*Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (1)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

irinouka, da e prag! si cum sunteti la 5 saptamani incepe chinul invatatului cu somnul singuri. va sa zica, daca dupa o ora de somn incepe sa urle, nu-l deranja. e in somn paradoxal agitat. lasa-l saplanga, 5 minute pe ceas (in general trec in somn adanc dupa 5 minute dar sunt copii care au nevoie de 10) miute in care e foarte important sa nut eapropii de el. te simte si urla si mai tare dar din alte motive. ca e mai usor apoi sa adoarma la mami in brate. deci, 5 minute pe ceas. in general dupa 50_60 de min trec in vagonul 2 de somn profund, si intre vagoane au un somnic agitat care poa sa sperie la cat e de agitat. si daca stii ca tocma a papat, nu-i da sa haleasca iar, ii faci revolutie in burtica, si alte tipete.
deci pune-l cu incredere in pat. cu urlete cu tot. asa invata sa adoarma. trust me. ca pana acu nu cred sa va fi invatat prostii. pup urmele de la bubitse:)

stancutsa, jos palaria in fata ta!

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Buna fetelor, am revenit, multumim tuturor celor care ne-au incurajat... O sa ne facem maine o programare la oftalmolog sa vedem ce si cum!

darene, cynthia, nu treceti neobservate, numai ca postati cam rar si... na! Io zic sa insistati

Irinouka, ma bucur tare mult ca ati iesit din incurcatura, si nu stii cat de rau imi pare ca nu am fost si eu alaturi de tine cu o vorba buna... Sper sa pot sa ma revansez cumva, dar nu cu o ocazie de genul asteia, Doamne fereste!

nemary... Bucura-te ca face!!! Eu ma stresez tare mult pe tema asta - inainte Conrad facea de 6 - 7 ori pe zi (dupa fiecare masa), acum o data, de doua ori si e vizibil mai chinuit... De cand cu mucilagiul ala de orez, bata-l vina! Speaking of which, eu i-am dat ca a facut de 3 - 4 ori intr-un interval de 3 ore, apos, plangea tare si ii bolborosea burtica... Era sambata seara, eram in Ploiesti, deci ... Pana ajungeam la doctorita mea... Se deshidrata de tot! Altfel nu ii dadeam, era mai bine cand facea asa de des...

laura_dimitris, nu ceda! Baga niste tinctura de marar, e al naibii de scarboasa, dar o sa te ajute! Si pompeaza la greu!

Felicitari pentru botez miki_baby si Ereena, criminale pozele - miki, e delicioasa bentita lu' Saara mica, Ereena, mare shmecher Mateiash, sa infiga el manutzele in okelarii popishcai!

rlc_sandor, am vazut poze cu Soniutza, ai o grasuna frumoasa fooooc! Sa va traiasca!!!

Stancutza, last but not least, tare frumoasa o sa se faca Sofia... Ultimele doua poze sunt de revista... Serios!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit mamici-zuzici.

Raportam si noi o noapte relativ calma...trezit cam la 2 ore, papat...ba 10 minute...ba 30 , ba mai mult.
Scremut sa facem kk, offf Doamne.... mi se rupea sufletul azi-noapte pe la 2.... cand il vedeam cum isi aduce piciorusele spre piept si se screme, sa faca si el acolo, un kk mic.Cand finally, l-a facut...nici nu l-am mai luat sa-l schimb, asa l-am lasat pana la urmatoarea masa.Dar a adormit saracutu',in sfarsit.

Peste zi, ne-am tot trezit, ba la o ora, ba la doua ore sa papam.
Am stat si-n patut vreo 30 de minute cu ochii deschisi,si ne-am uitat prin jur. Abia apoi am inceput sa plangem.


In legatura cu colicile.... fetelor, ma speriati. Caci eu n-am nimic in casa sa-i dau si pana Joi cand merem la doctor iarasi, pentru check-up de 2 saptamani.... mai este. Offff,falamanzila-lu'-mama....trebuie sa mai sufere el inca cateva zile?

Pupam si citim din urma.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Honey, tocmai pe tine te uitam Am vazut si eu poze cu Andrew-John... Frumos baiat mai aveti, ptiu! Si seamana cu tati tot!

miri... Ca de obicei, ai scris foarte impresionant, eseista trebuia sa te faci (ma refer la primul mesaj postat de tine la scutece)!!!

Noi... De cateva zile avem acel uimitor program in care stam treji 7 - 8 ore pe zi, asta pentru ca ne scoate mami la plimbare unde dormim tun... In rest... Conrad ar fi in stare sa stea treaz de la 11:00 la 21 - 22:00, dupa baitsa... Noroc cu cele 2 - 3 ore de iesit afara! Eu l-as lasa treaz atata, ca imi face placere sa il corcolesc, sa il tin in brate, sa ii pun desene-muzicaluri, sa il pieptan, sa ii vorbesc... Adica nu ma plicti', dar ma gandesc ca somnul il ajuta sa creasca, sa isi dezvolte creierashul... De 1 martie eu am fost la un party in caminu' Leul la o fosta colega de camera... Bebe a stat cu sora-mea si cu prietenul ei... M-am simit tare vinovata si am baut cu noduri niste vermut si niste lichior de cioco' Dar el a fost cumintel, a dormit bustean si s-a saturat cu ce-i lasasem eu in bibe'. O sa pun poze de la party care a fost foarte pasnic. Actually, o sa pun poze cu mine de la party

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am pus www.flickr.com/photos/21448537@N03/2304983895/in/set-72157603598771075/" target="_blank">AICI poze de la 1 martie

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Offf, Irinuka...nasol cum niste chestii "mici" ca niste cosulete, duc unde duc. Bine ca totul s-a terminat cu bine si acum va puteti reveni la rutina de zi cu zi.Sper cat mai repede.

