Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
andreap spune:
Bits,felicitari!las' ca ai timp tu si de roz....doar esti tanara....sarcina usoara in continuare.
Ad_rianna,"la multi ani"!sa fii fericita,sanatoasa si sa te bucuri de ingerasii tai!
Fulgule...bine ca nu ne-ai uitat de tot!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
eveline spune:
Bits felicitari.....lasa ca o sa-ti aduca baietii doua "roz" cand or mai creste si sa te vad atunci...
Ana si Bianca-iubita
bits spune:
multumesc fetelor!peste 4 ani il facem si pe al 3-lea dar parca ma vad soacra cu trei nurori.sanatosi sa fie ca e frumos cu casa plina de copii!
20,KEN(1nov 2004)
bits spune:
Adriana LA MULTI ANI!sa ne traiesti mamico si noua si familiei tale!sanatate si multa putere sa-ti cresti copilasii!
20,KEN(1nov 2004)
aime spune:
Bits, mai vii acasa, spuneai ca ai fost la ambasada?
Mai stii ceva de cucuiete? Ce-or mai fi facand...mi-e dor de povestirile Ionelei
Corina75 spune:
Adriana, sa fii sanatoasa si fericita!!!!
Bits, bravos, las' ca-i bine....si eu am acasa 3 baieti (al mic, tati si baiatul lui tati din prima casnicie....asa ca....). Voi sa fiti sanatosi.
Pupici la toate mamicile (si piticilor aferenti).
Corina si Andrei (24.11.2004)
roserb spune:
LA MULTI ANI, ADRIANA, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE AI TAI!
Bitsule, felicitari pentru baietel, nu fii trista, asa o sa aiba Ken partener de nebunii pe masura. Bine ca este sanatos
Jasmine, sanatate multa lui Radu, ce ghinion ati avut, asa se intampla cu copiii, ii pocneste cate o defectiune cand ne e lumea mai draga.Eu am fost un pic mai inconstienta, am plecat cu Mihnea la mare vomitand tot ce manca (cred ca ii cazuse rau o piersica prea coapta mancata cu o zi inainte). Dupa ce a dat afara tot intre 3 noaptea si 10 dimineata, n-a mai avut nimic din fericire am avut noroc ca a fost numai atat, altfel iti dai seama ce concediu de vis aveam.
Fulguleatzo, asa mey, mai da si tu pe aici ca te dadusem disparuta! Ce faceti voi, poze, ceva, ne mai arati si noua?
Andreea, Mihnea este de ieri fericitul posesor al unei bube de toata frumusetea in barba, si a unei gaurele in limba (cand a cazut si-a muscat-o), din cauza careia ieri nu a putut bea din biberon si nici folosi suzeta. Din fericire azi a inceput sa se inchida, si poate manca/bea din nou. Deh, am vrut baiat, acum il am. Sper ca Mariuca ne place si cu limbutza gaurita, nu?
Vio, ti-am admirat domnisoara, ce mare si draguta a crescut!Acum nu exagerati si voi, cum sa nu mai plecati cu copilul in concediu, fii serioasa!
Miha, e un dulce Robert cum mananca el din inghetata. Eu recunosc sportiv ca inca n-am avut curaj sa-i dau lui Mihnea, in schimb Bianca a mancat tone vara asta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Adriana, mamica draga sa fii fericita, sa avetzi numai bucurii in familie si multe realizari in viatza!
Bits, felicitari pentru baietzelul sanatos. Sa cresca mare si sa va aduca multe bucurii. Tu oricum spuneai ca vrei bb3, asa ca acum ai un motiv in plus. Pana la urma vii in tara sa nasti?
Dana, ma simt putzin prost ca te-am intrebat. Uite ca varsta nu am luat-o in considerare, suntem tineri dar avem planuri mari , adica imi doresc mult sa cresc copii la curte.
Fulguletz, ce bine ca ai aparut, cand mai pui poze cu frumosul tau?
Tin-tin iata o poza este baiatul unui coleg de servici si el tot singur la parintzi, are 3,5 ani si face pipi la boscheti cand sunt la joaca. Si pentru ca stau aproape de noi, ne-am intalnit de multe ori si a avut fata mea timp sa observe ce si cum
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Tin-tin iata o poza este baiatul unui coleg de servici si el tot singur la parintzi, are 3,5 ani si face pipi la boscheti cand sunt la joaca. Si pentru ca stau aproape de noi, ne-am intalnit de multe ori si a avut fata mea timp sa observe ce si cum
asa-s fetele , curioase din fire.....adevaru ca baieti facand pipi stand pe vine nu am vazut , inca...
doi la mana, si noi ne pregatim sa plecam in concediu, la mare, in Italia, prin Toscana...si il vom lua si pe david,- desi n-a fost cuminte- dar nu pot sa-l las 2 sapt singur in casa...
in rest...ce sa va zic, noutati nu avem, David nu arunca cu propozitii si fraze, doar scoate din cand in cand cuvintzele ..unu in germana, unu in romana..dupa posibilitatzi ...
fug ca s-a trezit..
topit si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
bits spune:
Aimee nu mai vin pt ca-mi dau voie sa nasc normal si se pare ca poate sa-mi puna si epidurala.oricum 6 luni departe de al meu mi se pare enorm de mult,nu cred ca rezistam.
de cucuiete nu mai stiu nimic fetelor.am sa le dau maine un tel sa vedem ce mai fac!
20,KEN(1nov 2004)