Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146 | Autor: dj_mama

Link direct la acest mesaj

Sper sa fie un capitol cel putin la fel de norocos ca si ultimul si sa mai trec vreo cateva pe lista!
Continuare de la Cap. 140, 141,142,143,144,145

Decembrie 2005
Martha78 - cap. 97
-----------------------------------------------------------------------------

Ianuarie 2006
floricika - cap. 98, anangel_lexi - cap.98, ionica - cap.99
Princess - cap.103, Adriana mica - cap.103, mexxa-cap.103

Februarie 2006
MamiFlori - cap 104
Mirona - cap. 109

Martie 2006
Danita - cap 116
Catrinel 17 (cap. 49), 23 martie - Oana Carina

Aprilie 2006
ingeras26a - cap121, Madana - cap.122, Catalina - cap. 124

Mai 2006
Cristinna- cap. 125, Kateryna - cap. 126, Oana Bucur - cap. 128, Megbeng - cap 129
CamiM (cap.58), 8 mai - Sofia-Alexandra; Virgi (cap.61), 17 mai - Luana Claudia; Shoricutza (cap.62), 26 mai - Ana

Iulie 2006
monica b - cap. 131, Karra80 - cap. 132, Alionushca - cap. 133, Mcrissa - cap. ...
Alexia27 (cap.83), 18 iulie - Eileen Nicole

August 2006
claubd - cap. 135, ellamiss - cap. 135, oana- dana - cap. 136, vas - cap. 137, Amely - cap. 138, Gabiu - cap. 138
Iube2001 (cap.83), 3 august - Ana- Daria

Septembrie 2006
chiquitita - cap.140

Octombrie 2006
petit_ange - cap.141

Noiembrie 2006

alina.a-cap.145; Amameda-cap.146; oanabbb-cap.146; nikole-cap.146;
Noi gravidute:

Lista ramane deschisa!!!
Cine nu e gata il iau cu lopata!!!

Succes mult tuturor!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am copiat de la capitolul trecut, ca acolo nu mai intra nimeni.

Am sunat la clinica sa vad daca n-au facut cumva o greseala cand m-au programat si au spus ca nu, ca medicul la care am fost programat e f. ocupat si de-abia in 21 iunie 2007 are liber si pt. mine. Si ca daca vreau mai repede, sa merg la medicul de fam. sa-mi faca o scrisoare in care sa spuna ca-i urgent si atunci o sa ma programeze mai repede. Pai cum naiba o sa ma programeze mai repede daca ei nu au loc ?
Astia m-au innebunit de tot cu medicul lor de fam. Orice problemuta ai , trebuie sa mergi la med. de fam. , sa te trateze , daca nu esti OK, ei iti fac scrisoare catre spital si astia te programeaza cand au chef. Chiar daca mergi la public sau la privat.
Nu stiu ce naiba sa ma fac. Ca in Ro. merg la vara pt. 1 luna , si nu-i suficient. Si mai mult nu pot sta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Irlandeza, iti inteleg supararea . Se pare ca n-ai alternativa decat cu scrisoarea de la medicul de familie. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irlandezo mergi la medic si poate te programeaza aia mai repede...si in vara nu pierde nici in Ro ovulatia...la vreun cabinet privat.La noi medicul de familie iti da trimitere la sectia care te intereseaza, si acolo au ghiseie si te programezi la ce doctor sau spital din zona vrei, platesti o taxa binenteles.Daca te simti rau ,fuguta la spital Urgente si cu talonul ,pe care scrie adresa si numele doctorului te inregistreaza .Daca n-ai adik nu esti in regula in Italia, platesti spitalizarea.Pentr-u privat n-ai nevoie de nimic.
Mai incearca si pe la alte clinici sau doar una ai in zona.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Se pare ca in tot Dublinul e un singur spital care se ocupa de fertilitate. Deci.....
Au cateva spitale de gine , doar pt. femei, dar nu se ocupa si de fertilitate, doar de gravide , bebei si probleme cu " pasarica"

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

dj_mama, trece-o si pe Tzuca74 la noiembrie 2006 ca si ea e gravidutza. Sper ca nu te deranjeaza ca am facut completarea asta si sa speram ca le urmam si noi repede din urma, macar luna viitoare daca luna asta am "scapat trenul", ca am avut "gara" in reparatie. Poate se indura DD ajutat de si...cine stie?. Pana atunci, sa auzim numai de II.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

hai helau mai duamnelor
daca o sa o tin tot asa, am sa ma trezesc vorbind si prin anturaj la fel,si asa se uita lumea ciudat la mine ca-s doxa in materie de ovulatie,mucus,Tb si alte alea.

Irlandeza
,din pacate , uneori , mucusul poate sa apara si cu cateva zile inainte de venirea menstrei...

Mami, ar fi fost frumos sa dansez in familie,din nefericire dansez cu rusii...sunt perversa
am trait s-o vad si p'asta: ziua 27 = ziua 1.deci am ovulat asa cum am presupus: ziua 12. acu' ce nu mai stiu eu : de cate zile e menstra mea, de 26 sau 27de zile? m-am defectat la mansarda si nu mai stiu nici sa numar

perversa rau ovulatia asa a mea...
ori m-am defectat de tot, ori intru pe calea cea buna.

numai bine tuturor
nu nominalizez pe nimeni ca-s batrana si sigur uit pe cineva...

