*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008* (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Jelimoni , Mitsu , multumim pt. urari.
A fost f. frumos azi , am fost in oras, am vazut parada care se tine in fiecare an, toata lumea in verde, pacat ca nu am putut sta in fata sa facem poze mai concludente, am fost la restaurant. Tzuca a primit cateva cadouri de la nasa. Am facut si poze, le incarc si le pun, daca nu acum, atunci maine.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Irlandeza,frumos programul pediatrei,dar cum ti se par 7 mese la san si 2 bibe de cate 30 sau 60 pe zi?Eu nu stiu sa apreciez cat papa la san,dar completare nu vrea prea des,de vreo 2 ori pe zi,restul formulei o arunc.Se satura puiul meu sau nu?!?Dar de ce nu plange si doarme linistit sau priveste tavanul la fel de linistit?




Programul e exclusiv pt. lapte formula , nu si pt. lapte de la san. Si Tzuca mananca haotic cateodata , nu se incadreaza exact in program.
Si nu stiu ce sa zic, daca puiul tau se satura, vezi si tu, daca nu mai plange dupa papa, probabil e satul.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

irlandeza, stiam io ca am uitat ceva, mama tocmai a vneit si mi-a adus un pliant de reclama. si scrie ca zboruri din baia mare, in curand, spre munchen si londra. 95 si 65 de euro, parca:)





Super. Dar oare ma intreb, n-au gresit aeroportul ? Tare ma indoiesc ca voi vedea asa ceva in curand, dar Doamne da, o sa-mi fie mai usor.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

gatta, n-a dat nimic afara ca nu era ce, asimilase tot. pusici s anu va mai chinuiti:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b3.lilypie.com/A2Xhp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png



Miri , asa sa fie...adevarul este ca sapt asta mi-a luat cel mai bine in greutate , de cand ii urmaresc cresterea...300g. Se vede ca a pus si ea un pik pe pulpitze. cand citesc aici de bebei cu 5 kg la 2 luni mi se face rau...a mea are 5 kg la 3 luni. Dar 2 sapt cat a fost bolnavioara mi-a stagnat , chiar a dat inapoi

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Hop si eu...doar seara caci doar atunci pot din pricina de copii!

Multzam fain de primire la voi in club si merci pt. ideile de dat in cap la colici...idei deja testate, doar sab simplex caci aici nu se comercializeaza asa ceva...mai vedem. Asta seara am inceput cu debridad.

Eu nu pot sa ma laud cu programe...sau supt la 3 ore. Cand sunt 3h, cand sunt 2...depinde...uneori 3h1/2. Cert e ca ii dau la cerere. Lapte este...chiar prea mult si iau ceva bilutze homeopate sa urce mai putin. Bb meu intr-o saptamana a luat 350g, maine e cantar oficial. Eu am cantar acasa, dar rezist ispitei...l-am cantarit doar o data pe saptamana.

Despre cum s-a obisnuit cu fratiorul si cum reactioneaza Seb, flacaul meu cel mare...a regresat, e alintat si capricios, in + azi e bolnav..insa foarte atent si dragostos cu fratele lui. Incerc sa-l asigur ca-l iubim milt, facem aceleasi activitati ca atunci cand era doar el...chiar daca trebuie sa ne deplasam toti 4 pt. el.Chiar mai multe...merge la cinema doar el cu sotul...intre baieti, spre exemplu.
I-mi pare rau ca nu pot sa-l mai iau in bratze ca inainte de sarcina...si el ma mai intreaba cand am sal iau putin.II explic ca inca ma doare operatia si intelege..per total e intelegator, cuminte si ascultator...si pot spune ca a reactionat mai bine ca mine, cand am fost in situatia lui.

La noi vine in pat doar dimi, doar atunci are voie, 1/2 h inainte de pregatitul pt. gradi.Nu a facut mofturi ca vrea sa doarma cu noi, desi bb David doarme la noi in camera, dar in patutzul lui.

Gata, timpul mi-a expirat, va pup si pe maine!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

docdecap - foarte funny filmuletsul; ce ma oftic, bebe meu abia de cateva zile zambeste cand vorbesc cu el... Azi de dimineata a fost foarte emotionant... Ca a zambit din prima cand mi-a auzit vocea... A dat ochisorii peste cap, in semn ca e in extaz de fericire... Dar de gangurit, mai rar... Si scoate un sunet care cred ca e o nemultumire, dar nu am verificat printre alea de care va tot minunati voi: zice AIE - AIE, chiar si cand nu pare a-l deranja ceva...

alinaatudor - eu il duc in wrap, ii place cand e afara, in casa nu prea sta. E cam acelasi lucru... Cu deosebirea ca in marsupiu sta mai fortat, ca e mai larg, deci "joaca"; in wrap se cocoloseste in pozitia aia fetala specifica la pieptul tau... Si nu ii stranguleaza piciorusele asa de tare... Eu il recomand tuturor!

