Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

pt toate care sunteti racite puteti sa luati produse homeopate sirop Stodal pt tuse si pt laringite, multa vitamina c , ceaiuri, gargara cu apa cu sare este f buna, si gargara cu ceai de musetel si cu bicarbonat alimentar.preventiv pt gripa se poate lua si oscilococilum-homeopat.este f bun. dar sa fiti voi foarte linistite mai intrebati la medic.multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Manufelicitari mamico, iti spun cum am facut eu: la 4 sapt si ceva am mers la ginecolog sa-mi confirme sarcina. Am mers singura, fara sot, dupa care, cu confirmarea de la ginecolog am mers la medicul de familie care mi-a luat tensiunea, mi-a notat in fisa toate datele (UM, DPN si altele, nu mai stiu) si a doua zi dimineata m-a chemat sa imi recolteze sange si probe de urina pentru analize.Acum astept rezultatele si saptamana viitoare merg din nou la echo sa-l vad pe bb2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna dimineata,

Pakyimi pare tare rau ca iti e rau! Incearca cu ceai cu lamaie, poate ajuta!

Eu in continuare nu am alte simptome decat durerile vagi de sani si starea de somnolenta din cand in cand...si uneori dureri de burta si in continuare mi-e teama sa ma bucur foarte tare pana nu voi ajunge saptamana viitoare la doctor. Mai am fix o saptamana asa ca mai am de asteptat

ManuCeu ma voi duce la medicul de familie ca sa ma ia in evidenta de-abia dupa ce am confirmarea de la medicul ginecolog, iar in ceea ce ma priveste prima vizita la medicul ginecolog va fi tot pe 14 septembrie cand voi fi, dupa calculele mele, in saptamana a sasea. Sotul nu vad de ce ar trebui sa mearga la medicul de familie, sau poate sa mearga doar sa te insoteasca

O zi buna la toata lumea!
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Scumpele,
Va multumesc pentru raspunsuri,am vorbit cu medicul meu,care mi-a zis ca mai pot astepta inca 5-10 zile pentru ca nu se intimpla nimic.
Sper sa fie asa tinind cont ca eu de 6 ani ma chinui pt.bb.
Va pupicesc pe burtici si o sa mai vin cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, noi am intra sa va spunem sarcina usoara si bebelusi sanatosi si...cat mai multi!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

draga manusubscriu la ce-a zis mamidevladut.
eu ma duc la doctor miercuri 13.09 pentru confirmare si apoi la med de fam pt inregistrare.

madi, jubica mult succes va doresc, inca un picut de rabdare si totul va fi super bine,
pentru voi

Mergi la inceput

scuze
draga manu felicitari pentru sarcina, sa fie usoara si sa ai un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

paky multumesc pentru urari,sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Doamne greu mai e. abia astept sa plec acasa, imi e asa de rau. incep sa fac si temperatura si sincera sa fiu mi-e si teama.

mai trece cineva prin ce trec si eu???

sper sa-mi treaca starea asta urata.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2006 spune:

Multumesc pentru incurajari..Sper din tot sufletul sa fie bine.. Luni ma duc la doctor si sper sa-mi confirme acest lucru.. Despre ce date e vorba pt. listuta?
Pupici!!!

Mergi la inceput