Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
andreap spune:
Aime..multumesc de suport.ideea e ca azi am aflat ceva despre ea,un lucru pe care sotul meu si soacra mea il stiau de mult,dar nu mi-au zis tocmai ca sa nu o dau afara.
Sper sa nu va plictisesc cu detaliile:in iarna cand a fost saptamana aia cu geruri cumplite,bona m-a sunat luni dimineata ca ii este rau,ca nu poate veni...asta e.Sun soacra,vine cu maxi-taxi si sta ea 1 saptamana cu fata,ca i-am spus bonei sa stea toata perioada aia de ger acasa,sa nu se imbolnaveasca etc..saptamana pe care i-am platit-o.Bun!In saptama aia se intalneste soacra in parc cu bunica unei fetite cu care mai statea bona de vorba si ii spune"stiam ca saptamana asta veniti dvs".Eu am inteles din asta ca bona planificase sa nu vina,anuntase "gasca" de bone si mie mi-a servit o minciuna gogonata,pe care eu,de buna credinta,am inghitit-o...dar chiar sa ma ia de proasta?Eu am facut asa ptr.ca m-am gandit ca varsta,inima..sa nu fiu eu rea.
Plus ca aseara radea cu mine,imi povestea ce mai face de mancare etc..azi dimineata brusc a realizat ea ca nu mai poate veni,ca e asa de grav bolnava???Asta imi da de gandit ref.la moralitatea si etica ei..asa ca,ma gandesc serios sa renunt la ea,indiferent daca ar mai sta in cazul unei mariri de salariu.
Pupici si scuze ca-mi vars necazul aici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Otiliav spune:
Andreea, eu zic ca totusi s-a atasat de Mariuca si cred ca nici ei nu-i surade ideea. Dar mai poate fi si familia ei, in caz ca are, care ii recomanda o batranete linistita de pensionar. Ce vreau sa-ti spun ca in cazul mamei mele noi i-am tot adus argumente sa demisioneze, ajunsese sa ia extraveral si avea probleme cu inima. Asa ca am zis ca-i dam noi niste bani numai sa nu fie tot timpul obosita si bolnava. Nu stiu daca banii o motiveaza, poate ca ii surade sa lucreze doar 4 zile pe saptamana sau mai putine ore pe zi. Mai este si varianta sa mearga dimineata la cresa si sa o ia ea de acolo pentru masa de pranz si nani. Aici bonele se respecta, 8 ore si atat, un parinte duce copilul la ele acasa (ca nu vin ele la parinti) si celalalt il ia, astfel incat sa stea si ei 8 ore la servici. Daca stai peste program este . Asteptam maine vesti, oricum trebuie sa aveti o discutie cat mai sincera.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Bobita spune:
Buna mamicilor! Va citesc din umbra, tot nu am terminat treaba dupa cele 2 luni de concediu.
TRY, pupici lui Adrian cel luptator, o sa fie cel mai minunat copil.
BITS, ai scapat de cumparat hainute, sanatos sa fie. Ai promis ca suni cucuietele.
FULGULET, mie una imi lipsestei tare mult.
Pupam puiutzii toti si fugima la treaba.
Amina a facut pina acum de 3 ori kk in cada. Cred ca o sa fie norocoasa.
andreap spune:
Otilia,..cred ca v-am facut capul..dar sunt tare necajita si intr-un fel si disperata.Nu are familie,adica are numai sot,si motivul credca este cel spus de mine,banii.Am eu motivele mele sa cred asta..atitudinea ei,"imbolnavirea" brusca,faptul ca abia si-a facut credit sa-si puna termopane,usa metalica..ptr.astea ai nevoie de bani,iar pensia ei e micuta din cate am inteles.Asa ca.....raman la parerea mea ca si-a gasit cu bani mai multi.Foarte bine,numai sa nu ma minta!Puteam negocia,poate ii puteam da cat voia,poate nu...dar macar vorbeam,nu asa,pe ascuns....
Oricum abia astept sa vb cu ea,o sa va povestesc maine.Tineti pumnii!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Andreea vezi, tocmai asta e...ca incepe sa fie nesincera si-ti pierzi increderea in ea, incepi sa te indoiesti si de Mariuca....offf, grea decizie, desi, daca stai sa cantaresti nu e chiar asa grea.Eu imi aduc aminte de faza din iarna ca ne-ai povestit, nu putea sa-ti zica "cocoana , vreau si eu o saptamana de concediu, si gata" sincer si simplu...hai, ca tinem pumnii sa fie bine...da o discutie "tet a tet" e musai.
