Strumfi de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

multumim mult fetele de urari si uram si noi la randul nostru la multi ani tuturor shtrumfilor nascuti in ziua de 13

anya si eu simt o legatura foarte stransa intre mine si ale si uneori ma emotioneaza pana la lacrimi gesturile lui conshtiente sau inconshtiente.Felicitari pentru fetitele tale sunt de exceptie

luna am vazut ca ai scris de adelise ca nu ti.a luat in greutate o luna de zile ei bine nici Ale.Oricum shtiu ca esti o mamica foarte puternica si vad ca tu nu cedezi cu una cu 2 ma bucur tare mult Pupici Adelicioasei


Si eu am inceput sa ii dau biscuitelul in mana lui ale dar stau foarte atenta pentru ca el e haplea si l.ar baga pe tot in gurita asa ca uneori il tin eu si el rontaie la el in 2 minute se epuizeaza biscuitelul.Si tot asa jucandu.ne noi Ale a luat marul in mana si vroia sa roada din el l.am decojit si a inceput copchilu sa rontzaie.


Noi inca nu mancam legume ... toata lumea ma piseaza si ma duce la disperare ca nu.i normal domne sa nu manance incep sa cred ca sunt eu vinovata... dar trece..

Cu imbracatul nu mai vorbesc... deja e un subiect arhicunocut de orice mamica care are o soacra mai apropiata..

pupici k ne.am trezit revenim

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ma chinui sa va prind din urma...pana ajung la zi, va ofer un ceai verde, sa incepeti ziua sanatos si pline de energie.
Am citit insa ca vb despre fe, calciu,...ce sa spun, asta e un alt stress de al meu, intr-ucat in Jp nu se recomanda NIMIC, dar absolut nimic la copii sub 1 an.
Am intrebat pediatra cand am fost la vaccin daca e cazul sa ii administrez fe (stiu ca in tara se recomanda), mi-a raspuns ca o alimentaie coresp. ii ofera tot necesarul de vit si minerale, nu e cazul sa intervenim cu nimic deocamdata...oricum ei nici acid folic la gravide nu recomanda...
si cand va citesc pe voi.....totusi nici de capul meu nu i-as da nimic, nici nu am de unde procura de altfel...






Nikole,mami lui albastrel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hello!
denis face nani si eu ma preumblu pe forum. gata...nu mai doarme, dar incerc sa continui.
luna, multumim de retete (eu o sa le folosesc mai incolo...dar ma bucur ca ne scrii si noua). apropo de scrierea corecta, vreau sa-ti spun ca inca de la odisee te-am admirat pentru ca scrii foarte corect avand in vedere ca locuiesti in alta tara si chiar ii spuneam sotului despre tine: "luna, cea care scrie corect". greseli facem cu totii, fie din graba, fie din alte motive...
multumim pentru urari Diane dun - pentru botez si Valen - pt ca zice denis mama. adevarul e ca ma emotioneaza la maxim si uit de orice greutati.
Stefania...m-a dat gata Catarina cu mersul ei si cand am vazut ca e mai mica decat baiatul meu cu aproape o luna am ramas si mai uimita. felicitari!
Dana, cum zici tu ca doar diana aminteste de toata lumea? ai scri si tu un mesaj in care cred ca n-ai uitat pe nimeni....ma uimiti, fetelor.
olgutta, e o scumpa fata ta cum doarme...ce mi-a placut de ea!
Crisina 26, nu pot sa vad pagina ta.
La multi ani tuturor copilasilor nascuti astazi...ca stiti ca-s multi...si in special Adelutei scumpute. ii trimit un pupic dulce de la Denis.

asa...eu am vazut ca Luna ne zicea de legume inghetate ...or fi bune, folositi si voi? mi-ar fi tare la indemana...stiu eu pt o mazare, fasole pastai etc...
si vroiam sa mai spun ca de cand cu renuntarea la suzi denis adorme aproape mereu la san. o fi bine? o fi rau? sper sa reusim si altfel. nu zic, daca ii scot sanul doarme in continuare. in patut v-am zis ca nu pot sa-l pun sa doarma, nu pt ca plange ci pt ca se cocoata pe el, sta pe burta...nicicum sa doarma. ce sfaturi imi dati in legatura cu somnul asta....stiu ca s-a mai discutat, dar ma refer la scoaterea suzetei acum.
noi luam fier si vigantol, nu mergem de-a busilea, abia ne-am ridicat in 4 labe, facem in scutec si cam asta-i?
revin, ca vad ca s-au scris multe mesaje de cand m-am apucat eu de asta...

Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2323079067/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1
Lia cum va mai simtiti tu si Una? Cum mai doarme?
Cu rusine multa si cenusa-n cap recunosc ca am tot uitat sa-ti raspund la o intrebare mai veche. Raspund acum: Simona alias Siminoc era foarte bine, radioasa, multumita de Mirunica ei ochioasa, si ceea ce mi-a placut mie mult a fost ca erau imbracate amandoua in trening (erau vreo 15 grade afara) in ciuda mamicilor care mai puneau inca fular si 2 caciuli pe copilasii lor (Doamne, ce mila imi e de ei).



O pupacim pe Miruna si pe mama ei, ca tare imi sunt dragi amandoua! Noi cu somnul stam in mod surprinzator mai bine de cand e Una bolnava, are si reprize de 3-4 ore de somn de noapte. Ce-i drept, se odineste mai bine de isi face din cauza asta si cate o trezire pentru joaca.

