Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia20 spune:
Buna, fetelor! Citind titlul acestui topic - Vine barza? - tare as fi vrut ca raspunsul meu la aceasta intrebare sa fie da, vine. Din pacate ieri mi-a venit CM, sperantele pentru luna aceasta s-au spulberat si am decis ca saptamana viitoare sa fac laparoscopie. Va rog sa fiti alaturi de mine deoarece am o frica de mor. Oricum sper ca DD sa fie alaturi de mine si aceasta interventie sa fie de bun augur. Va pe toate si va doresc cat mai curand, sanatosi si frumosi!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
Teo2rina spune:
felicia20, iti tin toti pumnii stransi!!!eu ar trebui sa am o rafuiala cu armata rosie duminica, dar luna asta am hotarat ca e timpul de bb, asa ca am uitat prezervativele la locul lor si . acum o saptamana (intrucat sunt o uituca) am crezut ca mi-a intarziat CM si am facut test- negativ- plus programare la doctor care m-a certat ca nu am facut mai intai analizele. le-am facut pe cele la ginecolog si maine ma duc la sange cu sot cu tot. in cat timp imi dau rezultatele la sange? ca nu mai vreau o luna cu rusi, sa fereasca DD! o veni barza?
felicia20 spune:
La sange ar trebui ca in 2-3 zile sa fie gata. Cel putin la mine asa a fost. Sa dea DD sa vina ! Succes!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.
NataliaS spune:
Salutare fetelor,
Sper ca ma primiti si pe mine pe langa voi...Eu am un ciclu regulat de 28 zile, azi ziua 31 , TB 37.3 azi dim si acum 37, nici urma de rusi ...greturi la greu in special la mirosuri si test...negativCe sa fie oare cu mine...ca eu nu mai inteleg nimic, voi ce credeti?
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
Teo2rina spune:
NataliaS, cred ca e veste buna:. in privinta testului, stai linistita: mie la prima sarcina eram in doua luni si testele tot negative si innebunisem. incearca mai degraba unul de sange. bafta si pupici tuturor!
felicia20 spune:
Buna, fetelor! Am scris si la Aspirante optimiste >20ani dar o sa scriu si aici, poate mai sunteti careva in situatia mea. Azi (Z3) am fost la dr. pt. programarea internarii (pt. laparoscopie) in spital pe marti. Cica de sapt. viitoare o parte a clinicii intra in ceva reparatii si nu prea mai fac internari, dar oricum mi-a zis sa merg marti dimineata la ora 8 pregatita pentru internare. In plus, am si un chist vaginal de care as vrea sa scap. Mai face cineva laparo sapt. viitoare? Daca da, astept vesti. Va pe toate! Tineti pumnii!
lorelai_lorelai spune:
Dragele mele, am facut ieri ,ziua 14 de la IA un test si a iesit negativ.Sanii nu mai sunt durerosi, nici asa de mari ca pana acum.Nu mai am nicio speranta.Am jelit puternic pentru ca imi doresc de 5 ani cu bb si el nu vrea sa vina.Astept ca pe 20 ar trebui sa imi vina uratii.
Doresc succes aspirantelor.
Pupici!
ysa26 spune:
Lorelai unele teste se pozitiveaza mai greu, eu zic k pana nu vezi rosu sa mai speri.Iar despre simptome ce sa-ti spun difera la unele persoana,unele nu au deloc.Asa k stai linistita,poate totusi e cu ochisori,iti doresc din suflet.
Luna trecuta am avut sanii foarte mariti,durerosi si un gust ciudat in gura si am crezut k sunt ,dar nu a fost sa fie, cred k altceva a fost cauza,asa k de acum nu mai iau in considerare lucrurile astea decat testul de sange.Cand eram in asteptarea cm si imi era putina greata,ma si gandeam k poate sunt gravida si bineinteles imi veneau uratii si sufeream si mai tare.Asa k de acum astept linistita,fara nici un stres ziua cand ar trebui sa-mi vina uratii.Cand nu vor mai veni la intalnirea lunara,atunci imi voi face iluzii.Si de exemplu,azi ii astept pregatita
Asta e parerea mea,nu trebuie sa corespunda si cu a altora.
La toate fetele va doresc sa vi se implineasca dorinta de a deveni mame cat mai curand.Va pup...
lorelai_lorelai spune:
Multumesc Ysa pentru raspuns.Ce sa zic....o sa astept desi nu mai am nicio speranta!
lorelai_lorelai spune:
De dimineata de la 7 sunt invadata oficial de rusi, deci la mine nu vine barza .