentru skiat pe partia localnica.
La tine care mai e situatia la servici? Ai terminat cu somajul tehnic? Parca tu erai cea cu somaj tehnic, nu???

Ana felicitari pentru scolarita in devenire. Ai cateva luni sa o pregatesti pentru inceputul de scoala.
Vai ce trist e situatia lui Catalin. Dar prieteniile vor ramane pe viata, si cu internetul si chaturile pot sa tina legatura. Poate Alexp sa-l ajute in continuare, si poate cine stie, la noua scoala o sa se descurce mai bine Catalin.

Mara cata dreptate ai tu. Profesorii mai uita cateodata ca nu toti copii se nasc atotstiutori, si ca unii trebe sa li se explice de 10 ori ca sa inteleaga odata. Si nu numai asta, dar toti avem felul nostru de a asimila cunostinte noi, si trebuie sa ni se explice la nivelul nostru. Aici se zvoneste ca vor platii cadrele dictatice - mariri de salariu - pe merit, adica dupa rezultatele copiilor. Sant tare curioasa cum vor face planul asta, ideia in sine e buna.

Mateias e mai bine, sper ca pana-n week-end sa-i treaca de tot. Deja nu mai behaie, aftele din gura sant pe trecute, si poate-poate incepe si el sa manance mai consistent.
Elliot, nu e asa plictisor ca Alex si TB, ne tine in suspans tot timpul. La gramatica a luat la Unit 6 - 92%, dar asta pentru ca la Unit 4 obtinuse un 68% Deci cam asa ne distram. E plictisit tot timpul, cand il intreb ce are de studiat, el nu are nimic niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Buna dimineata de la

Sanatate lui Mateias, ma bucur ca e mai bine.
Da, am incheiat cu somajul tehnic, am inceput lucrul. Avem ceva comenzi, pt lunile urmatoare,de la nemti.Asa ca incepe zapaceala. Dar nu-i nimic, acum ne multumim sa avem ceva de munca chiar si pe bani putini. Nu stiu daca stiti voi ce inseamna sa lucrezi intr-o fabrica, cateodata iti vine sa-ti iei lumea in cap. Stau si ma mir, eu de mine, cum am venit la munca zi de zi , in fabrica asta, de 23 de ani...

Ana, felicitari Alex-ului tau "plictisitor cu zece pe linie". Luana v-a fi la aceeasi scoala? (na,intre timp am citit ca vor fi la aceeasi)
Mara, felicitari Anei pt rezultate bune.
Interesant ce zice Anca , cu retribuirea profilor in functie de rezultatele copiilor...

O zi buna la toti si toate



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor. Vad ca v-au speriat problemele tehnice si nu a-ti mai intrat.
Eu mai am un pic si-l iau pe Elliot la suturi... Aseara imi vine cu o hartie sa o semnez, ca nu si-a facut orele de voluntariat. I-am luat hartia si i-am scris pe ea ca refuz sa o semnez. Atata vreme cat el a facut peste 20 de ore, si el nu si-a dus la scoala nici o dovada semnata cand si-a facut din ore, refuz sa-l tin de mana. uffff... Astazi am trimis email la diriginta... Sa vedem ce se alege, ca ma irita subiectul asta la sange. El deja si-a facut orele cerute pe an scolar, si vine cu hartie ca n-a facut nimica...
Si poate nu ma ambalam asa, daca nu era zambetul ala tamp care-l avea pe fatza cand mi-a adus hartia sa o semnez....

In week end se anunta ploaie. Sant si meciurile de finala, sambata joaca echipa lui Elliot, duminica joaca echipa orasului nostru...
Va doresc un week end bun la toti,

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, ma bucur ca Matei si-a mai revenit. Sper ca in we sunteti linistiti.
In ordinea cealalta de idei...De ce oare te-nteleg atat de bine?!...

Flower, felicitari lui Tb ca merge atat de bine cu scoala! Iar nota 9 nu da emotii.
mirela68, trec anii, nici nu-ti dai seama cand. M-a amuzat ca Andrada se saturase de ski, iar acum abia asteapta. Probabil se pregateste de ski acum.