In rest, e din ce in ce mai rau. Tocmai venim de la control - Una are pneumonie in toata regula, au trecut-o pe antibiotic injectabil la 12 ore. Daca nu se amelioreaza simptomele pana duminica, trebuie sa faca o radioscopie pulmonara. Nici nu stiu ce-i aia...

Dar citind mesajul Karligutzei mi-am dat seama de unde vine starea asta permanenta de rau psihic pe care o am de cand e Miruna bolnava. Vine din faptul ca eu, ca nespecialist, ma vad in situatia de a pune mereu la indoiala sfaturile celor care se presupune ca sunt specialisti in domeniu. Eu ca profan trebuie sa ma intreb mereu daca e bine sau nu ce face medicul asta, eu trebuie sa rascolesc netul - care nu-mi ofera intotdeauna informatii de mana intai si pe care oricum eu nu le pot procesa intotdeauna corect - orbecaind dupa o justificare a tratamentului/diagnosticului pe care il primesc. URASC CHESTIA ASTA!!! Toate cele care v-ati specializat intr-un domeniu sau altul stiti cat de complexa e aceasta specializare si cat de aberante pot fi uneori aproximarile unui amator, oricat de bine intentionat e el. Iar eu sunt acum in pilea amatorului ala... Ce fac de aici?! Cer o antibiograma? Cui? Unde o fac? Trebuie sa o cer eu sau sa fie medicul cel care-mi indica analiza asta? Am eu habar daca dintre toate medicamentele posibile cel pe care l-am primit e cel mai bun?

Urasc faptul ca nu pot avea incredere in medicul care ne vede, pentru ca al doilea medic la care merg imi indica de regula altceva si probabil daca as consulta un la treilea as primi alte indicatii. Si in contextul asta trebuie sa fac ce-i mai bine pentru copil.

Acuma va rog sa nu va suparati pe mine, dar ma duc sa bocesc un pic cat doarme Una ca am impresia ca-mi explodeaza creierii si numai de curatat peretii n-am chef acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

ptiiiiiiiuuuu !!!! fetelor, mergeti cu paginile mai ceva ca rapidul de cconstanta !abia daca ma timp sa citesc daramite sa mi si raspund.

am citit despre fe din paginile anterioare si vreau sa va spun ca rares are (avea acum o luna) anemie feripriva (10.40 la hlg)si luam 15 pic fe hausmann pe zi timp de 3 luni, vitamina c naturala 5 pic/zi , 10 zile/luna. mergem astazi sa ne dea dr trimitere ot analiza hlg ca trece luna de cand am luat fe si sa vedem daca se asimileaza ceva. oricum , rares papa foarte multa carnita, spanac, sfecla rosie in supa, urzicutze, etc.

vad ca ploo afara si nu cred ca vom ajunge azi la dr vroiam sa il si cantaresc , sa vad cat a mai luat pe ...latime.

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

http://community.webshots.com/user/lauraiordache_2005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

liadorian,

Imi pare rau ca esti in asa situatie...Sanatate multa!

Catralu, ce faceti? Va tinem pumnii si asteptam vesti bune.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Of, Lia… sanatate multa Mirunicii si tie multa putere sa faci fata . Nu stiu ce sa zic, e foarte greu sa decizi tu pentru copilul tau in domenii la care nu te pricepi, in care ai numai franturi de informatie. Si intr-adevar, oricat de mult ne-am informa noi, tot nu avem cum sa aflam noi de pe net sau chiar din manuale de medicina – intr-o zi sau o luna – cat invata un medic in facultate timp de 6 ani si apoi in practica… toate datele astea se coreleaza unele cu altele, si noi nu avem cum sa facem aceste legaturi.
Chiar acum am venit de la vaccin si am intrebat-o pe dr despre ROR, i-am zis ce am auzit (ref la autism) si mi-a spus asa: ca a auzit si ea despre aceste discutii, ca s-a informat si ca parerea ei e ca nu poate sa imi recomande sa nu fac acest vaccin doar pentru ca exista niste supozitii. Rujeola e f grava si se poate complica usor, ceea ce nu mai e deloc o supozitie. Asa ca parerea ei de medic este sa fac acest vaccin, dar ca va respecta decizia mea. Eu acum ce sa fac? Sunt in pozitia sa iau o decizie pentru viata copilului meu? Sunt… Si cum naiba sa dorm eu linistita stiind ca habar n-am cum o sa iau aceasta decizie in cunostinta de cauza? (ca nu se poate numi cunostinta de cauza doar pt ca citesc eu un stiudiu sau altul).
Ce mai , e f greu sa decizi in astfel de momente, iar cand situatia e acuta si trebuie sa decizi repede, e si mai dificil.
Eu sper pentru voi ca medicii vor face ce e mai bine pentru Miruna si o sa se faca repede bine .





www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">JURNAL DE STRUMF

“Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Gogosel, ti-am vazut pozele si ti-am admirat gogoselul. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vivela, eu numai cand aud de vaccin, ma ia cu lesin...

Ce vaccin ati facut acum? Sa treceti cu bine, fara reactii adverse.

In alta ordine de idei, mi-e dor sa ne mai arati ce ai facut tu pt copilul tau.

Si nu in ultimul rand, multumim pentru carti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

liadorian, sanatate ! suntem alaturi de tine !

pupici!

gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)

http://community.webshots.com/user/lauraiordache_2005?vhost=community

Mergi la inceput