Oradea(15)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina22 spune:
Daria-io am vazut aseara afisul in Lotus, pe un parapet al magazinului Leonardo. Cu siguranta mai sunt afise. Incearca sa dai o cautare si pe net.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
cristina22 spune:
revin, uite http://www.port.ro/pls/th/theatre.theatre_body?i_org_id=100328
szivarvany spune:
Cris - mii de multumiri !!! 

Vineri , 18 mai, la orele 19,00 s`tem prezente la teatru !
Azi fugim la filarmonica sa vad cat poa` sa reziste cupilu` meu ... k acasa ne-a capiat cu postul "Mezzo" 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristina22 spune:
bravo, Giulia
!!
si eu as merge la teatru, dar nu-l vad pe Andrei vizionand balet...no, barbatii...
Gabi_K spune:
la 10 ani al meu barbat nu vrea la concert rock... hai ca am inteles ca nu le place baletul, dar nici muzica usoara, concerte live?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
adi2003 spune:
Recunosc, iar am cumparat flori. Aici e un detaliu al fuchsiei.
Ce mi-a mai inflorit: o muscata englezeasca, o muscata curgatoare si o muscata obisnuita tare draga mie prins aspectul florii.
E pe punctul de a inflorii passiflora. Bobocelul il puteti vedea aici.
_
Am vesti bune. Au trecut 5 zile de cand am scapat de atela si ma simt bine. Cred ca degetul e refacut 95%.
Daca ascultam de primul medic, trebuia sa fac un RMN (care nu e deloc ieftin) + operatie la Bucuresti. Era mult prea mult pentru mine.
Dumnezeu m-a ajutat sa trec cu bine si peste incercarea asta.
Iar voi m-ati sustinut cand mi-a fost mai greu! 
Toate cele bune tuturor!
cristina22 spune:
CE VESTE BUNA, SIMINA!
SANATATE MUUULTA!
as vrea sa te rog sa ma ajuti, plsss! Un ficus puricos, dar puricei doar la radacina! Ce fac cu el?![]()
adi2003 spune:
Multumesc Cristina...
Nu pot sa-mi dau seama ce fel de purici sunt. Incearca sa prepari "zeama" de tutun. Daca nu scapi asa, iti recomand sa schimbi pamantul la ficus...dar cu grija, ca sa nu-i strivesti radacinile.
Uzi ficusul cu "zeama" de tutun o perioada. S-ar putea sa scapi - dar nu e o metoda 100% sigura. Daca nu..in orice caz schimba pamantul. Dar nu folosii decat pamant din florarii ambalat/la pungi cu eticheta. Spre ex. "Florimo" e destul de bun.
cristina22 spune:
si mii de multumiri si din partea mamei mele, este vorba despre ficusul ei.Tocmai am vb la telefon si-mi spunea ca deja a aruncat vechiul pamant.
szivarvany spune:
Felicitari Siminel pt recuperea degetului !!! Si multumiri pt pozele minunate ! 
Deci am fost aseara la filarmonica cu Giulia, a rezistat o ora, eu simteam ca n-am aer de emotie ca o apuca ceva ... dar problema a fost ca era concert pt pian si orchestra, nu vioara si orchestra 

Duminica mergem la teatrul de papusi. Cine mai vine ??? 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)