La noi a venit ieri preotul cu preoteasa si...atat. Alti musafiri nu mai asteptam. Asadar, speram sa nu capatam nimic de pe nicaieri.

Felicitari prichindeilor botezati. sa creasca mari, frumosi si sanatosi si sa va umple casele de bucurii.
Inca n-am vazut poze, caci abia acum am apucat sa "respir" un pic.

Mitsule zic si eu sa nu te ingrijorezi in legatura cu bebe C. Sunt sigura ca totul e in regula.

Si totusi.... intreb din nou: sunt ceva vesti de la Simona-Gatta???

Mirikut... te pup dulce-si-apasat. Si sper ca bebe Sasha sa se odihneasca si s-o lase si pe mami acolo..1-2 ore sa-si traga si ea sufletul.

Pup toate zuzicile fara exceptie si va imbratisez cu drag.Sper sa reusesc sa vad si eu toate pozicile curand.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mai Mitsule. Tu vrei sa ma faci sa ma dau cu capu' de pereti????Vazui acum pozele de la 1 Martie. Pai tu esti una bucata sexoasa rau!!!!
Parca te vad ... in cativa ani, ducandu-l pe bebe C la scoala si...colegii lui intreband daca esti sora-sa. Sau asa...pe la liceu, cu colegii lui aruncandu-ti ocheade.
Nu mai am cuvinte!!! Adica am...dar apoi vei crede ca ma dau la tine... da' sa stii ca io mi-s maritata.

Numa' ca ... asa am avut io o obsesie..de mic copil... adica...de pe la 6 ani asa. Mergeam pe strada si ma uitam dupa/la femei... cat de aranjate,elegante,frumoase erau.
Aveam printr-a cincea o profa... ufffa... frumu foc...si mereu venea asortata... daca avea rochie galbena, apai si pantofii si cerceii tot galbeni erau.
Na ca divaghez.
Esti frumoasa foc!!!! Si bravo ca ti-ai luat liber 2-3 ore...sa te relaxezi.
Pup.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Iata...e deja 3 martie...maine (pe 4!) ma duc la dr pentru vizita de 6 saptamani. I-am zis husband-ului sa se pregateasca pentru seara

Voi v-ati ales Baba voastra? A mea e pe 4 martie, in fiecare an. De obicei e vreme frumoasa atunci

Apropo de vreme, am incercat azi sa scoatem fetita afara...un fiasco total, incepand din casa. Ma rog, eu numesc "fiasco" faptul ca a urlat non-stop si a trebuit sa ne intoarcem dupa 20 min. Presupun ca oricine ar fi cedat...mai batea si vantul super-tare, si cu praful ala infernal, si ea cu gura cat o sura, scuipand si suzeta si plamani...asta e. Cred ca o a sa avem niste iesiri foarte pasnice atunci cand nu va mai trebui sa ii pun caciula...she really hates it!

Miri, Mitsu, am ...multumesc de aprecieri. Miri, ce sa fac daca am fata somnoroasa...imi lasa timp sa citesc . Chiar ma intrebam de ce nu or fi si la noi in Romania specialisti in lactatie, sau o reprezentanta a La Leche League? Atatea femei ar avea nevoie de ajutor si incurajari intr-ale alaptatului...cred ca o sa le scriu astora de la LLL sa vad daca nu vor sa deschida un birou si aici! Apropo de dificultatile alaptatului, o hraneam pe Sofia in seara asta, si sotul se uita la mine, aveam lacrimi in ochi si ma intreaba, milos cum e el: te doare tare? Si eu ii zic: nu, acum plang pentru ca IN FINAL nu ma mai doare!!! A ramas saracu' cam perplex...s-o fi gandind ca are nevasta nebuna..sa plangi ca te doare e una, dar sa plangi si ca nu te doare??? Dar asta e...dupa sase saptamani de chinuri, se pare ca sunt pe drumul cel bun...si mi se parea ca in sfarsit am ajuns si eu la un liman...de aia boceam! Zuza!!!

Mitsu, you look fantastic. Si cred ca te si simti super-sexi, luand in considerare maternitatea - mie cel putin imi da o siguranta in plus, in pofida celor (inca!) 9 kg de dat jos. Ma rog, din 20 atatea au ramas, dar nu ma grabesc...in sfarsit sunt si eu pe gustul secret al sotului, care se pare ca are o inclinatie catre rubiconde ...da n-a fost de unde pana acum!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Stancutza, si baba mea e tot pe 4, in fiecare an Imi place tare mult cifra 4... Si toti multiplii ei. Iti dai seama cat de fericita am fost ca dr. meu a fost de garda pe 16.01... 16... 4*4 wow!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Stancutza, si baba mea e tot pe 4, in fiecare an Imi place tare mult cifra 4... Si toti multiplii ei. Iti dai seama cat de fericita am fost ca dr. meu a fost de garda pe 16.01... 16... 4*4 wow!






Mda, 4 e o cifra simpatica...intreaga si simetrica asa...si mai e si ziua mea de nastere tot o zi de 4...dar apropo de nasterea lui Conrad, cred ca ai ales bine data (cifra) pentru ca a iesit bine...si nasterea si bebele.. Si o sa vezi ca nu are nici o probl la ochi...lor le e greu sa se orienteze acum spre voci / zgomote...dar mergi la dr pt linistea ta!

Hai noapte linistita s-aveti zuzici...sa fie bebitii cuminti si somnorosi, si ne-colicosi!




Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei
Poze Sofia

Mergi la inceput