Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alessia, te rog nu mai zi ca la tine prefixul la kilograme incepe cu 4... Eu cred ca n-am mai avut prefixul asta de cand eram in scoala generala...ufff

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

MamiLili Ai crescut produsul intern brut al Rep. Moldova zici Eu zilnic bag in mine kg intregi de "amintiri" dulci din Rep. Moldova, cred k il fac pe asta micu obez de pe acuma

itzy-bitzy tu parca vorbeai de lanolina pt sani. Eu mi-am cumparat Lanolin de la Multi-Mam (lanolina pura)(a costat 410.000) farmacista mi-a zis k e cel mai bun.

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Salutatre burticutze si mamicutze
IAta ca mi-a venit si mie randul la vazut bebele. Maine dimineata la 7 trebuie sa fiu prezenta la internare. S-a hotarit sa imi faca dr operatia cu toate ca am un col beton. Faza e ca m-a luat de vreo jumatate de ora o durere de burta de nu mai pot respira. Ar fi chiar culmea sa ma apuce pana dimineata contractii si tot tacamul. Oricum sper sa fie ok mai ales ca maine intru in sapt 39 si e destul de mare.
Stiti ce as putea sa mananc in primele zile in afara de supa?Nu ma pot gandi in nici un fel la ea ca mi se si face rau. Deci nu suport supele de nici un fel. Asa ca trebuie sa ma gandesc la variante. Poate aveti voi niste sugestii.
Pupici si spor la bebici

CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

BUNA SEARA FETELOR!

In primul rand vreau sa felicit mamicile care au mai adus pe lume bebei frumosi, precum si pe bebeiii curajosi, si sa le urez tuturor multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Multumesc din suflet tutror fetelor de pe forum pentru sustinere. Va pe toate.

Cred ca intelegeti daca nu stau prea mult de vorba, dar de-abia am sosit acasa, sunt franta de oboseala si eu si Vio, dar bebe ne-a lasat putin timp liber. Pentru completarea listutei, lungimea lui bebe a fost de 47 cm.

Noi suntem bine, sanatosi, flamanzi tot timpul, de le-am speriat pe asistentele din spital, mami ne alapteaza cat vrem, dar inca n-are lapte de-ajuns si foloseste si supliment. N-am facut icter, si am scazut 100gr, dar am luat 50 deci am ajuns azi la 2850kg., si promitem ca ne facem noi mari. Povestea nasterii o sa incerc sa o fac mai incolo, a fost surprinzatoare si rapida.
O sa incerc sa pun si o poza, daca reusesc.

Va pup si sper ca in 2-3 zile sa ma pun pe picioare ca sa am timp sa povestesc mai multe.

DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Gata am pus si poze in linkul meu, poate se indura cineva de mine si le pune in albumul nostru comun, saru'mana.

DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

giuliella Operatie reusita si recuperare grabnica. Pt bebe mult laptic

Gripo Bine ai venit acasica

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Seara buna !

Ralucutza si eu stiu ca macar prima data vine pediatrul acasa...cum sa te duci tu cu cea mica la cab unde sunt atatia copii bolnaviori....veniti la consultatie...

Tasia chiar voiam sa va spun ca dupa discutia cu lanolina, m-am dus si mi-am cumparat de la farmacie, dar am luat lanolina pura preparata de lab lor...farmacista nu auzise de asta ca e buna pt sani si ma tot intreba la ce imi tb..pt vergeturi..., ca pt sani imi da bepanthen sau garmastan. I-am spus ca le am pe amandoua dar imi venea sa ii zic...cucoana mie da-mi ce ti-am cerut! Cand le intrebi si le ceri parerea e altceva, dar ea incepuse sa ma interogheze ca de ce vreau si la ce imi tb. Inni sau Mamilili ce ziceti o fi crezut ca fac trafic cu ea sau ce Dumnezeu?.

Am citit la subiectul despre alaptare si sunt fete care spun ca au fol garmastan din luna a 8-a si au respectat anumite reguli citite in timpul sarcinii astfel incat nu au mai avut pb cu ragadele. Deci se poate scapa de pb asta daca pregatim un pic sanii ..elasticizandu-i cu lanolina sau garmastan.
Credeam ca este inevitabil...dar uite ca se poate.

Gripo bine ai revenit! Sa iti traiasca bebe si sa ai mult laptic ca sa se faca mare si sa fie sanatos. Asteptam povestea.

Alipiticot multumim pt sfaturi.

Giuliella pt maine iti tinem pumnii

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat sa va spun ca a nascut Ionela Roxana. Puteti citi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83465&whichpage=2 ultima postare.

De Larisa (laliq) mai stiti ceva?

Nasteri usoare si copilasi sanatosi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Cri ti-am vazut si eu pozele cu ingerasul grasun. Este un scumpic si un dulcic. Sa va traiasca.

Gripo pozele tale nu se vad...mai tb sa lucrezi un pic...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Aaaa Tasia voiam sa te intreb cum arata crema ...ma ref la consistenta...ca ce am luat eu cred ca este varianta bruta...care se fol la creme, zici ca e vaselina cu care ungea tata usile de la masina. Ce ai luat tu este crema care contine si lanolina nu?

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput