Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:
Buna, fetelor!
Sunt si eu o mamica de mai-iunie 2007. UM a fost pe 05.08.2006, DPN este 12.05.2007, iar DN este 13.09.1981. De trei luni am tot incercat sa raman insarcinata, dar in august s-a produs minunea. Am facut un test Clear Blu si a iesit pozitiv, asa ca m-am dus azi la doctorita mea. Mi-a zis ca bebe mic e acolo si m-a trimis la o eco vaginala sa ne asiguram ca sta cum trebuie, plus analize. Saptamana asta trebuie sa le rezolv pe toate.
Avand in vedere ca sambata asta avem cununia religioasa, este cel mai frumos cadou pe care puteam sa ni-l facem. Iar faptul ca DPN este pe 12 mai este un alt cadou frumos pt ca am facut cununia civila in 2005 pe 14 mai
ALEXIAIOANA spune:
BUNA DOAMNELOR...SUNT SI EU O GRAVIDA STRESATA...PARANOICA MAI BINE ZIS...SUNT INSARCINATA IN 4 SAPT...DECI AR TR SA NASC IN MAI...DOAMNE AJUTA SA FIE TOTUL BINE...VREAU SA VB CU VOI VIITOARE MAMICI ...POATE MA INTELEGETI...IMI DORESC MULT ACEST COPIL....MA ROG SA FIE BINE PANA LA CAPAT...SAPT CE VINE MERG LA ECO....AM MAI FACUT UNUL SAPT TRECUTA...DR MI-A CONFIRMAT SARCINA...ACUM ASTEPT URMATORUL ECO SA-I VAD INIMIOARA BATAND,SA MA LINISTESC...SUNT STRESATA CA NU MA MAI DOR SANII DE CATEVA ZILE...MI-E TEAMA SA NU AM PB CU SARCINA...AM MAI AVUT O SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE...DE AICI PARANOIA...PANA MAI ALALTAIERI MA DUREAU SANII SI ERAU UMFLATI...ACUM...NU MA MAI DOR...SUNT ..PREA NORMALI A-SI ZICE...MI-E TEAMA DE MOR...PARCA NU MAI TREC ZILELE...VA PUP PE TOATE
chris27 spune:
Alexia Ioana,nici eu nu am greturi ori alte simtome pe care alte fete le au.si cu toate astea totul decurge normal.Doctorita mea mi-a recomandat azi sa las natura sa isi urmeze cursul,sa nu mai analizez tot.si eu cred ca o gandire pozitiva atrage dupa sine un sirag de lucruri bune...Am momente de indoiala si eu...cred ca in momentul in care vei considera ca etapa prin care treci e fireasca,vei fii o femeie puternica!incearca puterea gandirii pozitive...La mine a mers...
chris27 spune:
quote:
Originally posted by alinutza.MM
Ceau fetelor!!
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi.In sfarsit test pozitiv dupa 1 an si jumatate de asteptare...credeam ca nu se va mai intampla. Nici acum nu-mi vine sa cred. Suntem asa de fericiti. Saptamana asta facem programare la dr. Daca aveti pe cineva de recomandat in Timisoara (unde suntem de putin timp) v-as fi recunoscatoare.
Va pup si sarcini usoare tuturor
chris27 spune:
sunt si eu din Timisoara .Felicitari pentru marea reusita(poate vom fi colege de salon).Am auzit multe despre doctorul Crainea.E un medic foarte bun care pune pret pe mamici,nu pe bani.
Eu cu Hanna am nascut prima data.am fost multumita ca a spus de la inceput cat cere si ce ofera la schimb.nasterea a decurs normal,fara probleme(cezariana)ai grija de tine!te pup.
veronicka spune:
salut.si eu vreau sa ma inscriu la mamici mai-iunie2007. vineri am facut un test si a iesit o liniuta ffff putin vizibila.apoi duminica dimineata a iesit roz iar azi -seara a iesit pozitiv in advaratul sens al cuvantului.maine ma duc sa fac analize. apoi mai vorbim .este prima mea sarcina si nu-mi vine sa cred.
ALEXIAIOANA spune:
MERCI DE INCURAJARI...SPER CA TOTUL SA IASA BINE PANA LA URMA...SAPT VIITOARE VEDEM CE SPUNE ECOGRAFUL....PANA ATUNCI...EMOTII...INCERC SA NU MA MAI GANDESC...DAR ...E GREU...ATUNCI CAND ITI DORESTI UN COPIL,E GREU SA NU ITI FACI PB CA TOTUL VA FI OK...MAI ALES DACA AI MAI AVUT PB...ITI DORESC NUMAI BINE
Arthurana spune:
Dragele mele, hai ca m-am hotarat sa sa insotesc.
Eu sunt 4 sapt. exact azi, si ma voi duce la doctor la echo pe 18...adica fix doua sapt.
Sunt f. anxioasa(pentru fetele care nu ma cunosc) am pierdut doua sarcini si am o problema de coagulare deci fac injectii de doua ori pe zi.
Nu mi-este usor deloc, dar sa speram ca totul va fii bine.
Va pup
Arthurana spune:
Chris 27 tii minte cand mi-ai zis ca simti ceva in legatura cu mine...ca ma vei lua de manuta dupa tine??? Esti cumva medium? De unde ai stiut? Ce dulce esti.
Ginuta merci de incurajari. Mi-as dori sa fiu mai curajoasa, dar sincer trec printr-o perioada grea. Eu sunt f. pesimista din fire, si f. prapastioasa.
De cand m-am mutat cu sotul meu in America am avut parte de multe probleme de sanatate. O gramada. Incet incet am trecut cu bine peste probleme, unele probleme inca le mai am..dar asta este viata, si dupa cum bine stii este si mai greu cand esti departe de ai tai.
sa auzim numai de bine
Gina M spune:
Fetelor la mine este tarziu si numai ce am ajuns acasa.
Am umblat dupa vopsele, etc , pentru casa cea noua si am inceput lucrul din plin iar eu nu am fost in stare de nimic.
Imi este asa rau ca abia mai stau in fund pe scaun...ma doare capul, imi vine sa vomit si sunt insotita de o stare de moleseala incat nici sa ma vait nu pot...
Offff...Aleaaa...Aleaaaaa...chiar acum cand va scriam i-am tras prima Vaaaaai de mine am crezut ca mor!Noroc ca aveam o punga pregatita in fata. Vomitam, tremuram toata si in acelasi timp imi curgeau lacrimile fara sa vreau iar sotul alearga langa mine dragul de el cu sticla de apa si-mi spune:"offf, ce sa fac; ce sa fac..sa te frec pe spate !
In cele din urma m-a eliberat de ea. Asa imi vine sa ma rad, dar mii ca-mi va pocni ceva in cap la cat de rau imi este...
Bun venit in mijlocul nostru noilor mamici.Felicitari pentru sarcina
Acum nu sunt in stare sa mai raman sa va trec pe listuta, dar maine cum ma voi trezi la o noua zi o voi face.Va rog sa-mi iertati intarzierea.Stiu ca ma intelegeti.Va
My baby development!
POZE NOI