Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

eu sunt din cluj si am o mare mare dilema:la ce doctor sa merg? mai este cineva din cluj ? stiti ceva de dr.Zbarciu? nu stiu de ce dar imi place numele.Si mi se pare ca am auzit ceva de bine de el?la mine UM a fost in 4 august si sunt aproape sigura ca am avut ovulatie mau tarziu pt ca am ciclul neregulatsi testul a iesit pozitiv ceva mai tarziu adicape 3 sept.Pot a merg la ecograf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici,
Asa cum v-am promis aseara, la prima ora astazi am intrat sa va trec pe listuta insa, nu mi-ati scris datele complete multe dintre voi si nu am putut face mare lucru.

Arthurana ; Alinutza.MM ; Veronicka si Atena_grecu sunteti rugate sa-mi dati datele complete (DN= data nasterii voastre,UM= data ultimei menstruatii si DPN= data nasterii a copilului) pentru a va putea trece pe listutza noastra de: - ci.Va multumesc anticipat.

Sim_stoian,te-am trecut pe listutza

Madi & Simoan, v-am trecut si pe voi insa, datele sunt incomplete.Astept restul datelor(DN & DPN) si de la voi.
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Arthurana,deci te-am luat cu mine asa cum ti-am spus....Nimic nu ma face mai fericita decat sa stiu ca am dat cuiva o veste buna ,ca am prevestit ceva minunat.Ca si cum as fi dat un cadou cuiva(desi nu am nici un merit).te pup.esti prietena mea speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Arthurana vreau sa te felicit si aici, la Odisee Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si o sarcina usoara, fara probleme, iar bebe sa fie mai mult decat OK

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Cum te mai simti GinaM?pe mine nu ma incearca inca starile acestea...Sper ca raul a mai trecut...Incearca un ceai cu lamaie ori un pahar cu lapte..este un excelent pansament gastric.eu cred ca sunt martiana...nu mi-e rau deloc.sunt in forma maxima!ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

GinaM, datele mele, pentru listuta: DN: 12.01.1976 DNP: 11.05.2007

Nu le-am spus de la inceput pentru ca astept intalnirea cu doctorul si sper din tot sufletul sa fie bine.
Cat despre simptome pe mine ma doar doar un pic sanii si ma simt uneori somnoroasa. Nu am deocamdata greturi si daca s-ar putea as dori sa trec peste acest capitol pentru ca in general am probleme cu stomacul si stiu cat de rau e sa stai cu greata in gat
O prietena m-a "incurajat" insa si mi-a spus ca greturile apar cam dupa o luna jumate :(

Numai bine tuturor,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

DN_07.10.78,UM 04.08.2006 DPN 11.005.07

Mergi la inceput

Madi- GATA,trecerea pe lista iti este completa!

Fetelor, eu sunt bine.Exceptie a facut ziua de ieri care cred ca, in mare masura s-a tras de la oboseala.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by veronicka

DN_07.10.78,UM 04.08.2006 DPN 11.005.07

Veronica,te-am trecut pe lista.Felicitari pentru sarcina!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari -utelor. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi. Poate va prind din urma .

Noi 2 singurei

Mergi la inceput