Asaaaa, azi copilu a inghitit ceva, nu stiu ce, ca a fost prea rapid, cred ca o moneda de 1000 lei noi. Se juca cu ea (stie sa nu le inghita), i-am luat-o din mana, el pesemne ca a luat-o iar (sau a gasit alta) m-am intors si el se rostogolea pe jos cu mana in gura...s-a auzit ceva clinc-clinc de maselute si gata, s-a ridicat, mi-a aratat, a dat sa planga, apoi i-am dat putina apa, a baut-o si a inceput sa rada si sa cante. I-am arata banii, n-a vrut sa mai puna mana, de unde am tras concluzia ca asta era...om vedea cand iese...
Mama neatenta...na
aime si Vladimir
bits spune:
Bobitza asa e:am scapat de cheltuit bani in plus cu hainutele dar nu vreau sa ma gandesc cand or incepe amandoi cu acelasi hobby-uri sau ca"lui Ken i-ai cumparat mie de ce nu?".oricum abia astept sa vad cum e sa cresti 2 copii de acelasi sex.
daca nu am sunat ieri la cucuiete astazi mi-am luat revansa:Ionela saraca nu mai stie cum sa se imparta pt ca le are pe amandoua bolnavioare de 2 sapt,varsa ,tusesc au febra intr-un cuv nu sunt bine deloc.saraca mama pica franta seara asa ca nu mai are timp deloc de net.va pupa si de indata ce fetele se vor face bine o sa intre sa va salute!
21,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Aimee esti sigura sigura ca a inghitit moneda?eu as zice ca nu,se stramba el putin daca o inghitea caci nu cred ca aluneca asa de repede pe gat ca e maricica.oricum daca a ingitit-o sper din tot sufletul sa o elimine repede!
Andreea parerea mea e ca prichindeii la varsta asta uita repede si se acomodeaza fff repede intr-un loc si cu o persoana noua.daca ai resentimente fatza de femeie mai bine ar fi sa renunti de pe acum la ea caci oricum o vei face mai tarzior(cu siguranta nu-ti vor conveni unele chestii si iti vei aminti si de minciuna care ti-a spus-o).de ce nu o duci pe Mariuca la camin?e o fire energica si cu siguranta o sa-si consume energia cu ceilalti copii.
21,KEN(1nov 2004)
paxela spune:
revenim si noi cu vesti
am fost la endocrinolog azi si se pare ca a recuperat retardul de varsta osoasa de 5 luni, pe care il avea la 1,4 luni asta dupa radiolog ( un mare si tare cica, expertul expertilor......) si dupa endocrinoloaga deci am scapat si de stresul asta , nu asta e motivul din care nu crestem suficient
pediatra mi-a cerut radiografiile sa uitat si mi-a aratat ceva care se vede clar, nu avea intarziere nici data trecuta , ci.. osul de la mana sau ma rog marginea echografiei se suprapusese peste al 3-lea nodul... ( ceva dupa care se orienteaza in masuratori) iar ei nevazandul l-au evaluat la 9 luni( cu 2 in loc de 3 ) cand defapt el era acolo
o gramada de dr incompetenti si peste toti trebuie sa dau doar eu, unde i-oi gasi
acum ne tratam cu ribomunil si natura mix in speranta ca ce pune pe picioare si ia ceva in greutate
in continuare mananca lunea si vinerea si atunci doar de post
iar cu greutatea sta "minunat" avea 9700 a scazut la 9550 a recuperat 20 gr in 2 sap ca acum sa aiba imensa greutate de 9400, si nici in inaltime nu a luat sa zic ca a pierdut de acolo
dar ne facem noi mari
Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
aime spune:
Bits, nici nu stiu exact ce a inghitit, banui ca e moneda (astea noi is mai mici un pic) ca i-am aratat si spunea "aniiii" adica baniiii si arta gurita...na, om vedea cand iese ce-a fost.
Paxela, da chiar mey...cat stres cu dr astia, te scot din toate alea apoi zic ca au gresit ....crestere rapida si in inaltime si in greutate si la bebe mic.
Ma chinui de vreo 2 zile sa incarc poze pe yahoo...am reusit, finally, asa ca iata-ne
aime si Vladimir
FELIS spune:
quote:
Originally posted by aime
Ma chinui de vreo 2 zile sa incarc poze pe yahoo...am reusit, finally, asa ca iata-ne
aime si Vladimir
AIME... tare dragalas e Vladutz... Mai ales in ultima cum se uita el cu tatal lui la stiri iar celelale zici ca sunt de revista...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero