Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 12
NataliaS spune:
Lorelai, nu plange mama ca nu esti singura...si pe mine m-au invadat ...mama lor de rushi.
Dar las' ca luna asta facem bebe, neluam de manute si mergem la odisee
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
NataliaS spune:
si inca ceva ...am o prietena in Buc care vreo 7 ani s-a chinuit sa faca bb, a reusit pana la urma sa faca o minune de fetita (acum are 18 luni) si a aflat de curand ca va avea gemeni de ci se poate nu dispera
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
ysa26 spune:
Lorelai imi pare rau pt z1. Si eu sunt z2,asa k peste cateva zile o luam de la capat cu proiectul bb,doar nu ne lasam asa usor invinse.
lorelai_lorelai spune:
Natalia, Ysa, va multumesc dragele pentru sustinere.Poate ca isi va indrepta D-zeu fata si spere mine...
Teo2rina spune:
fetele, nu fiti suparate pentru invazie. DD stie cand sa trimita bb. eu, spre exemplu, astept invazia lunara, dar nu mai stiu cand trebuie sa apara... ati mai pomenit asa inconstienta?! si eu trebuie sa mai astept o luna (termin un tratament) ca sa ma apuc de bb. dar in acest sens imi voi da demisia si ma voi pregati de-adevaratelea!
pup fetele suparate si sper sa ne intalnim la odisee cat de curand (cat de frumos e acolo!)
donna79 spune:
Buna, fetelor!
Ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc intr-o privinta?
Am o intarziere de 5-6 zile, in data cand trebuia sa vina am avut o secretie nesemnificativa maronie, iar ieri si alaltaieri am facut 2 teste:
1.Sure Check - 2 linioare, dar cea importanta fff palida
2.Clear Blue - 2 linioare, ambele fff palide.
Eu n-am avut intarzieri de cand ma stiu, dar nici nu-mi vine a crede ca s-ar putea intampla ceva... minunat pentru ca de un an si jumatate nu s-a intamplat si aproape ca nici nu ma mai gandeam la asta...
Ce parere aveti?
Donna
Olivia26 spune:
Donna, eu zic ca la tine a venit barza. Daca a iesit a doua liniutza, fie ea si palida, sigur esti .
FELICITARI!!! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.
donna79 spune:
Draga Olivia, cred ca esti prima persoana care ma felicita. Multumesc din inima.
Parca abia acum incep sa constientizez ca se intampla.
Sunt asa bulversata ca nici nu stiu ce sa fac in continuare, sa mai astept sau sa merg cat mai repede la doctor?
Partea ciudata este ca tot ma incearca niste intepaturi in burta, n-am idee daca se incadreaza intr-un tipar de sarcina sau e o problema ca le am.
Daca are cineva idee care-i treaba cu intepaturile astea, va rog, ajutati-ma cu un sfat.
Va doresc tuturor aceleasi doua liniute, fie ele si palide, ca la mine.
Donna
Teo2rina spune:
si eu sunt insarcinata. simteam ceva. DAR... probleme se pare: am facut febra mare si mi-a iesit pozitiva ureaplasma. imi vine sa mor. fibrinogenemia mare si VSH la fel. colac peste pupaza: sunt educatoare si un copil a facut scarlatina... am un ghinion teribil. si mi se pare viata nedreapta.
Olivia26 spune:
Donna, poti merge sa faci un test de sange ca sa fii tu linistita. E bine sa-ti gasesti deja un medic in care sa ai incredere si care sa-ti monitorizeze toata sarcina. Cu intepaturile stai linistita, se cuibareste bebe bine in uter, mai toate fetele insarcinate au pomenit de ele. Poti lua un No-spa ca sa treca. Sanatate multa tie si lui .
Teo2rina, imi pare rau ca trebuie sa treci prin atatea incercari.
Olivia
Asteptam
Nobody is perfect. I'm nobody.