Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cine spune ca fetele sunt concepute fara orgasm si inainte de ovulatie se insela amarnic.va spun eu ca le-am tetstat tura asta pe ambele si tot baiat a iesit!pana la urma e cum vrea D-zeu!

20,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adriana, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si tot binele din lume la tine sa traga!

Bits-ule felicitari! Nu fi posomorata! Priveste si tu partea buna a problemei:ai deja experienta cu un baietel,deci la al doilea va fi mult mai bine si mai usor!

Aime,azi am iesit un pic la plimbare si la platit de facturi si Robert a mai papat o inghetata! Si s-a luat o baba de mine,cica-s inconstienta ca dau inghetata la copil pe vremea asta!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits...... esti mortala...pentru faza cu conceptia...
oricum, sa creasca mare baietelul din burtica..!!!!

Oti, nu-ti fa nici o problema ca ai intrebat... n-are nimic... si mey.. pare mare 'macho'.. Tin-Tin asta..

Un big smile... ca a aparut Fulguletz... chiar ieri te pomeneam cu Roserb pe mess...
Fain concediu in Toscana...eu am asa o imagine idilica despre zona (peisaje super... amurguri, struguri, romance-uri)... cred ca din filme..

Si nu in ultimul rand:
LA MULTI ANI ADRIANA!
bucurii si impliniri cu carul !!

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
LA MULTI ANI! Adriana,multa sanatate si tot ce-ti doresti sa-ti dea Dumnezeu.
fulgulema bucur ca sunteti bine, vacantza placuta
bits-ule felicitari pentru baietelul din burika...dar parca vad ca pana la sfarsit o sa fie fetitza...daca nu...data viitoare
roserbinalui mihnea si refacere rapida...eu am ramas cu un semn in barba de cand eram mica...asa zvapaiata eram ca am cazut de mai multe ori in acelasi loc si odata eram in varful muntelui(in tabara cu gradinita) si era atat de rau deschisa pielea ca au trebuit sa-mi faca ceva...si fiind in varful muntelui nu m-au cusut ci mi-au pus copci(sau cum le-o spune) ...noroc ca semnul este sub barbie si nu se vede.
try, ce mai face micutul adrian? alex l-a vazut pe fratiorul lui, cum a reactionat cand te-a vazut pe tine fara burtica? face legatura?...alex al meu era maricel cand am nascut-o pe ruxi si era fff emotionat cand a venit la mine la spital.
va pup pe toate, am fugit ca nu ma mai lasa d-ra ruxi sa scriu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Uite ca de data asta n-am ghicit!Bits,eu as fi zis ca bb2 e fetita.Dar stim prea bine ca nu sexul copilului e important.Felicitari si sa fie el sanatos,ca te descurci tu cu 2 nazdravani.Plus o surioara mai tarziu,desigur.

Da' ma mandresc ca pronosticul meu a fost corect la Try si la Cecilia!

Ad_rianna,la multi ani,draga mea,sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii de la frumuseii tai.Mai stii ceva de Didutza?

Danette,foarte misto casuta voastra!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

jasmine, cum se mai simte raducu?eu cred ca hotomanul asta micvrea sa-l luati cu voi in vacantza

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

bits felicitari de vestea bleo ,
si noi am fost azi la echo, la un dobitoc, scuzati apelativul caci cred ca jignesc dobitocii, mare dr din spital mare, dr meu nu era si am vb cu alta si a zis ca daca tot am venit sa mer sa fac echo ca oricum asta o face orice ar fi, am zis ok, sa il vad si io pe bb sa stiu ca e bine, nu mai are rost sa astept si intru la nea' , il intreb ..... se pote sti ce este ...nu e prea devreme...poza se da? ...tacere..suitiva pe masa cu capul aici , picioarele aici... ( exact sa nu vad nimic in monitor) pune gel si aparatul si... tacere...... tacere.... tacere.... la un moment dat bate cu el de 3-4 ori in burta....numai eu stiu ce imi trecea prin caop in momentele alea si din pacate nimic bun.... dupa care zice coborati , cu asta neaparat la dr care va urmareste , pe un ton f grav si imi da o poza cu bb si niste valori pe ea... am vazut negru, sa cad jos..... etc( cu totul am stat in cabineyt 6 min.... care au parut 60 ani)
o iau si ma duc la aia in garda si io arat ea vesela , bravo totul e ok suntem mai maricei cu o saptamana , foarte bine, zic doamna nu e bine daca ati fi vazuit cum a reactionat dl dr... e se mai uita odata ser uita la mine imi vede fata de miel speriat si zice... merg sa vb personal cu el poate imi scapa ceva... vine la fe.l de vesela , si zice e ok a vrut doar sa zica sa ii aratati valorile la dr
in concluzie avem 11, 5 sapt dupa UM si 12,5 dupa masuratori,

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Paxela, mi-ai dat emotii.
Bine ca sunteti bine. Ai grija de baiat si de burtica.
Vezi ca se mai pune de o intalneala pe duminica. Poate ne vedem.

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

paxelina, bine ca totul e bine cu bb...deja incepusem sa am emotii...am citit repede la sf si m-am asigurat ca totul este bine cu voi....si sa dea Dumnezeu sa fie asa tot timpul si sa va fereasca de nebuni precum ecografistul asta

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AD_RIANNA... sanatate, fericire bucurii si implinire sufleteasca si tot ce iti mai doresti tu...

Mai-mai... lipsesc si eu cateva zile si noutati gasesc cu carul......
GANDACELU... taci si le faci... Felicitari... sarcina usoara si bb sanaos...
BITS... felicitari mama de 2 baieti...

Fug la somn ca eu moral sunt sub nivelul marii... Cat mai rezist, nu stiu, incerc macar sa tin capul la suprafatza... Intr-o directie o s-o iau e... o iau razna... o iau ... nu stiu cum... om vedea...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06....
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput