Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 16
anca2006 spune:
Si la mine cred ca s-a intamplat. Am facut testul si au iesit de 2 ori 2 liniutze. Am insa o mare neliniste. Inainte de... am luat pastile Tri-regol pe care le-am lasat doar cu 3 sapt. inainte de momentul conceperii. Sunt putin speriata sa nu afecteze bebe-ul in vreun fel... Voi ce stiti in legatura cu acest subiect?
chris27 spune:
Am ajuns de la lucru...Ma simt bine,nu e nici un nor pe cerul meu...Vreau sa fac ardei umpluti,am de spalat,etc...mai vin pe la voi mai tarziu.va pup.aveti grija de voi!
Arthurana spune:
Neata' Chris,
Am venit si eu de la doctor. Analiza de sange sa vada cum reactioneaza Lovenoxul(anticoagulantul) cu organismul meu, plus beta HCG, care il voi repeta luni.
Mi-au spus ca ma vor suna numai daca sunt probleme. Sper sa fie totul ok.
Am niste vanatai pe burta(de la injectii) urate de tot, dar se pare ca este normal.
Ca si simptome, sunt cam obosita si siniisunt umflati si durerosi.
Nu am inca greata. Tu cand ai inceput cu greata si voma?
Te pup
Arthurana spune:
Am o intrebare: Este posibil sa se vada inimioara bb batand la 6 sapt. si 3 zile? Atunci voi avea primul echo.
Ma gandeam si eu.
gabitzam spune:
Eu am vazut inimioara puiului batand la 6 saptamani si 5 zile.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica
Gina M spune:
Buna fetelor,
M-am trezit de ceva timp si cum fetele dorm, am profitat de moment sa va mai scriu cateva randuri.
Paky,Bun venit in mijlocul nostru!Felicitari pentru sarcinaTe-am trecut pe listuta.
Atena_grecu,avand UM pe 21.07.2006 - DPN-ul iti este 27-28 Aprilie si te incadrezi la:
Mamici de martie - aprilie 2007
Acestea, sunt mai multe ca noi si am vazut ca, Madalina78 de acolo, a avut UM ca si tine pe 21.07.2006! Cred ca vor fi tare bucuroase sa te aive in mijlocul lor.Iti doresc sarcina usoara si un timp minunat in familia
Jubica,Te asteptam printre noi cu cele II liniute si datele necesare, pentru a te putea trece pe lista.
Anca2006, personal cred ca totul este ok cu bb, tinand cont de faptul ca, ai lasat pastilele cu 3 saptamani inaintea conceperii.Capul sus!Astept si de la tine datele necesare pentru a te putea trece alaturi de noi pe listutza .
In ceea ce priveste starea de rau si voma situatia se mentine.Din acea seara in care stiti, nu mi-a mai fost asa rau,nu am mai vomitat si, tare bine ar fi daca m-ar ocoli.Ramane insa de vazut cum va fi!
Nu prea vad sa scap insa, nici nu vreau sa ma gandesc prea mult la aceste aspecte nedorite ale sarcinii.
Va
My baby development!
POZE NOI
chris27 spune:
Ma tin de cuvant si revin printre voi.eu nu am probleme nici cu greata ,nici cu varsaturile.dar sunt foarte pofticioasa.nu as manca nimic,dar as gusta cate putin din toate.nu apuc sa gatesc ceva ca mi se schimba pofta.Nu stiu la ce varsta intrauterina se aude inimioara;banui ca la 6 sapt.fabricuta de lapte functioneaza din ce in ce mai bine.Prolactina mare a fost cauza principala de sterilitate la mine.simt din cand in cand stropi mici de colostru cand ma atinge tricoul.La fel s-a intamplat cu Albert,si apoi...ironia sortii nu aveam destul lapte sa-i dau sa suga ,scazuse mult in greutate(desi sugea din ora in ora)eram o amagire pt.el,o suzeta...
Gina M spune:
Yannia,cum mai esti tu?!Mai da-ne un semn de viata ca, nu mai stim nimic de tine!
Chris, tot ceea ce este important si frumos acum, este ca bb, s-a prins cu putere de tine, de viata si totul este bine.Toate celelalte lasa-le in urma.Fiecare sarcina este diferita .
De aceasta data poate, vei avea ceva mai mult laptic.Gandeste pozitiv.
My baby development!
POZE NOI
chris27 spune:
Anca 2006 ,felicitari!cred ca se si precizeaza undeva in prospectul pilulelor ca nu afecteaza sarcina daca ramai in timp ce le iei.cu atat mai putin dupa...o anumita pauza dupa pilule pana la conceptie e ceva de preferat,nu obligatoriu.Iti doresc sa fie totul asa cum vrei!
veronicka spune:
buna viitoarelor mamici.azi am fost la ecograf si puiutul meu are 3mm cu sac cu tot.am o scurgere maro si tare sunt curioasa sa va intreb daca si voi aveti .mi-a dat utrogestan pt fixare. la ecograf normal nu s-a vazut doar la cel vaginal.dar noi speram sa fie totul bine.
astept raspunsul vostru in legatura cu scurgerea si multa sanatate la toate viitoarele mamici