Mami sa nu uiti sa o treci si pe Tzuca,am vazut ca si ea e foarte gravida si cu ocazia asta as vrea o felicit din toata inima.

noi mai ramanem...cineva trebuie sa stinga lumina, nu?

mai stie cineva ceva de Ale? sper ca e bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Io e bine, numa ca nu-mi mai vad capu de trebi Am ajuns sa stau pina pe la 10 la serviciu in fiecare zi, ma mai prinde si doo dimineata pe holuri p'acolo... De trei lei viata ce am.

Altfel, am renuntat la temperaturi si teste de ovulatie, dupa ce vreo 3-4 luni am avut numai ciclu de 37-38 de zile, de-mi venea sa ma dau cu capu de ziduri .

Acum sint in ziua 16, am vazut mucusu ala bunu acu vreo doo zile si sa vedem ce-o fi... Din cind in cind, imi aduc aminte ca daca vreau copii, tre sa mai si . Da' cam rar imi aduc aminte, si in 80% din dati nu sint in stare nici sa ma asez in pozitia corespunzatoare .

Ca zau ca numai de asta nu-mi arde cind vin pe sapte carari de la serviciu. Cind dau sa inchid okii, nu vad decit dosare, grafice, time-line-uri, adrese, raspunsuri, contracte, celule mici, mici de excel si non printing charcters din word .

Sint in faza aceea de "poate se intimpla acum, ca nu ma gindesc deloc la asta" - e un soi de amageala, dar deocamdata tine figura. Reversul medaliei la asta e ca sint extrem de obosita, slabita si lesinata... maninc fro doo mere pe zi, asta in zilele bune, ca altfel ceva biscuiti, covrigi si alte alimente d'astea de subzistenta... De unde naiba resurse pentru o sarcina?

De asta nu dau nici un semn... nu ca nu ma gindesc la voi... Mai intru noaptea, cind mai pot, mai inchid, mut, etc, kestii administrative si apoi mai citesc cite ceva sa vad ce-ati mai facut.

Mi-e dor de vremile in care stateam la taclale. Va pupa fata si sa aveti, macar voi, succes la proiectul bebelusu.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata...
am si io 5 min libere ,azi ,sambata,asa incat , imi beau in liniste cafeaua si va citesc pe voi...
draga fata mosului(a se citi ale fata frumoasa)...
nu stiu cum sa spun , sa ca nu zici ca dau sfaturi , dar in viata trebuie sa ne echilibram putin lucurile...munca nu ar trebui sa insemne 90% din existenta...
ori te platesc aia ca pe presedintele bancii nationale , ori , ai intrat intr-o cursa , in care continuii sa alergi , in virtutea inertiei , in loc sa spui ,hopa , stop , programul e program ,am si io viata personala de trait...

nu de alta , da , copchii nu iti dau aia pe statul de plata...
oricum te pupic si mie imi e dor de vremurile cand aveai timp de mici barfe cu noi...

noeloo ,pai mama ce facusi , navali dunarea peste tine??? eiii , apai na , zi merci ca ai un cm scurtut , ce sa mai zicem de fetili care vad rosu odata la 35 40 zile...

unde e flebetea mea meda? terminat vacanta si s-a intors si ea pe baricade la work..

eu am avut o sapt. de culoare maro (a se citi de kk)....sunt terminata , nici daca ma puneai sa sap santuri sau sa dau cu sapa in porumb nu as fi obosit asa.
abia am predat dosarele si situatiile cerute la control , ce o sa fie , de acum om vedea...si celalt control bate la usa...asa incat scap de draqu si dau de tat-su...
pe langa toate , stau pe la cozi cu declaratiile lunare , si cu contracte de munca pe la itm ...nu stiu nici eu daca macar am mancat ceva pe ziua resp.sau daca am fost macar o data la buda...
dar cel putin la ora 8 9 sunt acasa...

epuizata ,e drept , dar , victorioasa...am mai rezistat o zi impotriva sistemului...

nici io nu mai am timp de copchii ,desi tot mai imi scapa ochii pe calendar si stiu macar ziua in care sunt..
luna asta am prestat abia in ziua 16 , prea tarziu , pt ca ovulatia cred io dupa mucus si alte semne a fost ca de obicei prin ziua 13 14 .nu-i nik , luna urmatoare o sa fiu pe faza...asta daca nui ma ingroapa de vie astia cu finantele...

pupam fetili si va doresc voua mai mult spor la bebei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fetelor credea-m ca numa eu trag ptr macaronari...naspa momentul muncim, muncim si ne indobitocim...
Irlandezo cu trimitere la cabinet privat?
Noela ti-e ti-au aparut devreme si mie inca nik...Z30 dupa test gravi nimic...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

[quote]Originally posted by Alé
Din cind in cind, imi aduc aminte ca daca vreau copii, tre sa mai si . Da' cam rar imi aduc aminte, si in 80% din dati nu sint in stare nici sa ma asez in pozitia corespunzatoare [

Idem !

Mergi la inceput