Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

itzy-bitzy De la 8 luni zici ca foloseau mamicile garmastan? Eu l-am cumparat dar nu l-am folosit ink, am zis ma dau cand o sa M deja ragadele O sa incep sa ma dau din seara asta pana nasc, o saptamana doua tot e ceva decat delok

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pai da ca asa scrie si pe prospect...ca este indicat sa se fol cu o luna inainte. Eu am incercat de pe la 34-35 sapt...am terminat un tub deja...chiar sunt curioasa daca o sa am ragade sau nu...insa cred ca depinde de sensibilitatea pielii fiecareia totusi...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

itzy-bitzy

Hai ca iti scriu exact ce scrie pe cutie :

Lanolina pura fara conservanti. produs destinat ingrijirii mameloanelor sensibile si uscate ale femeilor care alapteaza. Produs natural si inofensiv pt copii. Nu este necesara indepartarea produsului inainte de alaptare. Fata gust si miros.
Producator: BioClin BV, Delf, Olanda

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am primit cu putin timp inainte mesajul asta de la Mexxa:
"Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere pentru a merge in continuare. bebe scade ink in greutate. are 2100. va pupam pe toate si rugati-va pt noi"

Apoi am sunat-o si am vb cu ea si era tare trista, suspina, plangea.... Nu stiam ce sa-i spun sa o incurajez.. eu stiam ca e normal sa mai scada in prima saptamana. medicii nu ii spun nimic clar. era saraca foarte amarata pentru ca bebe la nastere deja era cu cateva zile mai mic fatza de varsta sarcinii... offfffffffff, nu stiam ce sa-i zic... Va pupa pe toate, intreba ce se mai intampla pe forum, cine a mai nascut....
Fetele care au mai nascut la 35-36s spuneti-mi cum a fost cu bebeii vostri, cat au scazut, cum au recuperat... ca sa-i transmit Mexxei. Oare e grava situatia cu bebeul ei? Sper din suflet sa nu fie asa!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Mda... chiar as vrea sa stiu dak ai facut sau nu ragade, sa ne anunti

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Inseamna ca arata cam ca "vaselina" mea nu?

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

GRIPO bine ati venit acasa, ma bucur mult sa aflu ca sunteti bine amandoi!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Eloise imi pare tare rau pt Mexxa...offf nu stiu cu ce sfat as putea-o ajuta nici eu si nici una dintre noi...decat sa ne rugam sa fie bine...Si eu stiam ca bb mai scade in greutate, dar totusi nu cred ca e grav ...sunt copii care se nasc si cu un kg jumate cum este cel al lui TRY ...si uite ca incet incet recupereaza si se fac marisori.

Transite-i toate cele bune si ca ne gandim la ea.

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Ionela-Roxana nu prea a postat la noi... nu? sau Oricum felicitari pt Dragos-Andrei recuperare grabnica si bebe papacios

eloise Sarmanica mexxa Doctorii aia sunt niste cretini ca nu ii explica ce si cum, eu am auzit k in primele zile copii scad in greutate, poate e si cazul bebeului lui mexxa. Ea ii da laptic? Daca mai vb cu ea spune-i ca o pupam si k va fi totul bine dak copilul e sanatos. S-au nascut altii si la 1 kg si acuma sunt mari campioni 2100 gr nu e foarte rau, e un pic mai micut doar.

itzy-bitzy Mda...cred k arata la fel k vaselina ta numai k asta e in cutiuta frumoasa si e adusa de afara

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Nu stiu... m-a impresionat atat de mult cum ii tremura vocea si se straduia sa nu planga...Ea saraca a mai avut un necaz si anul trecut iar sarcina asta numai usor nu i-a fost, si din cauza problemelor de sanatate si din cauza altor necazuri. Si eu atat de greu ma tin tare ca sa imbarbatez pe cineva in situatii de astea... m-a impresionat ca intreba de noi, de mine, cum ma simt, daca sunt bine eu si bebele...
O sa dau maine un mesaj la subiectul despre prematuri sa intreb fetele de acolo detalii, cat e normal sa scada un prematur si dupa cat timp iau din nou in greutate.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput