Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
inni spune:
Larissa stii de ce adora Baby drink-ul ? Pt ca are zahar.
E recomandat ca inainte de baby drink..sa incercati toate celelalte ceaiuri (fara adaos de zahar) eventual medicamente (Bonnisan, Sab Simplex)...si la urma sa ramana baby drink-ul.
Zaharul nu e bun la sugari.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
eloise spune:
Hmm, Alipiticot, nici azi nu te-a programat? Stie ea ce face, nu ma indoiesc... desi pt linistea noastra ar fi mai bine sa stim o data clara (mda, ca si daca imi spune: 6 octombrie la operatie... parca mai am liniste?) Eu stau cu stres ca la sf lui sept, inceputul lui oct cica pleaca din nou la un congres. E nasol tare sa fii in aer cu medicul, sa te gandesti ca nasti cu cine se nimereste de garda
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Si eu vreau sa stiu Alessia de care centura ti-ai luat.
Poze
adameasca spune:
Pufy, ai sa vezi ca ai sa fii la fel de detasata cu bebe ca si mine, nu o sa ti se mai para asa greu inceputul.
Mini, eu am trecut-o pe Ilinca de la Aptamil (lapte de prematuri) pe care l-a baut cam 10 zile pe Bebelac, exact ce i-am dat si lui fi-miu si i-a mers excelent.
Cat despre cezariana.... Am mai spus si ma repet: recuperarea mi s-a parut mai grea in comparatie cu nasterea naturala, calmante am luat ce ne-au dat aia la spital, algocalmin fiole de 3 ori pe zi, burta mea arata exact la fel ca dupa nasterea trecuta care a fost naturala, kilograme in minus am 12-13, dar eu eram foarte umflata inainte de nastere, deci am eliminat multa apa.
Ionica, imi pare rau ca si tu ai avut probleme cu cezariana, eu urasc de-a dreptul experienta prin care am trecut
. Plus ca recuperarea mi se pare mult mai grea ca dupa nasterea naturala. Oi fi eu mai nebuna, nu stiu...
Inni, o fi si fi-ta vreo mica somnambula, ca si mama ei.
Acuma, lasand gluma la o parte, poate chiar are colici fata ta. Da-i cu Bonnisan, Sab Simplexul mi s-a parut frectie la picior de lemn. Eu ii dau fetii acum Gripe Water, iar la Luk cel mai bun sirop de colici a fost Debridatul.
Oanacn, ne luam de mana la capitolul lapte, de data asta nici eu n-am trecut prin furia laptelui, la Luk am facut la greu vreo 3 zile, acum abia mulg 100-120 de ml de lapte in 4 de ore...
Si fi-mea sughitza de rupe, si sughitza si-n burta. Eu ma bucur cand o apuca, ca dupa ce termina de sughitat o ia somnul cu siguranta
.
Merge cu zeama de lamaie, 2-3 pic pe limbutza. Dar dupa aia face bebe asa o fata chinuita, de nu-ti vine sa-i mai dai si a doua oara. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
GETY spune:
Intru si eu pe fir inapoi. Din pacate, am reusit sa ma procopsesc cu un virusas (o veche problema a mea) care n-a vrut sa plece numai cu oripivalone si lapte cald cu miere, am ajuns la antibiotic. Pur si simplu m-am dat peste cap, nu mai eram buna de nimic. Acum incep sa-mi revin.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Eloise, pleaca dr. la congres? Maine merg si eu sa-mi iau banii si vad daca pleca si dr. mea.
V-ati hotarat cum nasteti? Eu cred ca ajung la cezariana. Cica nu mai sunt asa tanara (!?) sa pot naste natural.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
larissa_79 spune:
inni, nu vreau sa te contrazic dar am incercat si ceai de anason in care am pus zahar si ceai de musetel cu zahar si nu i-au placut. Baby drink e recomandat de pediatru si chiar nu vad nici o problema daca bea 50 de ml pe zi. Baby drink contine glucoza si nu zahar. Mama zicea ca si mie mi-a dat ceai indulcit cu putin zahar si multumesc lui Dumnezeu sunt sanatoasa tun!
Sa nu dati cu rosii in mine ca nu am timp sa fac zacusca! Eu mi-am zis doar parerea..dar normal ca fiecare mamica isi creste puiul asa cum stie ea mai bine.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
GETY spune:
Mirabelac, esti urmatoarea gravidutza care o sa devina mamica, dintre iesence?
Eu, cu cat ma gandesc mai mult la asta, cu atat ma coplesesc emotiile mai tare.
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
inni spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
inni, nu vreau sa te contrazic dar am incercat si ceai de anason in care am pus zahar si ceai de musetel cu zahar si nu i-au placut. Baby drink e recomandat de pediatru si chiar nu vad nici o problema daca bea 50 de ml pe zi. Mama zicea ca si mie mi-a dat ceai indulcit cu putin zahar si multumesc lui Dumnezeu sunt sanatoasa tun!
Sa nu dati cu rosii in mine ca nu am timp sa fac zacusca! Eu mi-am zis doar parerea..dar normal ca fiecare mamica isi creste puiul asa cum stie ea mai bine.
Mie pediatrul mi-a interzis baby drink-ul la sugari asa mici....ca sa vezi...cate bordeie...Stai linistita ca si eu tot parerea mi-am spus-o, nu ma apuc acum sa ma razboiesc cu tine pe motivul "ceai de colici"
Asa ca te
si ai grija de tine si de bebic.Poze