Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

fetelor multumesc pt raspunsuri.
avalon,eu am stat 4 ani cu sotul fara sa fim casatoriti,chiar nu credeam ca ne mai poate aduce ceva nou casatoria....in afara de faptul ca am amanat copiii pana dupa nunta(mare gresala).dar afost ceva sublim.un chef de 170 de persoane la care au participat toti,nu stiam cum sa-i mai convingem dimineata la 7 ca nu mai putem....
si relatia dintre noi???...nu credeam ca e loc si de mai bine,pur si simplu nu credeam...dar este.lui i-a murit tatal in ziua cand am inceput sa fim impreuna si l-am simtit tot timpul suparat pe cineva acolo sus....cu mine a mers la biserica si de paste si atunci si-l simt ca se apropie din nou...toate sau facut cu un rost pe pamant,noi oamenii deja am schimbat multe.cand intra lucrurile in normal aduc de la sine normalul altor lucruri....
cel putin asa vad eu lucrurile.
si imi cer scuze daca sunt incoerenta dar mi-e tare somn...sa fie oare de la bb?...
va pup pe toate si somn usor

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Noapte buna Alinuta ,se pare ca ala mic isi cere drepturile..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Avalon felicitari pentru aceasta decizie,vorbeste cu un preot si el te va sfatui cel mai bine cum sa procedati...Fetele au dreptate in legatura cu postul,mai bine amana putin pana trece postul...dupa 24 decembrie o poti face fara nici o dezlegare...

Eu zi 25 si astept....

Alina tinem pumnii sa ne dai o veste buna...

ADELA

Mergi la inceput

Adela de cate zile ai CM?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca miercuri ar trebui sa vina uratii ...asta ar insemna 28 zile,asta daca nu e vreo dereglare...eu sper sa nu mai vina
Tu cum mai esti?

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Avalon daca vrei sa de marinti in biserica ptr niste supertitii care te framanta...eu le consider chestii babesti, adik sotu catolic eu ortodoxa, nu eram tare credincioasa(ca ne-a prostit comunismu) ce-i drept, dar nici nu aveam vreo tragere ptr vreun schimb religios...rochia alba nu-mi spune nimic si din cauza ca am c-am desenat multe...un copiloi deja am sanatos si voios si asta nu inseamna ca daca nu mai pot ramane mi-ar trebui cea religioasa...chiar daca cu timpu am un respect deosebit ptr preotii de aici si catolicism...

Ali

Mergi la inceput

Eu tot astept,nici nu mai stiu in ce zi sunt(43 sau 44) si simptome de CM nu prea am.
Nici nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac.
Pai poate la tine nu mai vin uratii...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ancutule dupa medicamentele luate nu trebuia sa-ti vina deja...

Ali

Mergi la inceput

Asa am zis si eu ,de trei zile nu mai iau.Nici nu stiu ce sa fac.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca sa dea Dumnezeu sa fie asa cum spui tu...
Imi pare rau pentru dereglarea ta,sigur nu esti ?

ADELA

Mergi la inceput