Ana68, cred ca e emotionant sa-ti inscrii fata la scoala. E minunat cand te pregatesti de o noua etapa in viata copilului tau. Sa ma vezi pe mine cand il voi inscrie pe fi-miu la liceu. Cred ca-l trimit cu taica-su. Iar de Alex, numa' de bine.! Ce pot ca sa mai zic?!...
Despre noi Saptamana care se incheie a fost cam asa... Au venit si cu reconditionarea termica a blocului si a trebuit sa debarasam balconul, sa demontam geamurile din partea de sus, instalate de noi. Ma rog, sotul s-a ocupat cu cineva. Mizeria si praful de pe lume! Ca dupa bombardament!
Evident, problemele se suprapun cu altele ca sa fie tacamul complet. Luni abia vor veni sa instaleze balconul nou, cu termopan. Vor mai veni si marti sau cine stie cand. In casa, peste tot, cutii peste cutii, biciclete... La serv. deja mi s-a luat. E o expresie de cartier sau de ce-o fi, dar am ajuns la capatul rabdarilor.
Iar colac peste pupaza, azi de dimineata, ai mei plecau de-acasa si fi-miu nu-si gasea geaca achizitionata in octombrie, anul trecut. Si-a pus-o pe rucsac, in spate, cand s-a intors vineri de la scoala. 100 de metri pan-acasa! Elle a disparu!!! Si mi-am reamintit de mQQm & D... Dar nu stiu daca imi e de ajutor. Discutia din we cu fi-miu a fost de genul ca nu-ntelege de ce trebuie sa-si complice viata, ca nu-i place asta si ca atare asta e motivul pt. care nu vrea sa se schimbe. Si azi, constatand cele intamplate cu geaca, i-am reamintit ca despre asta vorbeam, indolenta, indiferenta, autosuficienta Era si el necajit, ii placea... Poate va invata ceva si din asta, nu stiu!
Iar afara e o vreme cetoasa, innegurata, apasatoare. Cred ca si presiunea atmosferica ne apasa si mai rau de ne da stari dintre cele mai "placute".
Din pacate, nu sunt in zilele mele bune, ca sa va spun lucruri frumoase si dragalase. Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Reusesc si eu sa intru prima oara(cred )pe anulk asta!

Ca sa nu uit am sa incep prin a-i ura la multzi ani lui Elliot,sa fie sanatos si fericit si cu mult noroc!Sanca draga sa va traiasca!

In alta ordine d e idei,am avut un inceput de an...palpitant!Deci mi-am internat sotzul in spital pe 31 decembrie,toate zilele libere m-am plimbat intre spital si casa,apoi i-au dat drumul din spital,ca in citeva zile sa recidiveze boala!

Apoi s-a imbolnavit Andrei,eu raminind singura care se putea deplasa!Intre timp a venit si fratele meu din Romania la control,a trebuit s ama ocup si de el,plus ca am muncit zilnic,deci...sper sa intzelegetzi absentza!

Saptaminile care urmeaza(din ianuarie)sunt mai libera putzin,acum m-am intors de la aeroport unde l-am "deportat"pe frate,sunt trezita d ela 4 dimineatza,afara e umed,rece,ploua si e ceatza asa ca...ma duc sa ma culc!

un weekend minunat!Ce-a mai ramas din el!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

I,m Happy ,
, dar v-am mai zis eu pe aici ca-s cea mai fericita cand , mor dupa zapada, imi place iarna, o ador

La noi, la fel ca si pana acum. Ty cum o stiti, iar Mihai se tine de cuvant(pentru prima oara-n opt ani cand nu mi-a fost rusine/jena la sedintele cu parintii ), .... cu exceptia matematicii unde mai mult de 5 si 6 nu poate/nu vrea, are note peste 7 la toate materiile ....
... si cum fiecare cioara-si lauda puiul ce sa fac si eu , ori tine foarte mult sa-si realizeze visul, ori podoaba capilara-i importanta pentru el ... nu stiu ... cert este, ca s-a pus pe treaba serios, e mai constiincios, nu mai pleaca la scoala cu temele nefacute, invata, insa mai are multe lacune si deci mult de recuperat

Ajutati-l pe Dan !

Mihaela de Tatiana si Mihai
si

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput