Oradea(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Din pacate, n-am mai reusit sa strang florile de pe balustrada cand a plouat cu gheata.
Dar in compensare...azi am primit cea mai frumoasa felicitare de pana acum. Pe verso e continuarea textului.

P.S. Inca nu e ziua mea, dar urmeaza spre sfarsitul lunii. Felicitarea a sosit de departe - mai repede decat credeam. Si uite asa - am zambit din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Vorbesc eu de aniversari...dar azi e ziua Gabrielei (Gabi_K). Noroc cu skype-ul care m-a atentionat.
_
Gabi, iti doresc multi ani cu sanatate si bucurii! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

CINEVA SARBATORESTE P-ACI???

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA FERICIRE, GABI!!!!!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

GABI
Si muulta sanatate si bucurii alaturi de cei doi nazdravani !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

va multumesc din suflet pt urari!!! Deci skype-ul m-a dat de gol... sper ca n-a zis si cifra (o zic eu: 40!!!!)
M-a invitat fiul meu ieri la o pizza, asa ca am mers la Lotus, pizza, inghetata, tot tacamul Am ajuns tarziu acasa, m-a asteptat mama, unchiul si varul meu cu tort de inghetata, am chefuit pana tarziu.
Am vazut bazinul de la Lotus, si am impresia ca antrenoarea e aceeasi ca si la Dacia, asa dupa spusele fetelor de la receptie. Asa ca renuntam, astept un an si de la 6 ani pot s-o dau chiar si la strand la inot pe Lili. Ce bine ca Robert a trecut de acest hop!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Gabici LA MULTI ANI !!!! SA ITI DEA DUMNEZEU TOT CE ITI DORESTE INIMIOARA , O VIATA PLINA DE IUBIRE SI LINISTE SI MULTA MULTA SANATATE

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multumesc mult, Evi!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Daria- tu intrebai, parca, de spectacole in Oradea.
Ei bine, ieri am vazut un afis cu spectacol de balet al Operei Nationale Romane din Cluj-Napoca, mai exact piesa"Carmen", care se va juca la Teatrul de Stat Oradea, in 15 mai, daca bine retin.

Lume buna, ce faceti? Prezentati-va la raport!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!

Am fost ieri la prima sedinta de inot cu cristi la bazinul olimpic. A fost fain apa temp.28 grade. A fost incantat, sedintele de inot vor tine pana la sfarsitul lunii iunie(24 de sedinte a cate 45 de minute fiecare).

Copiii sub 3 ani nu au acces la inot( am intrebat) deoarece apa nu e pentru ei ( ma gandesc din cauza temperaturii)iar copiii peste 3 ani se pot inscrie in functie de varsta celorlati copilasi de la curs.
In cursul unde e cristi acum copiii au varste cuprinse intre 6-8 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris - te rog din suflet daca poti sa-mi zici unde ai vazut cris sa ma uit si eu, te roooog !
Mercedes - merci tare, tare mult si tie pt informatii !!! Si spor la inot feciorului !

O zi faina tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput