Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Da Alina, si eu sunt tare nelamurita ce sa fac cu atata libertate... Curatenia s-a terminat ( din fericire nu ma ocup eu de ea), mancare am facut, pe forum e liniste si pace....

Eu am trimis-o azi pe Sophia afara fara fes, ca mi s-a parut tare cald...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, fetelor!!! LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!!!

Noi ieri am avut botezul. A fost o zi minunata pe care nu o voi uita niciodata. La biserica am fost super emotionata. Preotul a fost tare atent cu Matei ceea ce m-a bucurat si mi-a mai luat din teama.
Primele 2 ore din petrecerea de la restaurant au fost tare plictisitoare si deja ma intristasem, insa dupa aceea a pornit o super petrecere, la care s-a dansat aproape non-stop mai toate genurile de muzica. Sala a fost super amenajata, mancare buna si oamenii pusi pe distractie. Matei a fost un cumintel. In ultima ora a devenit mai agitat, dar era normal de la atata lumea, muzica si galagie.
Am avut si vreo 7 copii care au alergat cu toate baloanele alea. Bineinteles ca la un moment dat nu mai era nici un aranjament d ebaloane pe masa si vedeai prin aer zeci de baloane incurcate si parinti care incercau sa le descurce si sa-i impace . A fost super. Acum ma dor groaznic picioarele de la cat am dansat. Matei a fost cam agitat azi si nu a mancat prea bine. ma gandesc ca si-a dat programul peste cap de la ziua de ieri. Sper ca de maine isi va reveni la normal. Acum ii asteptam pe nasi ca sa-i ia mirul.
Sper ca putin mai tarziu sa pun si poze. Va pup pe toate

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Softurela, asa cum zic si fetele, si mie mi se pare tare placut sa alaptez... sunt atat de fericita in acele momente... chiar ma gandesc cat de trista o sa ma simt cand o sa renunt la alaptat si imi dau seama ca nu mai e mult pana atunci. Of, bebe creste atat de repede...daca as putea opri timpul...




Multumesc pentru raspunsuri.
Din pacate ma intorc la servici peste o luna si nu cred ca se mai merita sa-i stric ritmul si programul. Am incercat saptamana trecuta sa-i dau la piept si am reusit. In schimb ce m-a descurajat a fost faptul ca avea un program total dezordonat,cand papa la 2 ore, cand la o ora cand la 5. Probabil daca as insista 2-3 saptamani as reusi sa o aduc la un program de masa cat de cat regulat. Dar cum ma intorc curand la servici si voi revenii la biberon, nu ma mai chinui in sensul asta. Perioada cat am hranit-o la piept nu a fost tocmai usoara pentru mine. Era foarte puturoasa si statea 20 de ore din 24 agatata de tzatza mea. Cum o indepartam, cum plangea. Devenise dependenta de mine si de tzatza , chiar si noaptea nu dormea decat cu nasucul intre tztze. O udam toata, avea laptic si in urechi, ceea ce nu era tocmai bine. Acum adoarme singurica in patutul ei, in brate la mine sta foarte rar. O iau eu ca mi-e draga tare si nu ma pot abtine.
Ceea ce eu consider ca e mai bine, prea multa dependenta strica avand in vedere ca ma intorc la servici si va ramane cu diverse persoane. Ma bucur ca am lapte si pot sa-i las laptic muls sa fie hranita si in absenta mea. Poate la al doilea sau al treilea bebelus voi avea privilegiul sa-l hranesc direct la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

buna si de la noi

eu am intrat doar sa va salut si sa va spun ca o perioada nu voi intra. nu s-a intamplat nimik rau, pur si simplu simt ca trebuie sa iau o pauza, ca nu mai "apartin" aici....
va doresc numai bine, bebei sanatosi si frumosi!! voi mai fi si eu pe aici "in umbra" din cand in cand!!!

restul fetelor cu care am tinut legatura pe mess vorbim in continuare!!

va pupam pe toti si eu si Iasmi!!!

o primavara frumoasa!!

intr-o zi vom reveni!!


