Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragele mele, cred ca sunteti mai experimentate decat mine si-mi puteti da cateva sugestii:am facut o IA pe 3 martie, azi sunt in Z 11 de la IA si de 4-4 zile am simptome gen:sanii foarte durerosi ,puternic vascularizati cu vinisoare albastre,mari incat abia imi mai incap in sutien.Insomnii noaptea,casc ziua in schimb si sunt obosita(cred ca de la nesomnul de noaptea),greata permanenta(asta de o zi).Va dati seama ca sper din tot sufletul sa fie sarcina dar ,in acelasi timp , stiu ca exista si semne induse psihic.Sper sa nu fie cazul meu...Sotul m-a certat aseara ,spunandu-mi "ca sunt o gravida inchipuita".A....Sunt si instabila emotional.Ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alessia1 spune:

eu cred ca ar trebui sa faci un test pentru a te putea linisti
macar stii ca e alba sau neagra
io iti urez sa vezi dublu la testul ala(adica II)
io din pacate se pare ca am musafiri de ieri seara
asta e
mai e si luna viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alessia1 spune:

lorelai as dori sa stiu unde ai facut IA si cu cine
si mie mi s-a recomandat sa fac IA si inca mai imi fac curaj
scuze pt offtopic
pupici la toate si la cat mai multe gravidute asa mai imi ridicati si mie moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreatex spune:

Buna fetelor, tot eu sunt si revin cu vesti mai putin bune.Pana la urma era vb de un chistulet de aprox 4 cm,nicidecum de sarcina.Asta este am sperat degeaba, poate alta data.
Va pupic si o sa urmaresc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna, fetelor! Ati putea sa-mi spuneti voi cam ce simptome ar trebui sa am daca as fi insarcinata? Sunt ziua 29 de la CM, sanii ma dor mai putin si nici nu sunt atat de voluminosi decat inainte de CM, nu ma simt atat de balonata cum v-am auzit pe unele dintre voi. Sa fie oare sarcina sau doar o iluzie de-a mea. Ar trebui sa se instaleze deja simptomele de sarcina daca ar fi? Astept raspunsuri de la voi.

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Felicia la mine primele simptome au fost sanii care se marisera si somn la greu,dormeam pe mine.
Iti tin pumnii sa fie bb.
Mie primul test mi s-a pozitivat cu 2 zile inainte de CM.

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Anca, iti multumesc mult pentru raspuns. Sper sa fie bine si sa iti pot da si eu vestea ca voi fi mamica. Felicitari pentru sarcina si copilasi frumosi si sanatosi.

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Alessia, am facut IA la Nord Medica cu Diana Cocei.
Fetelor, sunt in a 12 zi de la IA si am avut azi o pata roz pe chilot!
O fi semn de bine sau semnul uratilor, in principiu ii astept pe 19, adica peste 4-5 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

lorelai: fa un test maine dim, daca e sarcina se va vedea macar o liniuta pala. iti tin pumnii

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

lorelai, pata roz poate sa fie si semn de implantare. Repeta testul, e mai bine. Si eu mai astept cateva zile ca sa fac acelsi lucru, pentru ca la mine a 2-a liniuta e ca o umbra si deci nu pot sa-l consider inca pozitiv, dar eu mai sper.
Bafta sa ne anunti II si sa te urmez si eu tot cu semne din astea . si la toate domamnele si domnisoarele.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!

Lau-Meli

Mergi la inceput