Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

off paxela am citit ce ai scris despre silviu, pai e cam la fel cu bianca ca nici ea nu are mai mult de 9.500kg...dar de ce zici ca nu creste? pe bianca a suspectat-o de ceva....???? tot cu oasele avea legatura ca i-a facut cand avea vreo 8 luni parca o radiodrafie la incheietura mainii, insa a zis ca e ok pana la urma. totusi nu e bun stresul asta pt. tine, chiar asa unde gasesti tu doctorii astia care mai mult te incurca avand in vedere si starea in care esti tu. chiar nu isi dau seama? si eu le fac tratamenmt cu ribomunyl, apropo.
vai aime ce-mi place "vladut-cel-dulce-si-blondut". si in autobuz si mai ales in poza in care sta picior peste picior si se uita la stiri
azi am fost la cresa sa vad daca "functioneaza" lista preliminara pe care ne-am inscris in mai pt. octombrie. am primit asigurari ca totul e ok si in 9 octombrie sa "ne prezentam" la apel. am niste emotiiiii!!!!

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Aime, scumpelul de Vladut! Avem si noi tricou de barbatel! Tot bleu!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi suntem iar in pregatiri ca doar maine este sarbatoare
andreap, ti-am trimis pm, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, sper eu ca totusi sa revina la"sentimente" mai bune bona...oare nu se gnadeste ca sufera mariuca...pana la urma daca era vorba de bani putea sa-ti zica
aime,blondinul cel frumushel...poate totusi nu a inghitit nimic...si noi ne-am speriat odata ca a inghitit ceva si deja intrasem intr-o panica nebuna si eu si sotul...nororc ca a vazut mama "obiectul"presupus inghitit ca era pe jos...deja ne apucasem de dat palme in spate
paxelalui silviu...sidoctorilor incompetenti
bitssi multumim pentru vestile despre cucuiete...sanatate multa peinteselor si putere ionelei
trysi pe cei doi copilashi
noapte buna la mamici si la bbici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cand v-aud cu 9,5 kg la copii casc ochii mari. Alex al meu bate spre 16 si nu arata grasan. Abia acum va-nteleg nelinistile, Paxela si restul fetelor. Obisnuita cu greutatile astea mari ale lui alex, imi vine tare greu cu Adrian. Azi, dupa ce i-am dat sa suga, am plans de ciuda ca iar a scazut 10g. Practic el intr-o sapt. intreaga a castigat doar 30g per total. Atat a luat si-a scazut ca pana la urma nu s-a ales cu mare lucru.
Nu stiu daca a fost ca urmare a ingrijorarilor mele, dar azi i-au marit iar doza la 32 ml/masa. Poate-o da Domnul sa ia mai bine in greutate de acum. Macar sa-l vad odata ca recupereaza greutatea de la nastere.

Alex e la day care de marti. Ca sotul e la servici, iar eu sunt la spital de diminetaa pana dup-amiaza. Si asta a fost solutia cea mai buna. Decat sa stea cu niste prietene, am preferat sa-l dau la daycare ca amcar e-n mijlocul copiilor si trece timpul mai frumos si pentru el. In prima zi n-a dormit, n-a mancat, n-a facut kk. Cum l-am luat acasa cu masina la 5 seara a adormit instantaneu. S-a trezit la 7 si mi-a facut o criza de tipat si de plans si ma respingea, el care e mami, mami toata ziua. A vrut sa ma pedepseasca pentru ce i-am facut: ca l-am lasat intr-o casa straina, fara ca el sa stie ce se intampla. Dar dupa vreo 30 de minute i-a treecut supararea.
Ieri a mancat, dar n-a dormit. Insa a avut alt tonus si a 7:30 l-am bagat la culcare (caci la 6:30 dimineata il trezim). Iar azi, minune, a si dormit, dar l-a luat somnu-n scaunelul de masa.
Si mi-a venit si cu 3 desene acasa. Bine-nteles ca-s mazgalituri, dar atat mi-a crescut inima in piept de nu va imaginati. Cand am vazut darele-alea de creioane pe hartiute si scris "pentru mama si tata" (bine-nteles de prietena noastra care are daycare-ul) mi-a venit sa-l mananc.
Suntem tare multumimti ca l-am dus acolo. De m-ar tine punga, l-as lasa si dupa c vine Adrian acasa. Dar poate o zi, doua pe saptamana om putea sa-l ducem acolo. E innebunit ca-s copii acolo, pe drum azi numa ide copii ne spunea: "bibii, bibii".