gugu - foarte fain baiat ai! Ce mai grasanu' s-a facut el!!! Si seamana cu tine tot! Cred ca sunteti topiti dupa el! A, si nu am putut sa nu remarc cat de bine iti sta in rochita aia... u sexy mama!

grati.ela - nu mai da cu ceai de musetel... Am vazut ca nu face mare branza ceaiul ala, de fapt, mi-au spus fetele, de cand avea bb C. conjunctivita, ca intretine infectia... Try pelin sau galbenele, daca vrei neaparat ceiuc pe fatza. Cloramina is fine... Nu arde. Aia de arde e betadina, da' eu ii dau si cu d'aia, in concentratie 1:10 cu ser fiziologic. Noi cred ca avem milaria d'aia de care ziceai tu, am observat ca face cand doarme mai mult pe o parte, de la transpiratie. Dr. a recomandat Trixera, o cremuta foarte buna de la Avene, e cam scumputa, vreo 45 ron... Nu am dat inca, fiindca apar si se duc repejor... Azi i-am dat cu niste crema cu zinc d'aia pentru iritatie de scutec de la Sanosan si in 2 ore nu mai avea nimic... Bine, o fi o treaba diferita la noi...

ramonab - nice Razvanelu'! Am vazut toate pozele cu el, dragutul! Si tu arati foarte bine, muy sexy!

Ellenuta - frumoasa rau de tot Eva Maria!!! Mor dupa rochita aia roz... Si ce fata bucalata are, zici ca-i din reclame! Eu nu i-am facut tortulet lui Conrad pana acum... Da' de fiecare data m-am "cinstit" cu cate ceva! Hihihi! Cat despre curajul meu, initial voiam sa plec in China :)) Am invatat sa mananc ca lumea cu betele alea si eram pregatita emotional... Chiar voiam sa intru intr-o alta lume. Sa ma simt depaaaarte de lumea mea! Numai ca ... entuziasmul a durat putin, ca m-am gandit ca n-am ce shopping sa fac acolo, au numai sutiene de carton si adidashi d'aia puturosi Plus ca, de fapt, motivul nr. 1, poa' sa se pricopseasca bb C. cu o boleshnitza d'aia necunoscuta la noi... Si atunci sa vezi balci! Am imbulinat-o!

gatta - daca nu ti-e lene, te poti mulge noaptea! Mie mi-ar fi Cat despre constipatie... Daca ai tu impresia ca e ceva de scos, dar bebitza face tare si se chinuie, in cel mai rau caz ii pui putiiina miere pe suzi, treaba cu supozitorul e numai in caz de urgenta - eu i-am bagat de 2 ori lui Conrad, dar el mananca foarte foarte mult, plus ca are colici tocmai din acest motiv, si un kil de kk sigur ingreuna iesirea gazelor... Si cand i-am bagat, a facut ditamai kk, de i-a iesit prin toate partile.. La noi a fost urgenta. Daca Sara nu da semne ca ar deranja-o... De ce sa o deranjezi tu?

isidora - pup si eu, da' vezi ca ai exagerat in privinta mea... Iar tu esti chiar frumoasa, o frumusete d'aia naturala, pura, care nu paleste nici pe masa de nasteri La mine e un look fals, cu lentile, machiaj si o rochita putin porno...

mikiii - primul we din July! Am zis! Haaaide, tre' sa vii! Cu Timozaur sau nu, fate-n Belgia la iulie!

Irlandeza - e vorba de cateva companii lowcost care au aparut si pe la noi - myair, wizzair, blue air, sky europe... Au si oferte cu 1 cent! Da' se mai adauga taxele de aeroport! Cu d'astea zbor si eu, ca doar n-oi da 500 eur pe un bilet la lufthansa!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata fetelor!
In special, Buna dimineata LalaD ca ea este sigur la aceasta ora in fata comp.
Imi picau ochii in gura de somn aseara... Am fost putin in cora si, de obosita ce eram nici nu stiam ce trebuie sa cumpar.. Am stat 5 minute in fata raftului cu geluri de dus iar la casa m-am trezit cu doua sticle de gel diferite... eram convinsa ca pe una am pus-o inapoi in raft... Numai bine ca la dusul de seara am constatat ca gelul la care vroiam sa renunt este bestial de misto numai ca am dat 300 si ceva de mii doar pe gel de dus si nu aveam in plan asa ceva
Acum, pot raporta o noapte linistita. Eleni s-a trezit la 5 dimineata si a papat..
Cred ca la aceeasi ora s-a trezit si vecina mea cand a auzit asipratorul

Tu spuneai Lala D ca puneai aspiratorul in mijlocul noptii pentru a folosi batista bebelusului...?!
Cate zile a trebuit sa faci lucrul acesta ? Eu am astazi o saptamana decand ma lupt cu mucisorii.... Plus ca sunt disperata ca nu m-a lasat mama sa o mai scot afara iar mie mi-a fost frica sa o infrunt sa nu cumva sa o aud apoi ca a avut dreptate si eleni raceste mai rau...