.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007



hey,ce s-a intamplat?tu vb serios?
eu nu am mai apucat sa mai intru , ca am fost mai mult p`afara;
BB,cum sa zici`` nu mai "apartin" aici....``??
pey si noi cum aflam vesti despre Iasmi?
eu nush dc as putea sa te conving sa revii insa vreau sa stii ca mi-ar fi placut sa te``citesc ``ca pana acum;
sper sa nu fie o pauza lunga;
IASMINEI!!!



AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Originally posted by bb_roberta

buna tuturor mamicilor si bebelusilor vostri! Sunt o mamica ce va urmareste din umbra de aproape un anisor, cam de cand scumpul meu globulet era in burtica...si va spun din suflet ca nu o data m-ati ajutat sa ies din situatii care nu ma lasau sa dorm noaptea.Pentru inceput, ca sa nu va plictisesc va spun ca suntem Mihaela si Roberta, cea din urma si cea mai importanta nascuta pe 24 decembrie 2007. Va multumim tare mult ca ne primiti printre voi si ne cerem scuze anticipat daca vom posta prin locuri nepotrivite pentru inceput si speram sa ne indrumati, iar daca va putem ajuta si noi, o vom face cu mare drag.

Mihaela si BB Roberta



BINE ATI VENIT!


AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara si la multi ani pt ieri! noi am fost plcati din bucuresti si abia am revenit
am fost la parinti si a fost rau ca printesa nu s-a acomodat, am luat cu noi jucarii, landou...multe care s-o ajute, sa-i fie familiare, dar era f agitata seara; si vineri si sambata seara cred ca a fost deocheata de rude ca urla efectiv, se invinetea, a vomat...au descantat-o babele si i-a trecut, cu nimic altceva nu s-a linistit; ziua era veselasi seara urla din toate piterile; a mancat f prost, de san nici nu s-a atins 2 zile, nu ca ar mai manca cine stie ce de la san, dar si 20 de ml pe mine ma multumeau; abia azi a papat bine si ea; cred ca imi va trebui mult curaj sa mai plec; poate dc plecam noi doi cu fata la munte, nu la parinti, nu ar mai fi fost asa agitata; noi am iesit cu ea pana acum afara, la cumparaturi si nu am avut probleme;

BB, imi pare rau pt decizia luata, te inteleg, si eu am scris mai rar de o buna bucata de vreme din aceleasi motive; insa eu si Alessia va asteptam sa reveniti; pt cea mai fericita mama si sotie si pt scumpica Iasmi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Ank, va urez multa sanatate. Sper din toata inima sa nu fie nevoie de antibiotice. Alternativa nu ti-a dat?
Mihuta, si aici e o zi super. Azi a luat pentru prima data wrapul sotul meu si a fost foarte bine. Dar nu cred ca mai cedez data viitoare.
E ciudat sa ai timp si pentru tine, nu? :) Nici nu mai stii ce sa faci. Situatia e cu totul alta, nu prea mai concepem timpul nostru fara ei.
Eu inca nu stiu ce sa fac in restul zilei. Ori curatenie, ori plimbare in continuare...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.




pai daca mai face febra si maine dimineata.... vine sa il consulte si vedem ce facem.Neonato a zis sa incercam sa ne abtinem cat de mult putem la antibiotice... in sfarsit un doctor cu creier ... acum seara avea 37.7... asta inainte sa ii dau nurofen.O sa vad maine dimineata... dupa o noapte de somn cum se prezinta.Azi nu a mai fost asa de marait.. doar ca a dormit vreo 4 ore la pranz