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani! tuturor Mariilor si Mariucilor si celor dragi lor care se serbeaza azi .
Un -ic special ptr Mariuca Andreei, sa nu fie suparici de ziua ei.Andreea nu uita sa ne povestesti cum a fost ieri.

Felis, multumim esti o draguta.-ici si voua adriana si Miha si monica, multumim. aseara cand a produs ceva am cautat...nik, e cam devreme...o sa vedem in zilele ce vin...

Wow, pai si Vladut nu depaseste 12 kg (Alex a lui try e barbatel adevarat) si asta cam demultisor si el mananca...asa e el, seamana cu ta-su si la energia pe care o are, da eu zic ca nu-i slab.A crescut mult insa, pantalonii din primavara sunt scurti.

Ce rau imi pare de cucuiete, sa dea Domnu sa se faca repede bine.
aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani Mariilor si Mariucilor in special (ca e Sf. Marie 'mica')... pupici Mariucai (de Andreea) si Mariucai Mamarutza!

Aime draga, inca odata, tare mi-au placut pozele cu puiucul...icei.

Andra, imi pare rau ca te tot necajesti ..si ca te stresezi cu greutatea lui Adrian... imi imaginez insa ca sunt inevitabile starile astea.
O sa treaca perioada asta ... si-o sa fie bine...
Ce repede s-a acomodat Alex cu day care-ul!
Super treaba...
Eu stiu ca am fost foarte problematica pentru ai mei cand eram la varsta caminului si gradinitzei.. ma acomodam enorm de greu in alte locuri (nu doar ca nu dormeam si nu mancam... urlam si plangeam non-stop si atat de mult a tzinut faza asta ca bunica mea a trebuit sa se pensioneze si sa stea cu mine acasa o vreme))... acum in schimb parca sunt alt om..
Sunt f. curioasa Iris cum o sa reactioneze... in ultima vreme este extrem de 'mamoasa'... dar presupun ca e o faza, si-o sa-i treaca.

Am pus cateva poze cu Irisina costumata .. este un cadou de la prietena cumnatului meu care e ugandeza...
http://family.webshots.com/album/553885298czWGnQ

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La multi ani celor care serbeaza azi Sf. Maria, sanatate multa!
Andra, doamne ajuta sa se faca si Adrian un voinic asa ca Alex.
Dana, colegul de langa mine este ugandez. Prietena cumnatului din ce parte a tarii este?
Felis, ai grija de tine. Ma bucur ca v-ati intalnit cu Iustin, ce impresie ti-a facut ginerelul meu ? (fiind singura care i-ai cunoscut pe amandoi)

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Oti... nu stiu din ce zona a Ugandei este... dar intreb!
Ei stau in Oxford-Anglia acum... si ea Grace, s-a stabilit in GB de vreo 20 si ceva de ani...oricum se pare ca si ea si familia ei sunt foarte legati de tzara-mama daca a avut la ea o rochitza traditionala atat de mica incat sa-i fie buna Irisinei.
Anyway... mi-a placut cadoul!

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime....Vladutz e un dulce...creste ca din apa...sa-ti traiasca...

Dana....se pare ca ii sta bine lui Iris in orice, tare exotica pare asa..

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Azi sunt ceva mai calma,mai ales ca e ziua Mariucai si trebuie sa fim veseli.ieri dupa-amiaza am avut o discutie cu bona,i-am spus parerea mea,ca totul e din cauza banilor.ea nu si nu ca nu se simte bine,ca o dor rau picioarele,abia merge,nu mai poate....i-am spus ca nu o cred,dar daca asa vrea,treaba ei.A inceput sa planga,ca ce,ea tine la mariuca,ca nu e inconstienta..etc,nu mai are rost sa povestesc,oricum nu o cred si oricum nu ma mai bazez pe ea.Asta e,mi se rupe sufletul cand vad cu cat drag o ia Mariuca in brate si o striga,dar vb voastra,sper sa se ataseze si de viitoarea bona.Si sper sa o gasesc cat mai repede.A vb o colega cu mama unei pritene de-a ei,duminica ne vedem..tineti pumnii.
Aime,tare "ranjit" e Vladut!
Danette,superba fata ta in costumatia aia ta....cam blonda ptr.zona aia,dar superba
Noi azi sarbatorim un pic,dar fara pitici invitati,asta din lipsa de spatiu.De aceea ma gandesc serios sa inchiriez ceva ptr.ziua ei de nastere,sa fie multi copii sa se simta bine si ea..mai vedem pana atunci
Pupici si we placut!

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput