Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ieri a scazut 30 de grame. Nu-s foarte multumita de ritmul cu care ia in greutate, i lconsider cam lent. Dupa 3 zile de scadere de la nastere, acum sunt 9 zile cand a inceput sa ia in greutate si el nu a luat in total decat 90g, adica a recuperat daor juamtate din cele 190g pierdute in primele 3 zile. Am vorbit cu dr. si or sa recalculeze cant de fluide pe care trebuie s-o aiab Adrian la greutatea lui in 24h si cred ca-i vor creste ratia de laptic. Acum primeste 28ml la fiecare 3h. Probabil ca are nevoei de mai mult laptic ca sa ia in greutate mai repejor ca asa ne-apuca Craciunul.

Iar eu nu pot mari nuamru lde mese supte direct de la san din cauza ca el nu a trecut peste greutatea nasterii si e inca prea micut sa-l supun unui efort mai mare. Ideea e ca suptul consuma enorm de multa energie la un bebe (calorii), iar aceste calorii trebuie mai degraba directionate sub forma de grasimica acum. De-aia ne rezumam doar la 2 mese de supt la san. Restul prin furtunas ca sa nu faca el nici un efort.

Alexutzu nu stiu ce mare lucru intelege, daca stie ca Adrain e bebelusul nostru si ca-l vom aduce acasa sau doar crede ca e un bebelus. M-a vazut mulgandu-ma, i-am explciat de ce, m-a vazut dandu-i sa suga lu iAdrian, dar sincer nu stiu cum leaga el lucrurile. Ultima data parea bucuros ca-l vede pe bebe chiar daca nu-i capabil sa-l recunaosca, probabil ca i se pare un bebelus ca otti ceilalti. De burtica nu mi-a mai zis nimic dupa ce-am nascut, nu a mai aratat spre ea, nu mi-a mai zis nimic de bebe din burta. Eu i-am spus doar o singura data ca bebe a iesit dn burtica si acum e la spital.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Try,sa speram ca va fi bine,cat mai repede.Sanatate multa!
Roserb,ne place draga oricum....va dorim insanatosire grabnica si sa fiti cuminti pe viitor
Paxela,data viitoare alege un doctor mai..comunicativ,asta ca sa te simti si tu bine.Sunt de groaza oamenii astia.Pupam BB si Silviu!
Bits,mortala faza cu conceptia...eu am fata,dar nu stiu daca a fost cu sau fara,inainte sau dupa....
Flory..nu dati anunt in gura mare ca duminica e mare intalnire??????
Fulgule,concediu placut!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
of try, paote lu-i e fomica si vrea sa pape mai mult...de-aia o fii scazut in greutatesi numai bine
nici ruxi nu cred ca ar fii facut legatura cu bb, burta, etc...desi la prima vedere pare ca intelege tot felul de lucruri uita f repede de ele.alexutului
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, moda este sa ai piercing pe limba sau mai stiu eu unde . Eu sper sa nu aibe fimea idei din astea ca .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

TRY sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, Adrian sa ia in greutate si tie multa putere si optimism in continuare...

M-am intalnit cu DUTZI... l-am vazut si pe IUSTIN care e un dulce si un scump

MIHAI cica azi striga prin parc MAMA-MAMA... Pe cine striga, nu stiu, ca pe mine daca ma vede imi zice BABA
Si mai nou bunica-sa l-a invatzat sa cante: daca ii zici sa cante zice "LA-LA-LA-LA" da cu limba scoasa

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Monica, cant. de laptic de la fiecare masa e calculata in functie de greutatea si varsta lui, nu i se da dupa ureche. I-au recalculat acum si ii dau 30 ml (de la 28ml). Sper ca dupa ce depaseste greutatea de la nastere sa ia mai usor in greutate. Cu cat ia mai lent, cu atat inseamna sa stea mai mult in spital.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

trysunt convinsa ca totul este calculat fff exact...numai din ce ai zis (28 de ml)...nu 25 si nici 30...in romania nici prin cap cred ca nu le trecea cifra asta, noroc ca acolo are parte de cea mai buna ingrijire...
ma bucur ca a inceput sa pape mai mult, sanatate multa si numai bine piticutului

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mey dragelor mey ce surpriza mi-ati facut. acu plang ca o "habauca" si al meu sot nu stie ce am. aime, andreap, bits, corina, roserb, otilia, miha, danette, monica, felis, jasmine (dida, daca m-ai intrebat e bine, tocmai s-a mutat in casa noua, eu ma tot pregatesc sa le fac o vizita ca mi-e dor de ei de nu mai pot insa lipsa de timp ma omoara), va iubesc si va multumesc din suflet pt. iurarile voastre si va doresc aceleasi lucruri si voua, tot ce-mi doresc pt. mine sa se imoplineasca si pt. voi insutit.
fulguletz pe tine te pupicesc de te omor si-ti multumesc...nici nu stiu cum dar iti doresc tot binele din lume pt. tine si toti cei dragi tie

acum ma grabesc la serviciu, stau si eu prost cu timpul liber cand vin in cluj, doar serviciu si casa la niste ore foaaaarte tarzii. azi merg si eu la cresa sa vedem daca "nu ne-au uitat" si sa ma asigur ca nu o sa ne faca probleme in octombrie ca e o cresa foarte solicitata si sper sa se tina cont de listele preliminare care s-au facut

poate deseara o sa am putin timp sa intru si sa vad si niste poze ca mi-e atre dor de voi. va pup si va doresc o zi fantastica

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Sunt tare trista azi desi mariuca face 1 an si 10 luni si maine e ziua ei de nume.
Bona m-a anunta dimineata ca de pe 15 Septemvrie nu mai poate veni...cica nu se simte bine,etc...nu cred asta sa fie motivul,ci banii.Desi mie nu mi-a cerut o marire de salariu,desi ieri dupa amiaza am stat si am glumit....off.Dimineata nu am vrut sa aprofundez subiectul,dar cand ajung acasa o sa ma o discutie cu ea...o sa-i spun parerea mea.Si chiar daca ar mai sta in conditiile in care ii maresc salariul,nu stiu daca mai merita...Voi ce credeti?
Nu mai am putere sa scriu nimic,sunt tare amarata,mai ales ptr.Mariuca..ea s-a obisnuit tare mult cu "mamaie Dodica"..ma gandesc cu groaza acum sa nu o mai vada,brusc sa vina altcineva,pana se obisnuieste.
Va pupic si mai vb

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

andreea, cred ca momente din astea le depasim cel mai greu,noi ca parinti, bine si ei, micutii...noi ptr ca stim ca ii era oarecum bine asa cum era, ei ptr ca nu inteleg schimbarea...n-am sa pricep niciodata felul asta de comunicare a oamenilor...tacere si apoi rupe legatura pur si simplu, e ca o amputare, zau asa...din pacate comunicarea nu e punctul nostru forte, ca oameni, ca romani, nu stiu exact...ce era sa-ti spuna, "d-na mai vreau si eu o marire de salar, sau un bonus", puteati discuta, negocia...
Mariucai si multa intelepciune tie, sa treci cu bine de hopul asta. Tu stii cel mai bine daca marindu-i salariul o mai poti pastra (asta daca vrea si ea)...ptr Mariuca ar fi bine, insa...tu vei decide.
Asteptam vesti.

aime si Vladimir

Mergi la inceput