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI MAMICI, sa aveti intreaga viata numai bucurii de la copilasii vostri scumpi!
Roxxy,felicitari pt. micul crestin!
Anne,felicitari!se pare ca ati avut un botez extraordinar,de la A la Z.Nu mai vorbesc de eroina principala,frumoasa si imbracata ca o printesa adevarata.Mi se pare mie, sau botezul a fost oficiat de un Mitropolit/ ceva de genul asta (am vazut ca avea un fel de coroana pe cap)
Ank,multa sanatate!
Yasminicilor, pai se poate?!? cum sa nu apartii acestui grup? daca nu suntem cu tine, nu inseamna ca suntem impotriva ta! pur si simplu avem alte opinii, alte hotarari..Cum a spus si Jasmin, nu iti impunem nimic, doar ne exprimam si noi parerile! nu se poate ? poate esti tu o mamica mai indrazneata, noi niste mamici mai precaute.Uite, si eu am inceput sa il pun pe Sebastian pe la 8 luni, perseveram din ora in ora si eu si bunica (eu am reincepu serviciul pe la 7 luni si ceva-din ianuarie urmator), prindem cu succes "produsele" nefolositoare...Asta vreo 2-3 luni, pana intr-o zi cand el "a zis" stop si nu a mai vrut delooooc sa mai stea pe olita, fugea de ea ca ...de tamaie. Daca insistam se facea ca un arc sau ca un bat, urla de se invinetea..Am inteles ca majoritatea copilasilor trec printr-o faza de "negare" a olitei!
L-am lasat in pace si am reinceput dupa 1,5 ani (cand cica este momentul dpdv biologic- ma refer la momentul in care preiau controlul cu adevarat al sfincterelor si daca sunt "perserverenti" pot face fara accidente.Pana atunci chiar daca au vointa s-ar parea ca nu au putinta (adica este f. probabil sa mai ude un pat,doua, nu mai vorbesc de hainute...Intre 1,8 anisi 2 ani am facut progrese majore: am scapat de biberon (i-am dat formula de la 8 luni pana la 1,8 ani), de suzeta, de scutec si a inceput sa vorbeasca f. corect in propozitii (a inceput mult mai devreme sa vorbeasca , dar numai cuvinte nelegate in propozitii complete).
I-am scos si scutecul de zi si cel de noapte in cateva zile, nu am avut de atunci niciun accident,chiar si prin somn ne spunea ca vrea pipi si reusea sa se tina pana ii aduceam olita!!!La Stefania cred ca o sa incep direct la 1,5 ani, pentru mine nu vad rostul sa ma chinui cand exista un asa mare ajutor cu aceste scutece (cel place sa ii vad cand merg in picioare cu funduletul bombat de scutec )...In plus, avem si un mijloc de amortizare a cazaturilor pe care cu siguranta le va incasa dupa ce incepe sa mearga in picioare.
Haide, nu mai fi suparici, sunt convinsa ca ne sunteti tuturor dragi, chiar daca mai avem opinii diferite in unele privinte (de asta este si forumul,nu?)! Sa stii ca privesc de fiecare data, cu incantare, pozele printesicii tale, evolueaza excelent- se pare ca iti cunosti f. bine copilul si stii cat poate.Pare chiar mai maricica de 4 luni, din toate punctele de vedere (fizic si motricitate)
Ce zici, facem pace? Astept raspuns afirmativ
Jasmin, asa ne fu vorba?? pai dai baiatul la toate fetele, ce discutasem noi ? Acum, daca ne gadim bine, poate este mai bine asa; nu de alta, dar ne frangeti inima si apoi plecati departe, prin Strainezia si ne lasati cu ochii in soare

Pupici la toata lumea!

P.S. noi am fost la tara, am lasat-o cu ochii in soare (ca tot a fost vorba mai sus) si are niste obraji rosii-rosii!arata super, sper sa nu i se faca rau/ceva febra (i-am dat niste Panadol preventiv, soarele nu a fost asa puternic ca cel de vara...)

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mihaela, Roberta bine ati venit! sa fiti sanatoase si voioase!Mihaela,nu ti-am vazut mesajul, probabil ca inca esti moderata (scapi de moderare dupa ce scrii 10-15 mesaje,nu mai stiu care este ultima regula...)


Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

GATA,am terminat si noi baitza,am papat si acum bagam ;
hmmm....unde ma vaitam acum cateva zile ca bb al meu nu face kklica decat o data pe zi....azi a batut recordul(din primele 2 sapt de viata)si a facut de 5 ori ;

fetelor,voi cand iesiti cu bb in wrap la plimbare...aveti parte de privirile curioase ale oamenilor?
pe mine ma enerveaza la culme curiozitatea si mai ales susotelile lor

Ank,lui Raulito!!!


AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput