Mamici de Mai - Iunie 2007
Raspunsuri - Pagina 11
chris27 spune:
Buna dimineata tuturor!va doresc sa aveti parte de o duminica minunata,sa va lasati iubite si rasfatate de cei dragi...Saptamana ce urmeaza voi merge la eco sa-l vad pe bebe mic si cand voi avea dovada mi s-a spus ca am dreptul sa cer schimbarea locului de munca pe perioada sarcinii deoarece lucrez in mediu toxic.preventiv am luat acid folic de vreo 2 luni ,intrucat stiu ca reduce riscul malformatiilor fatului.
Nu mi-a placut cum am fost tratata la primul eco,doctorita vorbea la telefon in timp ce-mi facea eco vaginal,iar eu asteptam cu sufletul la gura sa zica ceva ...
Gina M spune:
Chris27,Multumesc pentru gandurile bune
Sper ca iti vei gasi un loc de munca potrivit.Imi pare rau de felul in care ai fost tratata la prima ecografie. Data viitoare poate, n-o mai vorbi cu nimeni la telefon si o fi mai bine.
Pe cand so impune si in Ro inchiderea telefoanelor la intrarea in clinica?!Aici, asa este.
My baby development!
POZE NOI
irlandeza spune:
Si aici se impune inchiderea mobilelor la intrarea in spitale ... ...., dar multi nu respecta nici aici.
Am intrat sa va urez toate cele bune si sa va spun cu parere de rau ca sunt Z 1. N-a fost sa fie , vroiam sa fim colege , dar.... poate voi fi luna viitoare cu alte fete. Vom vedea.
Noi 2 singurei
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Am intrat sa va urez toate cele bune si sa va spun cu parere de rau ca sunt Z 1. N-a fost sa fie , vroiam sa fim colege , dar.... poate voi fi luna viitoare cu alte fete. Vom vedea.
Noi 2 singurei
Irlandeza,vorba ta:" n-a fost sa fie" - asta este!
In schimb hai sa-ti dau o veste buna
M-am uitat pe calendarul DC(cand vine barza) pentru tine si ce crezi?!
Cum astazi 3 sept' iti este prima zi a CM ovulatia, iti este indicata Duminica 17 sept'(in jurul acestei date),iar daca va fi sa fie,data pentru nastere a bebelusului ar fi: 10 Iunie 2007!
Deci, tot aici la noi vei ajunge!
PS:Imediat dupa CM , incepe sa-ti testezi ovulatia sa fii sigura de momentul potrivit pentru: .
Ma rog ca luna aceasta sa fie cu ochisori.Sa fii tare
My baby development!
POZE NOI
irlandeza spune:
Da , ai dreptate , poate totusi vom fi colege , voi incerca testele de ovulatie luna asta.
Noi 2 singurei
pistachio spune:
salut, fetelor!
la mine deocamdata totul ok, semne..doar sanii ma dor, sunt ciudati, mameloanele marite si sensibile...nu pot sa le ating ca ma deranjeaza...in rest, pisu mai des si un pic de greata dar nu foarte des...abia astept sa merg la eco sa vad ca totul e ok ! ne-am gandit si o sa-l luam si pe alex cu noi sa-l vada pe "baby" ca ma tot intreaba ce face baby, si-mi spune ca e in burtica la mami, cateodata zice ca si la el in burtica e baby!!.
irlandeza, luna viitoare va fii cu siguranta! nu te deceptiona, fii tare si ai sa vezi ca o sa reusesti!
gina, tu cum te simti?
va pup
poze
Gina M spune:
Pistachio, ce frumos!Rebecca noastra stie ca bebelasii cresc in burtica si adesea vine si pune urechea pe burtica mea sa vada ce face BB.Zilele trecute m-a pus sa-i desenez un animalut, iar dupa ce i l-am facut era nemultumita.De obvicei sarea in sus de bucurie, iar acum a reactionat diferit si am intrebat-o ce se intampla, ce nu-i place, ce lipseste?!
La care ea imi spune:" bb mic in buta mama"!
Pana la urma i-am indeplinit dorinta si imaginea, a umplut-o de fericire ca intotdeauna!
My baby development!
POZE NOI
chris27 spune:
Va pup fetelor!Irlandeza ,sa stii ca vestea ta m-a intristat foarte tare...As vrea sa pot sa spun cuvintele magice care sa te-aline...din pacate lunile trecute nu stiam sa ma alin nici pe mine si ma incerca un sentiment de ciuda fata de cei ce incercau sa ma faca sa sper.asa ca nu stiu ce sa-ti spun.Imi pare rau din tot sufletul!Incearca sa fii mai optimista decat am putut eu sa fiu!azi la ora 18 merg din nou la eco.sper ca nu e prea devreme din nou;am mare nevoie de o dovada medicala ca sunt insarcinata altfel nu pot cere mutarea mea la o alta sectie din fabrica unde sa nu fie toxic.si am ghinion acum ,ca de o saptamana numai cu lipici si etansant lucrez.stiu cat de importanta e atreia sapt. de dezvoltare intrauterina(de la conceptie)merg la privat de data asta.va doresc sa fiti fericite!...
chris27 spune:
Am fost si sunt cu adevarat insarcinata...Dg:Sarcina incipienta(2-3 sapt)in evolutie.Am primit si hartia mult dorita si am facut o injectie Gravibinon.ma simt minunat.voi ce faceti?
alinutza.MM spune:
Ceau fetelor!!
Sper sa ma primiti si pe mine printre voi.In sfarsit test pozitiv dupa 1 an si jumatate de asteptare...credeam ca nu se va mai intampla. Nici acum nu-mi vine sa cred. Suntem asa de fericiti. Saptamana asta facem programare la dr. Daca aveti pe cineva de recomandat in Timisoara (unde suntem de putin timp) v-as fi recunoscatoare.
Va pup si sarcini usoare tuturor