Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

o leoaica disperata cu cel mai scump sot din lume-gemeni,va roaga din inima sa-i spuneti daca stiti cam cat costa bhcg-ul,ca sa stie maine cand merge la analize cati bani sa ia cu ea......
multumesc

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Alina, ti-as spune dar nu stiu.Tin pumnii pt. hcg.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avalon, sunt sigura ca ai avut unul sau mai multe motive.Sunt la fel de sigura ca vei rezolva situatia atunci cand vei putea.
De ce ti-ai luat TB? Bataita!! Oricum mai ai putin de asteptat. Te-a mancat manuta... Asteptam sa vedem ce ne da Domnul.Pupici.

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

o leoaica disperata cu cel mai scump sot din lume-gemeni,va roaga din inima sa-i spuneti daca stiti cam cat costa bhcg-ul,ca sa stie maine cand merge la analize cati bani sa ia cu ea......
multumesc

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

Alina_n,la IDS,taxa de urgenta e 450.000 lei,cu rez.intr-o ora,iar la Synevo e 250.000,cu rezult.a II-a zi.
Iti tin pumnii sa iasa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzirica30 spune:

alina_a,scuza-ma te-am facut,_n

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Alina, depinde cat de repede vrei rezultatul, la Synevo costa cam 25 ron si ai rezultatul peste 3-4 zile, la Medlife 35 a 2-a zi, la Medsana 55 si daca te duci pana in ora 11 ai rezultatul in aceeasi zi la ora 19,30, la CDT Victor Babes tot in jur de 50 ron si ai rezultatul tot in aceeasi zi. Bafta multa!

Dragele mele, nu ca nu am putut, nimeni nu m-ar fi oprit, dar nu cred ca am dat importanta acestui lucru... sunt o ciudatenie a naturii, eu niciodata nu mi-am dorit nunta, sa imbrac rochie de mireasa. Nu ma intelegeti gresit, imi plac ceremoniile acestea si particip cu placere la ele, dar nu in calitate de protagonista. Cred ca este o dovada de imaturitate, mi-e frica de tot ceea ce este definitiv, fraza aia "pentru totdeauna, la bine si la greu" imi da fiori... Dar cred ca e momentul sa trec bariera asta si sa o fac. Am vorbit si daca nu exista niciun impediment legat de posturi voi discuta cu un preot cunoscut pentru ceva foarte intim, adica doar noi si nasii. Fara fotografii, fara rochie alba. Doar la biserica si apoi la un restaurant. Ca sa am inima impacata si poate va veni si bebe. Mi-am adus aminte de o colega care si-a pierdut fetita la varsta de 3 ani... suferinta crunta pe ei, s-au hotarat sa faca cununia religioasa (ca si noi, erau cununati doar la primarie)... desi varsta nu era deloc de partea lor, la scurt timp a ramas din nou gravida si acum au o tot o fetita.

Va pup, sunteti niste fete tare sufletiste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Avalon mi s-a facut pielea de gaina.Felicitari si sa fie intr-un ceas bun.
Pupici

PS:macar cateva poze sa faci ca sa te vedem si noi.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Avalon , scumpa, m-ai emotionat...
Un sfat:

de pe 14 noe(nu stiu sigur) se intra in post.
Eu am facut nunta in post, cu "dezlegare" de la Patriarhie.Atunci era singura zi ramasa la restaurant, si tare rau am facut.
Daca tot ai asteptat atat, ce mai conteaza o luna? Poate o "pui" de Craciun si plecati si in voiaj de nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Asa stiu si eu ca nu prea este bine in Post.

anca
poze nunta

Mergi la inceput