FIV 193

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ooooff... Tabi....


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Uite cum ma scoateti voi din barlog...
D.Oana,Sherry,Delia,felicia_,cristal si restul fetelor din gasca de fivoase nebunatice care experimentau injectii prin restauranteVa imbratisez cu maaare drag si dor sa ne revedem curand!
Tabisunt alaturi de tine!
Liana felicitari!
Tuturor fetelor mult noroc la startul din toamna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pup si multumesc de urari,,
moldoveancoo capu sus si inainte..stii da?io te pupp


5+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!


Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Luni as vrea sa repet si eu dozarile hrmonale, insa, de ieri m-a lovit o pardalnica de gripa si nu stiu daca ar putea influenta cu ceva rezultatele (desi tind sa cred ca nu are nici o legatura, dar totusi, intreb si eu). Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Tabi

Cat despre mine....s-a amanat FIVul meu Am facut analizele si...o gardnerella (care inteleg ca nu-i bai) si "coli" (habar n-am ce e aia) Prezenta foarte slaba de "coli" mai exact, atat de slaba incat daca cei de la Bios Diagnosis nu stiau ca e vb de FIV nici nu ar fi mentionat o asemena "prezenta" in rezultatele analizeleor. Totusi...exista! Am vorbit la tel cu dr. Cocei si a zis ca sa nu facem pe coli astia, ca riscul e destul de mic (adica daca se infecteaza cu coli....habar n-am ce, placa?????? toata procedura e anulata, embrionii sunt disstrusi si mor!!!!!!!!!!)) Imi vine sa musc! Va pup, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

2 intrebari, fetelor:

1. e recomandabil procedura lunga fata de aia scurta? daca da, de ce?
2. analizele pe care le-a m facut eu ieri/azi pt FIV cat timp or fi valabile? adica daca as incepe procedura pt FIV undeva la sf lui octombrie, ce trebuia sa mai refac? ca sa stiu din timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Impatience, e mai bine sa astepti un pic pana se rezolva toate problemele. Nu-ti face griji, cel mai probabil vor fi valabile analizele. Nu stiu exact ce e cu protocolul lung/scurt dar am impresia ca se alege in fct de varsta (daca spun prostii aruncati va rog cu rosii in mine).

Sheri, Oana, am tot citit postari mai vechi d-ale voastre si ma bucur tare mult ca ati redevenit active. Daca mai faceti intalniri, vreau si euuuuuuu, pls.

Azi m-am intors de la Budapesta, o sa raman la Dr Kovacs pentru fiv 2.Acum iau ceva tratament sa-i scada prolactina si daca totul e ok in noiembrie incep stimulare, Doamne Ajuta!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IMPATIENCE, analizele pe care le-ai facut acum sint valabile 6 luni, asa ca poti porni la drum. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor se pare ca eu o sa renunt....Dumnezeu probabil are alte planuri pentru mine. Exista posibilitatea ca la sfarsitul lunii noiembrie sa fiu mamica de nou nascut. Deocamdata nu vreau sa dau f multe detalii dar probabil este un dar de la Dumnezeu. Ramane sa ma gandesc cateva zile, sa am toate datele si sa iau o decizie.Simt ca imi vajaie capul si ca intr-o noapte trebuie "sa ma fac mare". Sa gasesc raspunsuri la tare multe intrebari...Daca aveti un sfat ,o vorba le ascult cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Catalina, sufletzelul tau stie cel mai bine. Asa, din afara ti-as zice sa nu renunti, mergi pe ambele cai. Nu poate fi decat bine.

Cu drag,
Raluca

Mergi la inceput