Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 13
donna79 spune:
Teo2rina, sunt alaturi de tine si ma rog sa depasesti cu bine incercarea asta si cat mai curand sa poti obtine ceea ce ne dorim toate: un copilas. Te pup.
Donna
donna79 spune:
A... uitasem, eu am fost aseara la ecografie, ca nu mai puteam, speram sa se vada ceva la eco normala, ca la ora aia nu mai era nici un ginecolog in clinica si...nimic.
Nu ma asteptam sa-l vad pe bebe, dar macar sacul gestational.
Ei bine...nimic. Toata lumea mi-a zis ca doua linioare inseamna clar sarcina, dar unde e? Sau e prea devreme si n-am eu rabdare?
Sper sa nu o iau razna pana sambata cand ma duc din nou. Desi nu prea am motive ma tem enorm de o sarcina extrauterina...
Va pup pe toate.
Donna...in asteptare.
ioanara23 spune:
donna 79 : dar cate zile au trecut de la ultimul CM? sa stii ca poate e prea mica sarcina de aia nu se vede....
ioana
http://tt.lilypie.com/okk1p2.png
bulinanico79 spune:
Si eu zic la fel, poate e doar prea mica. Mai ai un pic de rabdare si iti tinem pumnii sa fie cu ochisori.
http://tt.lilypie.com/8uH8p2.png
donna79 spune:
Multumesc din inima, fetelor, si eu sper tare mult sa fie cu ochisori.Si voua va doresc acelasi lucru. Cred ca maine ma lamuresc si va anunt.
Acum ma duc sa arunc o intrebare si pe la odisee, la gravidute prospetele, sa vad la cat timp s-a vazut la ele BB la eco.
Pupici.
Donna
madar_oana spune:
Dragele mele,
eu am cont pe acest site de multa vreme pentru ca consult periodic articolele noi aparute, insa azi intru pe forum pentru prima oara.
Am nevoie de un sfat de la voi.
Eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe.
In ianuarie mi-a intarziat ciclul 14 zile, deja credeam ca am reusit, insa se pare ca nu. Eu am un ciclu regulat ca ceasul, care vine in fiecare luna la aceeasi data.
In februarie, mi-a venit mai repede cu 4 zile.
Acum nu mi-a mai venit deloc luna asta si imediat e gata luna, insa am avut niste dureri la sani, de nu mi-am putut pune nici sutienul cateva zile.
Greturi nu am desi sunt o persoana sensibila la bancuri gretoase sau la gretosenii in general, dar ma simt atat de obosita si am niste cearcane cat China, pe care nu le-am avut in veci, nici cand faceam nopti albe in facultate,pregatindu-ma pentru examene.
Mi-am facut niste teste insa toate sunt negative.
Le-am facut prea devreme sau ....nu mai stiu ce sa cred.
gugushtiuc spune:
Eu cred ca esti. Probabil ai facut testele prea repede. Durerea de sani si oboseala nejustificata sunt printre primele simptome care apar. Poti sa mergi sa faci o analiza la sange ca e mai sigura. iti tin pumnii si te astept cu vesti bune.
CU drag GUGU
ancadragoman spune:
Oana cate zile ai de la posibila ovulatie?
Simptomele tale sunt de sarcina ,dar f bine poate fii si o dereglare.Eu iti tin pumnii
anca 7+
vine bebe....
poze
Teo2rina spune:
barza nu mai vine luna asta ca a trebuit sa fac intrerupere de sarcina. asa ca peste 3 luni.
toate fetele si sa aveti bafta.
uta_ciun spune:
Buna tuturor,
sunt tare noua pe forum, nu stiu daca asa se face sa trimit mesaj...dar am o intrebare, daca putei va rog sa va dati cu parerea ca mi se invirte capyul de grija si spoeranta
deci, am avut ultimul CM la 17 feb 2007...de ceva luni incoace mi-a venit la 32,36,30,32,37 zile....pe 10 martie am facut dragoste cu prietenul meu si a ejaculat in afara, dar cind a iesit am observat foarte clar o picatura stind sa cada de pe vful penisului....azi e 24 martie si inca nu mi-a venit.....am facut 2 teste de urina ieri si azi si sunt negative....de vreo citeva zile sunt constipata, am buzele uscate, simt intepaturi din cind in cind si dureri foarte usoare ca de ciclu, dar foarte suportabile, de fapt mai mult sunt constienta de prezenta ovarelor....am observat si o secretie albicioasa, putin viscoasa....iar sinii sunt ok,,,asta ma mira de fapt pt ca de obicei inainte de ciclu cu zile bune sa intareau si dureau.
ce parere aveti, sunt? cind sa mai repet testul?
va multumesc mult