Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
larissa_79 spune:
inni, stai linistita nici o suparare! Alexia nu are colici..dar ii dau baby drink cand sughite si pentru ca mai serveste si biberon si cand nu ii dau ceai se cam constipa. Plus ca in ceai pun si calciu ca altfel il scuipa in mare fel. La noi ..la piersicute de iulie august..toate servim baby drink
sau in fine majoritatea. Citeam azi la ciresele de mai -iunie..ele discuta de diversificare...daca e sa te ei dupa tot ce nu e bun tii copilul flamand...asa am dedus eu din toate discutiile de acolo. Sunt atat de multe pareri ca nu ma pot decide sa aleg si eu o schema de diversificare pentru cand va fi cazul.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Ignatica spune:
Buna burtici,
Face cineva o lista cu mamici deprimate? Sa ma treceti cap de lista
.
Inni eu am experimentat ore de nesomn de genul descrise de tine din cauza mediului in care am tinut copilul si anume o camera frumoasa pregatita pentru el cu termopane
, parchet etc. Ridicam temperatura in camera seara pentru baita si nu mai aeriseam pentru ca afara era frig si nu puteam deschide geamul si nici usa deschisa nu era o varianta buna. Iar copilul nu avea nici un pic de oxigen.
Mi-am dat seama si ne-am mutat in alta camera unde am niste geamuri obisnuite, dar prin care mai trece un fir de aer.
Bebelusului ii era tare sete si de-aceea se trezea din 5 in 5 minute si vroia san iar eu ma stresam ca nu se satura si ca nu am laptele bun.
Pufy o sa vezi ca o sa nasti cu bine, indiferent daca va fi medicul tau langa tine.
Ignatica
putzuruca spune:
Buna-seara fetelor,
Vad ca mamicile din grupa noastra au inceput sa-si povesteasca experientele cu puii lor. Ce bine ne prind noua, burticoselor, aceste experiente...!!!! Va multumim fetelor!!!
Felicitari mamicilor care au nascut si refacere rapida, iar bebeii vostrii sa fie sanatosi si cumintei.
Ma uitam in listuta ca sunt atatea burtici aproape de termen si tot asteapta si tot asteapta...am impresia ca mie nu-mi mai vine randul sa nasc ca mai am destul de mult. De bagaj tot nu m-am apucat, poate sambata sa ma adun si eu cu capul si sa fiu in stare sa-l fac.
Mi-a promis tati ca maine mergem sa luam cercei pentru bebelina noastra.
Inni, stiu ca gaurile le-ai facut in spital, dar ai pus cercelusii direct sau atisoare?
Mamicile cu bebelani, ati luat suzete pt bebei? Le accepta bebeii sau nu e cazul?
putzuruca
37+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
nicole2005 spune:
Clara eu zic sa fii optimista.asa ma incurajat si pe mine lumea cand spuneam ca bebicul meu era invers. pana la 39 de saptamani am avut prezentatie pelviana si ma gandeam ca voi fac cezariana acum cateva zile sa intors si flacaul meu e cu capusorul in jos si da din coate si picioare de mama focului. si nu a am crezut ca se va mai intoarce. sunt unii bebici care se intorc cu cateva zile inainte de a naste. asa ca vorbesc din propie experienta. acum cum crezi tu. oricun nastere usoara si sa fiti sanatosi.
nicol
39+
Antonio
putzuruca spune:
Nu stiu cum am facut dar mi-a aparut raspunsul inaintea raspunsului lui Inni.
Deci, mercic Inni.
putzuruca
37+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
in sfarsit un pic de ragaz sa scriu! de citit nici nu mai poate fi vb! am dat repede pag cu pag si doar ce-am mai prin din zbor!
felicitari noilor mamici si multa sanatate atat lor cat si bb-ilor!
deci: bebelina e terorista adevarata! plangeeeeee fetelor de rupe! colici! si eu pe langa ea! marius mai are putin si ne tine pe amandoua in brate (pacat ca nu poate) sa ne linisteasca! plang cot la cot cu fata! ea de colici, eu de mila ei! si de oboseala si de stres si de nervi...e greu! nu ma asteptam! sincer!
ma asteptam sa fie muuuuult mai grea recuperarea dupa cez! tre sa va zic ca operatia a fost excelenta! cred ca cea mai placuta exp din spital a fost operatia propriu-zisa! a fost frumos, ca am avut rahi, si am vazut-o pe pitica imediat (era vanata cand au scos-o, si eu intrebam disperata de ce e asa iar dr mana a doua, mi-a zis: lasa ca e frumoasa! e cu albastru!. am crezut ca innebunesc! dupa aia am ras ca s-a rozalit imediat). in timpul op am vb tot timpul cu dr-ii pe diverse sub...n-am simtit absolut nimic decat ca se misca masa de op cu mine, va dati seama ce trageau de mine pe acolo...cea mai nasoala zi a fost a doua. n-am stat decat 3 zile, conditiile au fost excelente. pt cine naste la municipal, nu va facet griji, e f bine! asistentele de la bebelusi sunt mai mult decat dragutze si rabdatoare atat cu bb cat si cu mamicile...cele pt mamici sunt si ele de treaba. spaga e ok. sunt dragutze si fara. noi am dat 100.000 la fiecare asistenta. dar s-au ocupat de noi super-bine, plusc ca l-au lasat si pe sotz cu mine cele doua nopti cat am fost in salon ca nu ma puteam ridica sa o iau pe bb care urla intruna.
banuti am mai dat in afara de asistente dupa op, la dr 150euro, anestezista 1.500.000 (a fost f multumita, mi-a pus si epidural pt administrarea de calmante dupa, si m-a tot aprovizionatcu calmante si vb chiar ea cu asistentele sa mi le faca oricand vreau), 200.000 asist de sala de op, si cate 50.000 la brancardieri (c-au avut de carat, nu gluma)....nu puteam sa dau la toata lumea ca au fost vreo 12 pers in sala de op la mine...
recuperarea dupa cez merge muuult mai bine decat ma asteptam. nu regret nici o sec ca am facut cez. as mai alege de 10 ori tot cez daca as da timpul inapoi! aaa, si apropos, diagnosticul pt cez a fost: preeclampsie si bazin ingust turtit! deci adio bb2! nu pot sa-mi mai pun viata in pericol! nu se stie daca data viit voi mai avea acelasi noroc! si acum am inca un motiv, poate cel mai important sa fiu sanatoasa: alexia!
cred ca am mai stab un record: am luat in sarcina 3kg, si m-am intors din maternitate cu 10kg in minus! deci am mai putin cu 7 kg decat atunci cand am ramas gravi!macar asta sa imi faca bine la psihic!
maine mergem sa scoatem firele, si apoi sa luam la bb inca niste lucrusoare si carutz! sambata si dum vreau s-o scoatem la plimbare! poate doarme mai bine!
va pup si va doresc sarcini usoare in continuare, nasteri la fel de usoare ca a mea (cel putin), si bb-i sanatosi!
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
eloise spune:
Ralukutza ma incurajeaza impresiile tale despre cezariana... ce n-as da sa am si eu o experienta ca a ta! Imi pare rau ca bebelina are colici si plange...ufff...
De Lakioana tot nu stie nimeni nimic... nici un semn... oare a lasat nr in notepad?
Eu am vb azi cu dr si maine e plecata la un conges care va dura tot weekendul, deci degeaba voiam eu si maica-mea sa vb cu ea... ce doctoritza plimbareatza!
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe