Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Chris,bine ar fi sa nu ai parte de starile de rau si voma ce apar pe timpul sarcinii insa,cum ovulatia ti-a fost tarzie cred ca, este cam devreme.Hehehhhhh...vrei sa scapi ei?!
Offf, bine ar fi sa scapam toate insa, ramane de vazut cine va scapa!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Gina,dar despre cealalta problema ce crezi?Ca nu mi-ai scris?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

Gina,dar despre cealalta problema ce crezi?Ca nu mi-ai scris?

Chris27Despre care "cealalta problema vorbesti?!" ca nu ma prind!
Daca te referi la "fumat" eu te indemn sa te lasi de tot.
Stiu ca nu-i usor insa, nu-i imposibil.Sanatatea ta si a bebelusului sunt la mijloc...
Daca vrei sa ai un copilas sanatos, TREBUIE.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

La problema toxicului in care lucerz momentan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

La problema toxicului in care lucerz momentan

Cred ca trebuie sa te mute cat se poate de repede pe alta sectie.
Sefului nu i se poate da un telefon in care sa i se ceara acordul transferarii?! Tare imi este ca, incep sa-ti bage bete in roate.
Cat le muncesti si le faci ore suplimentare pana nu mai poti, esti cea mai dulce insa, cand este vorba de sarcina, plata prenatalului,/indemnizatiei,se schimba situatia...
In alte cuvinte unii sefi, sunt plini de neobrazare etc.Ai grija!
Sotul meu este General Contractor si avem compania noastra de constructii. Este asa de bine,si sunt adanc multumitoare fata de Dumnezeu ca, nu tinem de nimeni, ca totul merge f bine,ca pot lucra de acasa la hartii si ca, in acelasi timp imi pot creste copiii linistita!
Offff, sa fii tare si inca o data:Ai grija!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Sunt o simpla muncitoare intr-o anumita fabrica.Ceea ce fac nu ma reprezinta ca om(dar imi ofera stabilitate-un salar cat de cat,pe care-l maresc prin suplimentare ,e aproape de casa,eu sunt interpret de franceza-romana cu studii medii).ce lucrez acum nu e in domeniul meu.cu inclinatiile mele spre filosofie,lit.universala si lit.rom nu stiu ce as fi putut realiza aici...Nu am studii superioare,dar am o inteligenta nativa...Nu pot renunta la munca de acum ,pt. ca risc sa nu primesc indemnizatia pt. cresterea copilului.Sper ca luni sa vina seful din concediu....Nu te definesti prin ce faci,te definesti prin ceea ce esti(spunea cineva)...

Mergi la inceput

Chris27, stiu ce zici - te inteleg asa de bine! Sper ca totul sa fie bine pana la urma.Te

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Draga mea Chris,

Ma doare sufletul sa stiu ca esti in mediu toxic, dar te inteleg perfect ca ai nevoie de job mai ales in situatia in care esti acum.
Eu sunt intr-o situatie similara, trebuie sa stau in picioare 7 ore pe zi. Eu sunt economista(eram candva in Romania), am doua diplome de facultate dar e ca si cum nu as avea nimic.
Eu de cand am ajuns aici in America fac makeup si vand makeup si produse cosmetice. Am facut cursuri la NY(platite de firma), si acum madescurc binisor, dar sunt comparata cu cosmeticieni si artisti care fac machiaje pentru fotomodele si videoclipuri...eu sunt incepatare fata de ele dar realizez ca am progresat mult in valoare absoluta. Jobul este bine platit si am si asigurare de sanatate..fara de care nu se poate aici.
Poti sa discuti cu inlocuitorul sefului si sa-i explici situatie. Poate te ajuta!

Fetelor cand incepe greata? Data trecuta ma luase asa din prima. Acum nimic...:) In afara ca ma doare gatul si am o stare de moleseala totala chiar putina ameteala, si durere de sani totul e bine.

Miercuri la 8 mi-au luat singe pentru HCG si ca sa vada cum raspunde organismul meu la Lovenox....vad ca nu m-au sunat...sper sa fie ok.
Mi-e frica sa nu-mi spuna ca valoarea lui HCG e prea mica...apoi luni fac din nou ca sa compare...hmmm mi-e cam frica de rezultate dar incerc sa nu ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata dragele mele.

astazi sunt bine dispusa, nu mai tusesc si nasul s-a oprit, URA nu mai curge.

voi ce faceti, cum va mai simtiti?

chrisai mare grija de tine si de bebelus, trebui sa vb cu seful tau cat mai repede.
si apropo de tigari si eu eram o mare fumatoare dar... m-am lasat, de 3 zile nu mai fumez (ca sa nu mint o jum de tigara pe zi).

arthurananu te mai gandi la prostii, stai cumintica si ai sa vezi ca trece.
multa miere de albine, multe ceaiuri cu lamaie si trece.

va pup pe toate si pe toti bebelusii.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

paky sar'mana de felicitari

am fost aseara la doctori: si al ginecolog si al cel de familie.
ginecologul mi-a facut o eco transvaginala si s-a avzut pata neagara :). e prea mic ca sa se vada mai mult. are abia 5 saptamani. mi-a dat utrogestan si no spa si mi-a spus sa revin peste 2 saptamani cu rezultatele de la analize: estradiol si beta hcg.
la medicul de familie a fost putin mai ciudat. am discutat si atat. de fapt mi-0a raspuns doar el al intrebari. el nu a intrebat nimic. sotul meu chiar era frustrat ca nu a intrebat nimic de sanatatea tatalui.
l-am intrebat de vitamine si mi-a spus ca el nu e de acord cu ele si ca imi recomanda sa mananc cat mai sanatos.
la voi cum a fost?

eu nu prea am simtome si ma ingrijoreaza. In afara de faptul ca sunt mai balonata decat de obicei nu prea am nimic.

Mergi la inceput