Oradea(15)
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Dragi oradeni
cum de fiecare data cand propun asa ceva se strik vremea sau intervine ceva ... lasam maaareaaa intalneaaala pe data aviatoare ca e nashpa afara si in parc sigur toate sunt ude.
Ne vedem duminica viitoare ??? Poate asa avem timp sa ne organizam.
Vreti ??? Si poate ne vedem cu totii 
WE fain sa aveti ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
AdelaP spune:
Am vrut si noi sa spunem prezent in parc dar intr-adevar vremea e urata rau. Prin urmare ne-am hotarat sa mergem la teatru de papusi. Imi ziceti voi ce piesa e si de la ce ore? ioi si ce-i mai important: in ce limba ca noi nu pricepem numa in romaneste si de multe ori nici in limba asta.
cristina22 spune:
Adela-azi e in limba maghiara.
NE VEDEM DUMINICA VIITOARE
!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Mercedes spune:
simina+frumoase flori ai, ce ti face degetul-ai reusit sa l misti?
A fost foarte fain afara azi dupa ora 11 chiar mai cald decat credeam, tot am iesit dar doar aici in Parcul Magnoliei.
Ce faceti dupa amiaza nu iesiti in parcuri, haideti poate tine vremea cu noi totusi pana la urma
adi2003 spune:
Degetul- am reusit sa-l misc lateral mai mult cu 1 cm fata de ieri. Sa-l misc in sus -nici vorba.
De fapt nu pot sa-l fortez deloc. E destul de rigid.
Vreau sa-mi fac saptamana viitoare o noua radiografie.
Acum e ca un "obiect de decor".
_
Editez mesajul. Bine ca am facut poze la flori la amiaza, ca tot ce am avut pe balustrada a fost lovit de ploaia cu gheata din aceasta seara. Singura lalea inflorita ce mi-a mai ramas a fost rupta, iar muscatele sunt vai de capul lor. Nu mai spun de pamantul imprastiat peste tot.
Niciodata nu poate fi bucuria deplina.
szivarvany spune:
Salutare !
Siminel - m-am gandit aseara la tine si la minunatiile din ghivece ... sper ca-si vor reveni !!! Si multa sanatate la mana sa fii ok !!! Sa mai pui poze cu flori !!!
Deci oradeni, duminica de la 11 e teatru in lb romana, Scufita rosie (sau variatiuni pe aceasta tema). Cine vine ??? ??? ??? ![]()
K noi vom merge.
Aaaaa, k era sa uit: care frecventati filarmonica de stat ???
K vrem sa mergem cu fi`mea si sa nu mergem singure ![]()
O saptama super usoara sa aveti !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristina22 spune:
Daria- am vazut Scufita rosie, dar mai mergem odata, ca nu se supara d-nul Andrei;taaare mult ii place la teatru.
De Filarmonica nu stiu nimic.
In schimb am fost la Palatul Copiilor sa vad ce activitati desfasoara. Activitatile le-am vazut (foto, dans modern, popular, pictura, muzica, karate, judo, karting etc), dar n-am reusit sa vorbesc cu nimeni, ca era dupa-amiaza.
Voi nu stiti, pe durata vacantei sunt activitati??
Simina-nu ai reusit sa strangi florile si se le aduci inauntru
?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Gabi_K spune:
noi am fost miercurea trecuta la Filarmonica la concert Klezmer, fara Robert, doar cu Lili... insa am zis ca nu merg o vreme... nu-i pt ea inca:) Unele piese ii erau cunoscute, alea le si canta...in rest desena, se distra, relativ in liniste, dar deocamdata nu as repeta experienta
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)