Ati scos afara bebelusii daca aveau mucisori ??Pardon, secretii ca iar ma corecteaza mama ca vorbesc urat

Honey, scuze de incurcarea numelelor. Cum spuneam... eram tare obosita aseara. Daca te pot ajuta cu ceva... cu mare placere!
Spune-mi despre ce este vorba, aici sau pe PM si vedem!

Mitsule, eu stiam ca mierea este absolut interzisa la copii sub 1 an! Parca este pericol de botulism.. sper sa nu spun prostii dar sigur imi amintesc ca reprezinta un pericol...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by gattasalvaje

quote:
Originally posted by honey79

Asaaa...sa va mai zic de noi.

Ieri bebe mi-a dormit cam toata ziua, de m-am speriat.Adica.. sugea cam 5-10 minute dintr-un san (sau ambii) si adormea....fara "bac-uri" fara nimic.Am zis ca o fi bolnavior, de doarme atat.
I-am luat temperatura de nspe ori. Eu ii iau temperatura in ureche... rectal nu i-am luat-o niciodata si... nici nu cred ca o sa i-o iau. Mi-e frica... are funduletula sa de mic, cum sa i-l invadez eu cu un termometru..oricat de subtire ar avea capul.

Anyway..toate bune si frumoase.

Am facut baita aseara... si.. culmea, in primele...5 minute nu mi-a plans. Nici la bagatul in apa, nici la spalatul pe cap.. Dar dupa 5 minute, a inceput sa planga..de s-a invinetit, nu alta. L-am scos din apa si l-am pus pe pieptul meu si asa i-am terminat baita.
Sotul zice ca s-a plictisit in baie... ca o sa fie a shower guy... nu a bath one.

Peste noapte mi s-a trezit la 1 stat treaz pana la 2 si ceva, la 4:30 stat treaz pana la 7 si-un pic...si acum la 10.

Dar de ieri de la pranz nu mi-a facut cacutza. Si il vad cum se chinuie saracutzul,cum isi aduce piciorusele spre burtica...ca sa se screme si i se umezesc ochisorii de la efort. Si nu poate face... si plange.
E si prostia mea, caci aseara la cina (Miri..tot am stat si-am gatit)... am facut un pilaf de orez...cu ceapa si morcovi. Si ma gandesc ca l-a constipat?!

Acum suntem singuri acasa. Prima zi fara tati.... care a plecat la munca. Au trecut 4 ore..mai avem 6...pana se intoarce ..speram sa trecem cu bine peste ele.

Pupam dulce si-apasat,fara exceptie.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali





Vali , ai grija cu termometrul ala de ureche , ca nu prea arata bine la copii asa mici . Eu m-am pacalit rau cu unul de la OMRON...imi arata 37.7 si zuziliciu ardea ca o sobita si cand i-am luat intrarectal avea 40.5. Potzi sa-i iei temperatura rectal fara niciun fel de problema de 2 ori pe zi.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta




Gatta ai tinut termometrul pana a facut 2 bip si afisa 000 apoi ai apasat ?
Te intreb deoarece eu am de ani de zile termometrul asta si imi functioneaza perfect. Atat la Bogdan cat si la Andrei.
Doar ca trebuie tinut perfect la 90 de grade in ureche si sa iei temperatura pe medie nu la primul bip ci la al doilea.
Ca valoare fata de cel rectal este mai mica cam cu 0,5 grade.
Eu le-am luat temperatura cateva zile la rand sanatosi fiind ca sa imi fac o idee de valoarea lor "normala" .
A.....si capisonul termometrului trebuie sa fie perfect curat.

O zi excelenta !
Lala.


Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Sa va spun o perlutza de'a lui dimitris...
Eu pe partea cu sufrageria am langa bloc un parculetz. Ieri dupa amiaza se adunasera vreo 12 caini pentru imperecherea de primavara
Dimitris i-a vazut de la geam si m-a intrebat foarte serios daca fac petrecere cainii...
S-a gandit saracul ca daca atunci cand se intalnesc mai multi oameni se pune de-o petrecere... si la caini este la fel...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

miky-mamica, eu am filmuletul cu plansetele bebeilor, si abia dupa o sapt si ceva, am descoperit plansul de ragait ,de somn si foame .mi se pare extraordinar pt ca la noi chiar a funtionat .pot sa iti scriu fiecare plans ce inseamna dar nu e acelasi lucru ca atunci cand vezi filmuletul, intelegi ce anume litere trebuie sa asculti pt ca sunt de genul neh, eh , heh..........adica te ia capul:-)))) daca vrei pune-ma in lista de messenger si iti trimit filmuletul

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ





Mergi la inceput