Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atena_grecu spune:

Buna!
Sper ca o data inscrisa, o sa si raman.
UM a fost pe 21 iulie. Dupa o sapt de intarziere a iesit o liniuta roz pala. In sapt 5 am fost la echo si a vazut "ceva" de 2,5 mm. Dr a fost destul de rezervat. In sapt 6 (beta HCG a crescut de la 700 in sapt 5 la 2600) am fost din nou la dr. De data a sta a vazut sacul ovular, 6mm, dar mai mult nu. Mi-a spus sa revin in zece zile.
O fi bine??? Mi-a spus ca s-ar putea ca ovulatia sa fi fost mai tarziu si atunci totul se decaleaza cu 10 zile - caz in care ar fi nemaipomenit. Dar eu sunt foarte sceptica si putin "blocata". Am mai pierdut o sarcina oprita in evol in urma cu doi ani si m-am speriat foarte rau. Mi-e teama ca povestea sa nu se repete. De aceea mintea mea refuza sa accepte ca exista totusi ceva acolo. De doi ani si ceva decand fac tratament, mi-am luat gandul ca mi se va mai intampla vreodata. Iar acum cand mi s-a intamplat ma astept la ce-i mai rau. Bietul copil....
in rest, nu am nimic. Nici greturi, nici pofte, doar sani usor inflamati.
Miercurea viit ma duc la echo din nou. Dar mai e asa de muuuuuult!!!
Macar sa creasca!
Tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna.
Ma primiti si pe mine?
Si eu sper sa fiu o mamica de mai, desi nu am confirmarea de la doctor. La mine UM a fost 04.08.2006 si ieri am facut un test care a iesit clar pozitiv. E prima sarcina, asa a sunt putin cam stresata si pana nu voi avea confirmarea de la doctor (de-abia saptama viitoare, joi, am reusit sa ma programez) mi-e frica sa anunt ceva oficial.
Eu mi-am dorit foarte mult acest bebe si mi se pare inca ireal...

Numai bine la burtici!
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoan spune:

athena stiu prin ce treci. te inteleg atat de bine. si eu am avut o sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani in februarie. acum sunt insarcinata din nou. am avut ultima menstruatie pe 26 iulie. as fi deci prin saptamana a 5 a. simptome nu prea am in afara de sani durerosi si de ameteli usoare. si eu sunt tare speriata sa nu trec din nou prin ce am trecut in februarie. imi doresc atat de mult bebele asta. uf

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Wauuuuuu, ce de gravidute de mai
Bun venit Arthurana, Chris, Atena,Madi, Alexia, Veronicka, Sim, Alinutza. Sa aveti sarcini usoare, si bebei frumosi si sanatosi!!!! Ma bucur ca s-a marit listuta noastra.
Eu azi dimineata am fost la medicul de familie sa-mi ia sange pentru analize (putin sange, zice ea), si mi-a luat 5 flacoane, credeam ca nu se mai opreste.Saptamana viitoare merg din nou la echo sa-l vedem pe bb2.
Pupici pe burtici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Aveti idee la cate saptamani se vede bb la ecograf, adica daca ma duc saptamana viitoare la sfarsit (adica a 6-a saptamana de la UM) se vede ceva?

Multumesc,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIAIOANA spune:

DRAGA ATENA,TE INTELEG PERFECT...AM TRECUT PRIN ACEEASI EXPERIENTA DE SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE ANUL TRECUT,IAR ACUM SUNT DIN NOU INSARCINATA SI LA FEL DE SPERIATA CA SI TINE SA NU SE REPETE POVESTEA...TREBUIE SA GANDIM POZITIV...SI SA LASAM NATURA SA ISI URMEZE CURSUL...SI EU MERG LA ECO SAPT VIITOARE,MARTI...PANA ATUNCI AM INIMA CAT UN PURICE. E BINE CA AI SANII INFLAMATI...PE MINE NJU MA MAI DOR DE CATEVA ZILE SI M-AM PANICAT...IN REST,NICI EU NU AM NICI GRETURI,NICI NIMIC...DAR NU E OBLIGATORIU...SA SPERAM CA DE DATA ACEASTA VOM FI NOROCOASE...ITI DORESC NUMAI BINE...TINE-MA LA CURENT....SA DEA DUMNEZEU SA AUZIM DE BINE SAPTAMANA VIITOARE...FI TARE...ALEXIA IOANA

in rest, nu am nimic. Nici greturi, nici pofte, doar sani usor inflamati.
Miercurea viit ma duc la echo din nou. Dar mai e asa de muuuuuult!!!
Macar sa creasca!
Tineti-mi pumnii!
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La 7 saptamani se vede inimioara batand.

Sarcini usoare la toata lumea si bebei sanatosi!
Dupa ce ma duc la echo ma inscriu si eu pe listuta

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Bun venit mamicilor noi!Suntem pe zi ce trece mai multe...ma bucur...Cred ca se vede bebe la eco la 6 saptamani(numai sa nu fi avut loc ovulatia mai tarziu.altfel,se vede).ma simt minunat,nu mi-e rau,sunt mai rabdatoare cu cei din jur,plang din orice ma emotioneaza(si bine si rau)mereu am fost hipersensibila iar acum ,cu atat mai mult.Devin tot mai lenesa,sunt obosita mereu si culmea...e atat de bine!.....ma trezesc si noaptea de fericire.initial nu stiu de ce,apoi imi amintesc...Nu sunt medium Arthurana(regret daca te dezamagesc),am doar o sensibilitate mai mare...si vad doar lucruri ce se dezvaluie singure ochilor mei,fara a o cere.ai incredere in tine,va fi bine!te sustinem toate .nu stii ca un singur deget intins atunci cand te dezechilibrezi deasupra unei prapastii,iti poate salva viata?

Mergi la inceput

Madi,inteleg prin ce treci...dar totusi,testul tau e clar pozitiv...Al meu a fost atat de vaaaaag!ai poze cu el la capitolul sunt sau nu de la aspirante.mie mi-e clar ca vei venii si tu ,tie nu?!Felicitari...

Mergi la inceput

Atena grecu,e o minciuna ce se spune despre testele de sarcina(ca ar indica-o a7-a zi de la conceptie).al meu s-a pozitivat vag in Z28.Um a fost 31iulie si la eco mi-a spus ca am 2-3 sapt. de la conceptie.exact cum banuiam ,am ovulat mai tarziu(Z17).curaj iubita...ca se poate!Tot binele din lume!...

Mergi la inceput