Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata de la o mamica muncitoare!
Dragelor, am inceput serviciul de saptamana trecuta, asa ca netul...mai putintel
Sper macar sa mai am timp sa va citesc, sa mai vad ce fac puiutii, ca de scris...valeleu!!!
Ma duc acum sa mai pana se trezeste copila, s-o pregatesc de plecare la buni...saraca de ea, e bulversata...pana acum il conduceam pe tati la usa cand sa plece pa-pa la serviciu cu bvuum-bvuuuum, acu' pleaca si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Miha, dragutul de Robert, cum papa el inghetata
Sa inteleg ca i-ai oferit un premiu pentru c-a fost cuminte barbatelul la operatie?
Posedam si noi o salopeta exact ca a voastra, mami ar mai vrea sa imbrace fata si cu rochite, da' la tavaleala prin nisip sau toceala fundului pe tobogan mai buna e asta...prilej pentru lume sa spuna: "Vai, ce baietel dragut..." Noroc de cercei, ca apare si rectificarea..."Aaaa, e fetita..."

Roserb, minunate poze din concediu!!! Da' cele mai frumoase...tot alea cu copilasii dragalasii...
Io raman tot la parerea mea...copiii astia seamana cu tine tare de tot, mai ales la ochisori...na, asa cred eu!!!

Jasmine, mare ghinion pe voi!
Sanatate la puiutul vorbaret si vacanta frumoasa va doresc!

Noi nu facem progrese in directia olitei, insa mari imbunatatiri vedem doar la obraznicii...nu va zic ce face fiica-mea, ca mi-au iesit deja peri albi
In fiecare zi mai rosteste cate ceva nou, dar chestii simple....mai avem pana la poezii

Gata, fug, s-a trezit copila!
la toata lumea!(mai aveam eu de zis...dar...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, ma bucur ca v-a placut casutza noastra...de muuult tot lucram la ea... dar abia din august a ajuns in stadiul asta in care sa putem sa stam in ea...
Partea de sus (dormitoarele) inca nu sunt gata.. doar mocheta e pusa.
Exteriorul este inca nefinisat... neizolat... dar asta doar la anul viitor o s-o mai facem.

wow Jasmine... sanatate multa lui Radu! Nu stiu cum se intampla mereu chestii de astea.. multe cunostintze de-ale mele au mai patzit-o.. ma refer la imbolnaviri subite tocmai in astfel de momente.. pleaca parintii in concediu!
Felicitari pentru vorbaretzul tau...

Vazut poze.. ici Biancai (Vio) si lui Robert (Miha)

Oti, e mortala Ana... mi-am amintit vazand-o ca si iris ii spune Tin-Tin cumnatului meu pe care il chema Calin.
E greu intr-adevar.. din salarii e foarte greu sa faci o casa.. acuma sigur ca depinde si de salarii.. dar eu am refer la niste venituri normale...Mircea a realizat de mult asta desi are 31 de ani...de vreo 5 ani a devenit cu mari riscuri financiare subdealer IVECO ...a avut noroc... desi eu am fost stresata multa vreme ca n-o sa avem ce manca si cu ce plati taxele. Cu alte cuvinte vinde furgoane, camioane, trakkere, tir-uri marca Iveco. Comisioanele sunt mari la astfel de masini asa ca a mai dezvoltat inca cateva mici afaceri cu anvelope si uleiuri industriale..iar de cateva luni vinde si excavatoare, buldoexcavatoare.. marca New Holland... astea iarasi sunt giganti pentru costructii (in zona sunt multe firme de constructii).. si el vinde in cateva judete din Ardeal..
So..asa am putut sa mai facem una alta...sincera.. mai mult de gura mea ca el numai investitii are in cap. (nu ma refer la investitii in casa).. investitii in afacere..acum vrea sa-si faca un service IVECO ..iar pentru asta noi nu am mai mers in concediu anul asta.

Ieri am incercat sa-l ametesc putin cu 7 zile in Tunisia (e ieftin tare)...mai incerc sa vad ce noroc am... asta inainte de a merge si eu la serviciu.. mai am vreo 2 luni de concediu de maternitate.

