Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
roserb spune:
Corina, frumoase pozele, si e un curajos baiatul tau ca a intrat in apa asa adanca, nu ca "mimozul" meu!
Try, cum mai e Adrian, sper ca merge din ce in ce mai bine!
Bitsule , tinem pumnii pentru ecografia de maine sa fie totul OK, poate aflati si sexul lui bebe!
Am aflat de la bona ca fi-miu a tras o busitura cu barbia de asfalt, si probabil ca si-a zdrelit ceva in gurita, pentru ca il ustura cand mananca/bea. Asta dupa ce in ultima seara la mare si-a trantit intr-o fractiune de secunda un leagan peste gura si l-am vazut instant cu gurita plina de sange, ii intrasera dintisorii in partea interioara a buzei de jos, drept urmare a avut o buba destul de mare care nu-i inca vindecata.Ma omoara copilul asta, zau ca ajung la concluzia ca Bianca era un inger la varsta lui, ea prima busitura ac lumea a avut-o pe la 2 ani jumate cand a cazut in cap de pa marginea de sus a canapelei.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
roserbina pupici lui mihnea pe barbitza
mersic, returnam si noi pupic pe urechiusa lui Ruxi, care sper ca s-a facut bine intre timp
Roxana&Co
POZE CU PITICII
eveline spune:
Corina...pupa ginerica din partea noastra...e frumusel foc
Bits....bafta si sa ne tii la curent
Danette...e super super casa...Doamne, cat o sa mai treaca pana o sa fie si am mea asa (a mea care inca nu exista decat in proiect...si nici la ala nu-s decisa)
Ana si Bianca-iubita
Viovio spune:
Miha..."target-ul" ne-a fost impus.Datorita faptului ca bya s-a inbonlavit in concediu,tati a decretat ca nu mai mergem in concediu pina nu implineste d-ra 15 ani. pentru robert,sa se insanatosasca grabnic.
Otilia pina o sa ai tu ocazia sa ma bati...multe se pot schimba.Pina atunci,pupacim cu drag Anuta vorbareata.
Roxana super poze,supebi copii.
Gindacico,felicitari.Toata admiratia pentru tine mamica curajoasa.
Monica pentru Coca si Alex.
Paxela ce ginere destept am....Apropo,sa stii ca pentru bya eu sunt mamaie...mama e oricine atcineva...
Aime,ne bucuram ca nu ne-ati uitat.Si noi speram sa intram mai des.
Eveline....va rugam frumos sa ne dati voie sa va fim alaturi pe ultimul loc din topul vorbaretilor...
tuturor.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
Viovio spune:
Am mai adaugat citeva POZE cu Bya.Speram sa va placa.
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA
Jasmine spune:
Credeti cumva ca sunt in Halkidiki?No way!Suntem tot acasa.Azi noapte am plecat noi voiniceste si cand am ajuns in vama la Giurgiu,la 5:20,ma suna maica-mea si-mi spune ca Radu are febra mare,urla fara oprire si RESPIRA GREU!Eu cand am auzit de respiratie am simtit ca mi se face rau,la propriu.Sunt speriata tare de tot de cand cu bronsiolitele alea.
Trecusem de primul ghiseu,platisem deja prima taxa...in fata noastra erau doar 2 masini si am fi intrat in Bulgaria.Dar n-a fost cazul.Am iesit frumusel din rand,am intors masina si am facut cale intoarsa .Am ajuns la Bucuresti muuult mai repede decat ajunsesem la Giurgiu,desi drumul e la fel de infect pe ambele sensuri.Maria-Sa dormea si febra ii scazuse de la supozitorul cu Novocalmin pe care i-am spus mamei sa i-l puna.Pe la ora 16 am fost si la doctor.E o raceala banala combinata cu o eruptie dentara.
O sa mai asteptam pana maine seara si daca totul e OK plecam iar spre Grecia,desi inceputul acestui concediu n-a fost chiar asa de fain.
Try,mai spune-ne despre Adrian.Orice amanunt.Orice e nou.Suntem toate (cred ca nu gresesc cand spun asta) cu gandul la voi.
Radu vorbeste foarte bine,retine din prima cuvintele si pe urma ti le repeta pana te saturi.Ce-mi place e ca zice corect cuvinte ca "motocicleta","locomotiva","medicament","ventilator".Spune poezii,canta,ii merge gura intruna.Vorbeste in propozitii cu subiect si predicat,cu logica...ce mai...conversam pe bune.
Asta e partea cu care ne putem mandri.In rest...pauza.Capitolul olita e zero,nici nu vrea sa incerce macar.Bits,felicitari pt reusita la capitolul asta,te invidiez.
De puzzle n-a avut parte ca mie nu mi-a dat prin cap sa-i iau asa ceva.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Otiliav spune:
Gata am pus aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=116807&cdate=20060811&ctime=202309 filmuletzul cand il imita pe prietenul ei Tin-Tin cum face pipi .
Try, ce mai face eroul nostru? Tu cum te mai simti dupa operatie?
Vio, cum sa nu ne placa Bia, cred ca Silviu deja vrea poze cu ea pe pereti . Vad ca ati schimbat culoarea preferata rosu cu albastru, s-a facut cumva mai baietzoasa?
Poza aceasta mi-a placut cel mai mult, frumoasa foc domnisoara. Si nu numai atat mi s-a parut tare bine proportionata, nu-i deloc slaba.
Paxela, mi-am adus aminte, ai primit rezultatele in legatura cu varsta osoasa? Noi tinem pumnii sa iasa bine.
Roxana, lui Mihnea. nu mai fii necajita trebuie sa dovedeasca cumva ca-i baiat deci diferit in comportament fatza de Bianca. Si oricum fiecare copil este unic, degeaba incercam noi sa facem comparatii.
Bits, vad ca va pregatiti de Harvard, deja vorbeste trei limbi. La anul va vorbi 4 si bebeluseasca cu cel mic .
Dana, tare frumoasa casuta si amenajata cu mare grija. Mi-a placut atat de mult ca nu ma abtin sa intreb in ce domeniu activatzi ca vad ca se castiga bine (parca avetzi firma voastra), va putezi lauda cu ceva realizari. Eu una nu sper sa am casa mea in urmatorii 5 ani ci doar sa locuiesc intr-o casa modesta. Greu la preturile actuale cu toate ca nu imi permit nimic extravagant, si o tunsoare am facut-o in tara. Uneori mi se pare ca degeaba mi-am tocit coatele la scoala atatia ani , inaintez dar ca melcul .
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
Poate vreti sa vedeti cum se papa o inghetata?
Miha
monica-elizabet spune:
jasmine, sanatate siraducului cel vorbaretz sa se faca bine mai repejor si sa puteti pleca in concediu linistiti
oti, sa-i spui anei ca si ruxi face pipi asa(si nu e baiat) nu numai tin tin...anutza e o dragutzami-a placut mult filmuletul...eu si ruxi mai vrem...
fetelor cand ii arat poze cu bbei sau filmuletze nu mai e chip sa plece cu una cu doua de-aici.
vio, cel mai mult imi place cum va spalati pe dinti...o sa incercam si noi metoda asta...mai si am vazut ca bia papa deja singurica cu furculita...asta ca tot o "lauda" mami ca nu prea mananca...ea de fapt a urmarit miscarea pana acum si delicata cum este nu a vrut sa manance pana nu stia bine...
miha ce dragutz e cu boticutul asa plin de inghetzata zici ca e un iepursh mic
va pup pe toate si pe copilashi
monica