Mama Nina (bunica), de ce nu pui dinamita in apa sa o incalzesti??
*Mami, vreau sa ma iubesti...!!!
Mami avea dureri de spate de cateva saptamani bune si eu ce m-am gandit??... poate daca facem amandoi gimnastica (un tur al apartamentului adica) s-ar putea sa se simta putin mai bine:
- Mami, prindeee-ma !!! - Si daca te prind sa iti mananc o manuta? - Nuuuu........ - Dar un piciorus? - Da ce-s eu, mancare de mamici?? De ma prinzi vreau sa ma iubesti! :)
*Mama ta stie, iti da voie?
Mami isi cumpara vopsea de par de la supermarket. Alex: ce e aia? Mami: vopsea de par... Alex: si... pt ce e? M: sa acopar firele de par alb... A: aha... si mama ta stie, iti da voie????
PS: i-am cerut voie mamei Nina sa ma vopsesc:)
Somnul * Mami, nu-i asa ca somnul nu se trezeste niciodata, nici macar ziua?...
*05.04.2008 Cugetari... Mami, ce e moartea? M:Moartea e atunci cand te duci la Doamne-Doamne A:si cum te duci? M:inchizi ochii si gata A:pai daca inchid ochii nu mai vad nimic... A:eu nu vreau sa ma duc acum... M:mai e mult pana te duci tu... cand vei fi batran cu parul alb... A:inseamna ca mosu se duce inaintea mea?!... A:si voi avea alt bunic?!...
-Alex da-ti geaca jos si apoi descalta-te! -Nu, ca regula este sa me descalt intai si apoi sa ma dezbrac! -Da, mami, dar geaca e groasa... -Nu sti tu seful sa imi spui ce sa fac!... La care eu il intreb, amuzata: -Bine si cine-i seful? -Dumnezeu si regele!!!...
hei, dragele mele, ce bine ca ne vizitati... ce-i drept, mai citim si noi pe forum insa cu postarile mai greu... asteptam cu interes si perlutele minunilor voastre:)