Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

paky...eu!

Maria mea a racit si mi-a dat-o si mie...Ea zice foarte mandra "am muci" si cand ma prinde isi sterge nasul de tricoul meu...
Eu sper sa nu se lase cu febra urata si altele...sa fie numai o raceala simpla.

Sanatate multa!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Paki si Cristalina, va inteleg perfect, sunt si eu racita. M-a apucat aseara o durere de gat de nu pot sa inghit..si simt cum se lasa in jos pe piept. Sper sa nu fac febra. Am baut multe ceaiuri si am luat un strepsils dar nu mai vreau sa iau nimic.
La mine la servici s-a stricat aurul conditionat si este extrem de frig, iar afara este f. cald. Toata lumea este bolnava in jur..
Mie mi-e frica pt.bebe. Al meu e cel mai mic(ca varsta) de pe listutza. Ma gandesc ce ghinion am avut sa racesc tocmai acum. Sper sa nu pierd sarcina din cauza unei raceli?
Ginuta, Chris voi ati mai fost gravi si inainte voi ce credeti? Hai ca sunt ca barbata-miu paranoica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Arthurana,
Si eu la prima sarcina am racit, dar am baut multe sucuri de lamaie si portocale, fara nici un medicament, si totul a fost ok.

Mergi la inceput

Merci mult,

Ma gandeam ca este periculos sa am un virus pentru o sarcina asa de mica...Stiu ca acum totul este atat de important ..primele saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Felicitari viitoarelor mamici de Mai-Iunie 2007.Sa aveti bebici sanatosi si voinici!

Fetelor, eu am avut ultima menstruatie pe 05 August si daca tabelul nu da gres si sunt insarcinata, voi naste pe 12 Mai 2007.Inca nu indraznesc sa fac testul dar......astazi imi iau inima in dinti si-mi iau unul pt maine dimineata.Sa vedem ce va iesi!Am emotii!Poate ma inscriu si eu pe listuta de mamici de Mai-Iunie 2007.

Va pup paANA ATUNCI SI.....sarcina usoara!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Va salut fetelor!Imi pare rau sa aud ca unele din voi au racit ,dar se mai intampla.Nu-mi aduc aminte sa fi fost racita cand eram insarcinata.Oricum la mine toate racelile au fost neinsemnate,fara febra ,ori alte dureri.sotul meu a luat Tantum verde si i s-a parut extraordinar.dar intrebati la farmacie daca nu va este contraindicat acum.cred ca si echinaceea ar ajuta deoarece creste imunitatea la infectii.ceaiul ce cimbru e bun la tuse(consultati listuta cu plante interzise pe perioada sarcinii).ceaiul de macese(are multa vitamina c)si nu uitati de mierea de albine,adaugata in ceai.nu cumva sa faceti bai fierbinti,sunt contraindicate.va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Arthurana

Paki si Cristalina, va inteleg perfect, sunt si eu racita. M-a apucat aseara o durere de gat de nu pot sa inghit..si simt cum se lasa in jos pe piept. Sper sa nu fac febra. Am baut multe ceaiuri si am luat un strepsils dar nu mai vreau sa iau nimic.
La mine la servici s-a stricat aurul conditionat si este extrem de frig, iar afara este f. cald. Toata lumea este bolnava in jur..
Mie mi-e frica pt.bebe. Al meu e cel mai mic(ca varsta) de pe listutza. Ma gandesc ce ghinion am avut sa racesc tocmai acum. Sper sa nu pierd sarcina din cauza unei raceli?
Ginuta, Chris voi ati mai fost gravi si inainte voi ce credeti? Hai ca sunt ca barbata-miu paranoica...

Stai linistita scumpa ca, nu pierzi sarcina din cauza racelii.Daca faci febra insa, si se inrautateste situatia eu zic, totusi sa mergi la doctor sa-ti recomande ceva.
Pentru durerea de gat, pune intr-o craticioara micuta o lamaie (intreaga) si fierbe-o cateva minute.Dupa care pune-o intr-o farfurie, taie-i un capacel (cu grija ca va fi fierbinte), scobeste putin miezul la mijloc si toarna apoi in aceasta miere.Acoper-o, las-o sa stea un pic asa, apoi stoarce-o si bea zeama aceea amestecata cu lamaia. Sotul meu zice ca face minuni.(asa le facea bunica lor cand ii durea gatul).Incearca sa vezi ce se intampla.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Ginuta merci mult.
Hai ca fug sa-mi cumpar miere.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by Arthurana

Ginuta merci mult.
Hai ca fug sa-mi cumpar miere.Te pup

Daca poti,scobeste si mananca si parte din miezul acela.
Nu stiu exact in cat timp se vede ameliorarea.Sa ne spui cum a fost, si daca a functionat ok?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Sunt neobisnuit de harnica...gata si cu oboseala...Oare n-o fi rau ca mi-e atat de bine?glumeam...nu am de gand sa-mi pun astfel de intrebari.cred ca fac parte din putinele fericite care nu au stari de greata;ma simt perfect...o fi prea devreme pentru celelalte?felicitari celor care au reusit sa se lase de tot de fumat!eu nu am putut decat sa le raresc.nu m-au dat inca din toxic.ca forma de protest nu mai stau deloc la ore suplimentare.Si eram campioana....Seful e plecat in concediu si inlocuitorul nu ia decizii in numele lui...imi este teama.doctorita m-a asigurat alaltaieri ca nu l-a afectat inca pe bebe.sarcina mea e mica.s-a confirmat banuiala de ovulatie tarzie(17 aug,um31iulie).dar cum sa fac sa o cred?eu stiam ca primele 3 luni sunt mai importante...nu vreau sa imi creez probleme,cand nu le am,dar ma gandesc la asta...

Mergi la inceput