Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irlandeza,iti pastram un loc special printre noi si te asteptam luna aceasta cu cele II liniute si
BB in burtica sa ne bucuram impreuna de aceste momente speciale si unice in viata.Te

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Dragele mele,

Sa va dau datele mele: Data nasterii: 18 Aprilie 1977, Ultimul ciclu 6 August, nastere bebe 15 mai.

Chris 27 esti o scumpa.

Laura Ioana, iti promit ca ma voi ruga in mod special pentru tine si pentru toate colegele de suferinta de la subiectul deschis de mine in urma cu cateva luni, si am o presimtire ca vara viitoare va ploua cu multi bebelusi sanatosi si frumosi.
Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Buna dimineata si de la mine.

Sie eu am aflat ca voi fi mamica de mai 2007. si sunt tare fericita.

si acuma datele DN 15.04.1978, UM 01-02.08.2006, DNP = ???, probabin in jur de 8 mai.

Astept sa ma duc la doctor, sper sa nu fi dat vestea prea devreme, sa-mi confirme sarcina.
va doresc la toate sa aveti sarcina usoara si copii frumosi si sanatosi.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Revin cu informatiile pe care mi le-ati cerut.
DN> 19.04.1978, UM 21.07.2006, DPN ??? la inceputul lunii mai - poate imi spune dr. sapt. viitoare in functie de stadiul dezv. copilului.

Succes tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

atena, ti-am calculat DPN si la tine ar fii 27 aprilie!
eu deocamdata sunt bine, nu am greturi, doar sanii ma dor in continuare...gina, ai mai vomitat? cum te simti?
paky, tu ai avut UM ca si mine pe 2 aug, deci DPN ar fii 9 mai!!
va pup

poze

Mergi la inceput

si cum spuneam...
fetelor v-ati obisnuit cu ideea ca veti fi mame???

mie si acum imi tremura mainile, nu-mi vine sa cred.
mai am un pic si intru in panica, milioane de intrebari am in cap, oare voi reusi?, e cea mai importanta.
nu va mai zic de momentul nasterii... ingrozitaaaa

si alta, eram o maaaaaaaare fumatoare, acum gata de la 1 pachet/zi la 0/zi, alta lupta grea.

voi cum va descurcati?

pupici

paky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Salut toate de aprilie-mai 2007
Eu sunt in ziua 38 CM ,ultimul CM l-am avut pe 31 iulie 2006,inca nu stiu daca ma pot numara printre voipentru ca pina acum nu am avut curajul sa-mi cumpar un test de sarcina.De citeva minute m-am intors de la farmacie,am cumparat in test Dr.Sigur si dimineata am sa-l fac.
Sigur,ca o sa va intrebati de ce am asteptat atat?Pentru ca nu este prima data cand imi intirzie CM si cu fiecare intirziere mi-am facut atitea sperante care in final au fost desarte.Simtomele mele sunt urmatoarele:stare de somnolenta,sani durerosi in special la atingere in partea laterala,sfircurile foarte sensibile la atingere,am si usoare dureri de burtica,care pe mine un pic ma nelinistesc(am senzatia ca acum imi vin uratii).
Voi ce simtome aveti?

Ps.Sper ca Dumnezeu sa va calauzeasca pe toata periaoda sarcinii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burticilor!

Voi v-ati hotarat deja asupra medicului care va va urmari sarcina? Eu am mici dubii si m-ar ajuta daca am impartasi din pareri si experiente...

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Draga jubicadureri de mijloc am si eu, groaznice, zici ca acusica vin rushi dar testul meu zice altceva . Plus ca am citit ca aceste dureri sunt normale. eu zic sa-ti faci testul si sa dea Dumnezeu sa fie cu 2 liniute. asteptam vesti.

madi eu am o mare problema. nu stiu la ce doctor sa merg, si crede-ma ca sunt si la galati f multi dar sunt si f multe pareri. sunt debusolata, nu vreau sa fac o alegere gresita mai ales ca ma cam ingrozeste ideea nasteii natural.
mai astept si eu pareri de la cunoscuti si pana la 2,3 luni ma hotarasc eu.

pupici la burtici.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce drag mi-e de voi, mamicilor! Imi aduceti aminte de mine acum doi ani cind a aparut samburelul meu ( care samburel a devenit intre timp un voinicutz nazdravan )
Va doresc sarcini usoare cu emotii negative cat mai putine.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput