Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 14
_Ralu_ spune:
mai fetelor cu bb-i, vad ca toate va confruntati cu colicile! apropos, cat ii tin colicile astea? ca eu nu mai pot! eu ii dau sab simplex (nu prea a dat rez) si acum i-am luat un ceai de colici sa vedem. eu san nu-i prea dau, initial din cauza durerilor provocate de ranile oribile ce mi le-a facut (mi-a rec med sa las vreo 2 zile sa se vindece, cu garmastan si comprese sterile) iar acum nu prea mai vrea sa suga, deh s0a invatat cu bibe! si cand vad ca de la formula e cumintica si doarme dusa, iar de la laptele meu trece prin chinurile alea incredibile...zau ca nu-mi mai vine s-o pun la san! lapte as avea acum (in a doua zi l-am pierdut din cauza de plans in hohote, si nici n-am pus gura pe nimic de papa in primele doua zile - nu-mi era foame deloc, se inchinau dr-ii) dar nu vrea bandita sa suga iar cu pompa mi-e asa de greeeeeu! (mi-am luat tip seringa de la chicco - asa mi-a recomandat dr). formula ii dau nan1. papa de rupe! 60ml/masa, 8 mese/zi. chiar asa. la cat se mareste doza si cand. banuiesc ca din a doua sapt se da mai mult, nu? sambata mergem la pediatru!
si inca ceva, f important: avem voie sa papam dulce? mi-e o pfta de mor de ceva dulce! orice! dar ma gandesc ca poate afecteaza pe bb, prin lapte...
raluca
de
alexia-maria
pozishoare
microbu spune:
Eloise, nu mai tineam minte si te-am vazut discutand despre cezariana. Asa vrei tu sau ai vreo recomandare speciala?
Sandra
36+
inca un pic
eloise spune:
Asa m-a sfatuit mama mea -care e tot ginecolog- din cauza unor riscuri cu sanatatea mea si acum mai ales pentru ca bebele are circulara dubla si in conditiile astea eu nu concep altfel. Am vazut ca multi doctori din Iasi cel putin sunt de acord ca in cazul asta (c. dubla) cea mai sigura e cezariana.
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
roxanae spune:

Nu am mai scris de mult iar cuvintele imi vin tare greu, in schimb va citim in fiecare zi.Nu am nascut inca - asteptam ,dar sper ca daca am rezistat pana acum sa ajung si eu pe 25 sept.Contractii am in fiecare zi, bebe se pare ca s-a indragostit de burtica si nu vrea sa iasa spre bucuria mea.
Raluca da ai voie sa mananci dulce, dar sa nu contina cofeina ca asta il agita pe bebe.
Felicitari noilor mamici, bebeci sanatosi si mancaciosi.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
tasia spune:
gety Cum asa nu mai esti tanara si nu ppoti sa nasti normal?
Maica-mea a nascut-o pe sora mea la 36 de ani, am o matusa care a anscut tot natural la 42 de ani, deci daca esti sanatoasa si bebe e ok nu vad de ce trebuie sa faci cezariana? Aaaa.... bine dak asa vrei tu asta e partea a doua ![]()
38 + 
pozele noastre
bebe
roxanae spune:
Mi-am adus aminte pt. ingrijirea pielii la bebe in special la cute unde se inroseste,eu puneam in uleiul de corp al bebelinei o fiola de vit. A si una de vit. E si o ungeam dupa baita.Creme medicament Nidoflor, Triderm, Neopreol nu am folosit decat in cazuri grave.Pt. fundulet cand se inrosea am folosit crema cu ulei de catina de la lab.TIS care contine si oxid de zinc si trecea repede, in unele cazuri si cand era destul de iritata.
Roxana
+ Diana-Rahela(8.05.2002)+ Rebecca
MamiLili spune:
Buna seara tuturor!
Inni, daca esti interesata de o suspensie contra colici, zi-mi si-ti trimit Rp prin PM. La noi la farm e bestseller (ehh, si pretul e bun, 15 000 rol).
Eloise, azi am crescut produsul intern brut al Republicii Moldova...
u know what I mean...
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
MamiLili spune:
Roxanae, da, da, cremele de la TIS sunt f bune si ieftine. Eu mi-am pus in bagaj unguent cu galbenele si propolis de la TIS, in caz de epiziotomie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
adameasca spune:
Raluca, da' nu vine pediatra acasa s-o vada? Ca asa ar fi normal... Nu sa te tarasti tu pe la circa cu copilu' mic, sa dea nas in nas cu diversi virusi. Catntitatea de lapte praf i-o maresti cand nu se mai satura cu ce ii dai acum.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)