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Felicitari la mamica muncitoare ...incet incet strangem randurile clasei muncitoare. Si -ici la Sabina de la Vladut si el posesor al unei salopete identice .
Miha, se pare ca la Iasi le place inghetata...Vladut e inebunit, am facut salata de vinete si am pus-o intr-o casoleta de la tort de inghetata. Copilu vede, o ia in mana si o aduce cu grija deosebita in sufragerie (unde mancam de obicei inghetata) si zice "tataaaaa" (adica inghetata ). {pup]-ilici la scumpicios.
Vio hai mey, mai scadeti targetul...ca aveti si voi si ea nevoie de concediu ...Bia este o donsoara in toata puterea cuvantului.
Oti, sa raportam si noi un pipi facut ca baieteii...noutate la noi, si lui Ana, i-am pus filmuletu de ieri de 10 ori lui Vladut (acu inca nu-i treaz) ca-i place sa auda vorbind copii ...si cand auzea Vlad se uita sa vada cine-l striga
Jasmine, imi pare rau de concediu, dar tinem pumnii sa fie bine si sa plecati.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Roserb,pupam buzita lovita si pe ginerele nebunatic...ce ziceai?Ca Mariuca e truli????
Jasmine,sanatate multa la puiut si voua un pic mai mult noroc data viitoare!
Cookie,Mariuca era intr-o zi in fusta si o baba chiora,ca altfel cum sa-i zic?,a zis"e baiat sau fetita?". Trebuia sa-i spun ca suntem scotieni si de aia "il" imbrac in fusta.
Otilia,super filmulet!
Aseara in sfarsit am vazut-o pe Bia....care arata binee vioaie,manechin as putea spune.....Speram sa-si reia obiceiul de a iesi mai des.
Miha,am incercat si eu o gurita de inghetata..si Mariuca " e lece,nu papa Maia"..asa ca,mai bine ca nu vrea!
In rest,toate bune.....
Pupici la toti

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele am fost la eco:suntem bine,mai mare cu 1 sapt si 2 zile si se pare ca se lasa cu albastru.e baietel!tati e super fericit iar mami putintel dezamagita ca se astepta la roz.dupa cum se vedea la 4D aduce fff bine cu Ken

20,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, Ad_rianna, mamica de gemenei! sa ne traiesti si infloresti, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de piticii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

wow Roseb bine ca nu si-a rupt dintii sau sa nu fi fost mai rau!insanatosire grabnica!

Dana am vazut si eu casuta!e amenajata fff frumos!sa o stapaniti sanatosi!

mey de bine ce l-am laudat pe Ken ne-am trezit dimineata intr-o mare balta de pipi,dar recunosc ca a fost si vina mea.ieri s-a trezit domnu de la 4 dimineata si nu a mai dormit pt ca am plecat la ambasada la 8.somnul de pranz nu si l-a facut iar seara a picat frant.a dormit nemiscat 14 ore iar eu mama denaturata nu l-am trezit sa-l pun la olitza.de dimineata a trebuit sa spalam lenjeria.m-am invatat minte asa ca data viit o sa stiu ce am de facut.

20,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

felicitari Bitsoane! mey, da ai timp si de roaza, mey...

mey dragelor si frumushetzelor , in ultimul timp v-am urmarit din umbra (ma declar stafia grupului) si , daca uneori v-am mai citit doar pe diagonala, la capitolul poze nu am ratat si scapat nik . Ce sa mai mey , copii astia se fac din frumosi, mai frumosi si cresc frate ca din apa..maine poimaine ii insuram

try, mey, sa va creasca mare si sanatos mezinul familiei! mey mamicutza mey, na ca o facusi si pe asta ..ai doi puradei ...bravos ! sa creasca sanatosi !

gandacica, apai esti cu bebe 3 la bord si nu te prezintzi si pe acilea? felicitari si sa fie intr-un ceas bun!

Otilico, da de unde a invatzat fi-ta cum fac baietzeii pipi, mey?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Nu stiu ce sa zic mai intai

Felicitari Bitsule, eu ma gandeam ca va fi baietel, nu stiu de ce .
Adriana cu sanatate si numai bucurii langa puii tai dragi.

si nu in ultimul rand, mey fulgule, da tu rar mai dai pe la noi...pai se poate? si mess-ul tau mai functioneste? salutari lui david

aime si Vladimir

Mergi la inceput