Copilasi dragalasi nov-dec 04 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

salut!

Foarte frumoase pozele, Roxana... ai niste copii tare faini!
Oti, am vazut si filmul cu Ana Maya, e o scumpa...
Raducu, deasemenea.. e un frumos! Jasmine, iti doresc un super concediu in Grecia.
Miha, bine ca a-ti trecut peste asta... sa se faca bine cat mai repede Robert..

La noi e toamna in toata regula... e rece... si deja se ingalbenesc frunzele castanilor...
Ieri dupa-amiaza am fost cu Iris la casutza de vacantza poze cu interiorul recent terminat ... am mancat nuci verzi... i-am dat si ei cateva.. si tare i-au mai placut. E indragostita de calul vecinilor... stam si-l privim minute in sir... de-abia se dezlipeste de el.
Offffff, ce bine ar fi sa avem un domeniu de cateva hectare... grajduri pentru cai si... cu sigurantza i-as lua lui Iris un calutz/.. de-as avea atatia bani.
In w-e am fost in Budapesta...am colindat magazine la greu, mai mult am privit... dar totusi i-am cumparat cate ceva d-soarei... pentru toamna si iarna.
Imaginati-va ca in micul meu town... nu au aparut inca haine si incaltaminte de toamna.... ce a purtat in primavara nu-i mai este bun...

Am gasit un magazin exclusiv pentru sport (Decathlon)...acolo am vazut pe langa muuulte chestii faine si tot echipamentul pentru echitatie chiar si pentru copii de 4-5 ani...
Da' unde sa faca Iris echitatie in Baia Mare...???
Oricum.. mi-ar fi placut...

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miha,ma bucur ca ati scapat cu bine de operatie, cred ca ai avut ceva emotii!

Jasmine, Radu e un frumusel, poate ni-l arati si noua mai des. Concediu placut in doi, va invidiez!

Si Mihnea a devenit agasant de mamos in concediul asta, numai dupa fundul meu ar fi stat. Bianca a mai plecat de sambata o tura la ai mei , la casa de vacanta, si Mihnea e singurul copil acasa( n-a mai avut parte de asa rasfat el) deci se poarta in consecinta, nici la baie nu pot merge fara sa urle dupa mine. Azi a fost si mai frumos, dormea cand am plecat la servici, iar cand s-a sculat a dat okii cu bona, si tine-te circ. Pana la urma s-au impacat si s-a potolit, iar eu nu pot decat sa sper ca se va da pe brazda cat de curand.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ne alaturam si noi vorbaretilor,numai ca noi suntrem tri lingual si amestecam cuvintele.cuvintele romanesti le mai stalceste,R nu e pronuntat dar de numarat numaram bine pana la 5,de acolo sarim direct la 8 caci 6 si 7 nu ne plac.culorile le stim perfect si mai nou am invatat ca la semafor rosu inseamna stop iar verde gooo.

Aimee bebe e bine,creste iar o data cu el si mami.maine mergem la eco sa facem morfologica,am emotii dar trebuie sa fie bine!

20,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felicitari, gandacico, sa va fie de bine si sa ajungeti sanatosi la termen. Se zice ca cea mai mare ajustare (cel mai dificil, cea mai mare diferenta pe care o simti ca parinte) e la primul ocpil si-apoi la al cincilea. Restul vin ca o completare .

La mine bebe 3 ramane doar in vise si-n teorie. M-am lecuit, vorba lui Roserb de-acum aproape 2 ani.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by try

Felicitari, gandacico, sa va fie de bine si sa ajungeti sanatosi la termen. Se zice ca cea mai mare ajustare (cel mai dificil, cea mai mare diferenta pe care o simti ca parinte) e la primul ocpil si-apoi la al cincilea. Restul vin ca o completare .

La mine bebe 3 ramane doar in vise si-n teorie. M-am lecuit, vorba lui Roserb de-acum aproape 2 ani.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

5? oare cum o fi cu 3 dar cu 5

si noi ne oprim la 2 sau... poate cine stie ce o vrea soarta

Adrian ce mai face? A reusit sa pape 2 mese intr-o zi?

Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

mamici de copilasi dragalasi!

Ma scuzati ca dau buzna (nu, nu am gresit topicul ), dar vreau sa-i urez si eu gandacelului sarcina usoara si un bebe sanatos !

Numai bine tuturor!

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna fetele,

Try, ne bucuram de progresele micutului Adrian. Am o nepotica de 3 ani care s-a nascut cu gaurica la inima, cam tot cat are si Adi, si nu a necesitat operatia pana la urma, acum slava Domnului s-a inchis de la sine, si e o minune de fata, zvapaiata si sanatoasa tun....poate scapati de asta, ca va ajunge hipospadiasul ala nasol.....

Eu m-am lecuit dupa primul copil, nu mai fac altul nici in ruptul capului.....

Miha, inteleg perfect prin ce ai trecut, cu operatia....am trecut si eu prin asta si inca mai am de trecut..

Eveline, pupici la noruta nevorbareatza, si Andrei e avansat pana la genunchiul broastei...abia de vreo luna isi chinuie limbuta sa zica si el 'bebe', 'mima (mami)', 'nuna' (luna), 'pepe' (pepene)...e dragut foc....

Pupici tuturor si o saptamana super...

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, superba casuta, ati inaintat mult, daca sunteti la finisari interioare , s-o stapanaiti sanatosi si sa fiti fericiti acolo, cu sau fara echitatie Iris va fi mica printesa a locului.

Bits sa ne dai vesti depre morfologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Niste pozici de la mare aici

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
va multumesc mult pentru rapsunsurieu sunt topita cand o vad ca dupa 1-2 min fara mine vine ma imbratiseaza si ma striga mami, mami si ma pupa...dar totusi imi puneam semne de intrebare daca este chiar asa normal...si mai ales in momentele in care chiar vrei sa ai intimitate si nu poti aici chiar...dar vor trece toate cu siguranta.
danette, ce casuta frumoasaaaaaa....sa o stapaniti sanatosi.
bits,maine ai intalnire cu bb...abia astept sa ne spui cum a fost.
roserblui mihnea sa-i treaca dorul de mami si sa se reacomodeze cu bona
aime, paxela voi deja puteti sa le luati scrable...baieteilor
miha, eveline...dar si cand or incepe sa vorbeasca atunci vorba andreeip...o sa vreti un moment de pauzaasa a fost la alex.
va pup pe toate si pe copilashi

monica

Mergi la inceput