Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 17
irlandeza spune:
Pt. cele care va intrebati cand se aude inimioara:
-la 6 sapt.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap6
-la 7 sapt.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP7
-la 8 sapt.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP8
Sper ca v-am fost de folos.
Noi 2 singurei
Arthurana spune:
Irlandeza merci mult de info.
Am venit de la servici mai devreme cu o ora ca efectiv nu mai pot de somn.
Sunt putin racita, acum a inceput sa ma doara si gatul. Nu vreau sa iau absolut nici un medicament.
Aveti vre-o idee ce sa iau pentru durerile de gat, eventual ceva naturist, care sa nu afecteze sarcina?
Am racit pentru ca la mine la servici este aer conditionat extrem de rece. Am facut scandal si mi-au spus ca este stricat....ce tampiti.
Sotul meu mi-a spus ca stie el ca este f. periculos sa racesc in primele sapt. de sarcina...aoleu este asa de exagerat saracul!!! Si eu sunt prapastioasa dar el intrece masura!!!
Asa m-a zapacit si cu branza feta!!
Adevarul este ca poftesc la mamaliguta cu branza de burduf. Nu am mancat de 2 ani...mi-e dor!
Arthurana spune:
Veronika, poti suna la medicul tau sa intrebi ce este cu scurgerea?
Nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme atata vreme ce nu ai dureri(ca la menstra) si sange rosu aprins si mult.
Sper ca totul sa fie bine!
Tine-ne la curent!
Ai sa vezi ca o sa fie bine!
paky spune:
buna dimineata mamici, ce faceti voi? dar bebelusii?
fetelor mi-e rau de mor, sunt racita cobza si nu stiu ce sa fac.
a, iar durerile de mijloc imi pun capac. si cand ma gandesc ca e deabia inceputul . m-am convins ca mama e cea mai sfanta fiinta din lume.
voi cum va descurcati???
am ramas fara servetele, revin.
pupici
Mihaelaaa spune:
Vreau si eu sa felicit toate mamicutele de mai-iunie.Eu sunt o mamica de martie-aprilie,dar cu toate aste intru si pe la voi sa vad cum va mai simtiti.....si ma bucur de fiecare data cand mai apare o duta lista voastra se mareste vazand cu ochii!!!!.
ATENA_GRECU,si eu cred intr-adevar ca te incadrezi la noi in listuta,si vreau sa-ti spun ,daca vrei sa vi la noi,nu ezita,esti bine primita...
10+6 la toate mamicile de mai-iunie
Mihaela
jubica spune:
Buna dimineata mamici,
Eu ziua 39 nici urma de CM si din pacate un test de sarcina negativ.
Simptomele sunt aceleasi.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Pupici.
Gina M spune:
Buna fetelor,
Acum cand marea majoritate dintre voi va treziti la o noua zi, eu tocmai ma pregatesc sa merg la deoarece este tarziu si ceasul cam indica aceasta.
Am intrat sa va urez o zi buna si sa vad ce mai faceti!
Paky,nu-i usor sa fii mama insa, bucuria,fericirea si implinirea sunt, pe masura pretului platit.Te sacrifici,iubesti neconditionat si in acelesi timp esti iubita si pretuita.
Greturile,starile de rau, noptile nedormite si oboseala vor trece cand, vei auzi primul plans al bebelusului,primul mama, cand vei fi imbratisata de doua manute micute si grasulii.. etc.
Gandeste pozitiv.
Ingrijorarea, nu poate adauga si nici nu poate scadea vre-un cot la statura si problemele noastre a vietii din acest timp.
Imi pare rau ca s-a prins raceala de tine chiar acum...Iti doresc insanatosire grabnica.
My baby development!
POZE NOI
Gina M spune:
quote:
Originally posted by jubica
Buna dimineata mamici,
Eu ziua 39 nici urma de CM si din pacate un test de sarcina negativ.
Simptomele sunt aceleasi.
Ce credeti ca ar trebui sa fac?
Pupici.
Jubica,Repeta testul iar, in cazul in care ar iesi tot negativ si CM intarzie sa apara, mergi si consulta un doctor.Sper insa ca testul sa se pozitiveze.Mai stii, poate fi la mijloc o ovulatie tarzie!
My baby development!
POZE NOI
paky spune:
gina sunt convinsa ca ai dreptate.
sper sa-mi treaca raceala, o urasc si acum parca e si mai urata decat de obicei.
somn usor si merci pt incurajari.
jubica mergi la doctor si vezi ce-ti spune.
o veste pozitiva iti doresc.
va pup si mai vb.
diana
ManuC1010 spune:
buna fetelor,
cu toate ca la mine scrie nou venit, stiu forumul de mai bine de 2 ani. eu am fost mai mult cititoare din umbra.
dupa un an de incercari se pare ca am obtinut 2 liniute, dar pana nu am confirmarea doctorului ca totul e ok nu vreau sa dau vrau liber bucuriei. sotul meu cel putin incearca sa se poarte cat mai normal.
v-am scris acum pentru ca am si eu o intrebare. cand ati fost la doctor prima data? primul doctor la care ati mers a fost ginecologul?
ati mers si la medicul de familie? trebuie sa mearga si sotul?
eu intru azi in saptama 6 si am programare la ginecolog pe 14 septembrie. e tarziu?
plizzzz!! spuneti-mi si mie cum se 'incepe'.
daca am postat gresit sau daca exista deja discutii din acestea si nu le-am gasit va rog sa ma scuzati si sa ma directionati
bafta la toate fetele