Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 146

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ce fac fetili?
Ce dor mi-a fost de voi.......Da nu a functionat netu' toata saptamana. Acum sunt in vizita acasa si de aia pot posta.
Noela,Mami, Avalon, Floare de colt, voi si celelelte aspirante ,mi-ati purtat noroc fiindca am reusit si voi fi mamica. Va multumesc fiindca m-ati sustinut moral cand aveam nevoie. Sa stiti ca tarai piciorul...si o sa va stau pe cap si de acum incolo fiindca nu pot renunta la endometrul meu. Am sa va cotcodacesc pana veti reusi si voi ,fiindca sigur veti reusi. Va pe toate.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Duamnelor
in seara asta ma imbat, asa am promis cuiva drag.
Sunt atat de fericita...nu ma intrebati de ce, ca nu pot sa va spun...acum...

Mergi la inceput

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ma duc sa-mi torn primul pahar,
pentru tine draga mea Meda si pentru puiul tau de leutz!
ma intorc, sunt asa de emotionata...m-ai facut sa plang de bucurie!
bravo leoaica mea, ai vazut ca am avut dreptate?!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Sa fie intr-un ceas bun, Meda draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FELICITARI MEDA

Ali

Mergi la inceput

Multumesc mult. Sufletele voastre calde m-au ajutat.

MEDA

Mergi la inceput

Povesteste-ne si noua cum e, simptome, cand s-a pozitivat testul, alea-alea, de cand te-astept cu vesti!

Mergi la inceput

Avalon nu am avut net toata sapatmana. De aceea nu am comunicat de la locul faptei. Am facut 6 teste de pe 14 pana pe 17. Toate aveau a doua liniuta anemica rau. De la petita de sange care m-a speriat am tot avut dureri de sani dar putin diferite de cele obisnuite la ciclu, adica acum ma dor si mameloanele. Burta m-a durut aproape non-stop, suportabil, putin mai sus de simfiza dar mai jos de ovare.Senzatia ca vin rushii a fost permanenta.Pe astea nu le-am luat in seama insa mi s-a "ascutit" mirosul,sunt irascibila, dimineata am o stare penibila care seamana cu greata dar nu e. Pe astea le-am recunoscut din amintiri...De doua zile nu-mi mai place cum miroase cafeaua. Astazi am gustat din cana sotului si mi s-a parut oribila.
Nimeni nu m-a crezut pana astazi (sot,dr.) decat dupa rezultatul bete-HCG care este de 224.
UIte ce floricele am...

MEDA

Mergi la inceput

E buna valoarea hcg-ului pentru o data a conceptiei sa zicem 31 octombrie. Super! Mai stai o saptamana si mergi la o ecografie TV ca se va vedea. Ma bucur mult de tot pentru tine, stiu cat ti-ai dorit! Ai vazut coincidenta, s-a intamplat exact asa cum ai presimtit tu!
Sa ai un bebe care sa-ti semene!

Mergi la inceput