Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paky spune:

mmanu, iubta mea, stai linistita, eu chiar nu am nici un semn. nu tu greturi, nu tu ameteli, nu dureri de piept,... nimic. am avut doar dureri de mijloc si o raceala, atat.
la doctor ma duc abia miercuri, o sa va spun ce-am facut.

oricum e mai bine sa nu ai nimic decat sa stai la pat nu?

pupici

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burticilor,

Si eu ma simt in continuare destul de bine si as vrea sa o tin asa cat mai mult. Aseara mi-am mai facut un test de sarcina, ca sa fiu sigura ca nu s-a intamplat ceva intre timp si mi-a iesit tot pozitiv. Probabil ca pana ajung la doctor o sa mai fac cateva

Arthurana am inceput sa citesc "Cel mai simpatic ghid de sarcina" si acolo se mentioneaza ca greturile apar cam in luna a doua :( asa ca nu cred ca scapam.

Numai bine tuturor.
V-am pupat,
Madi

“Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna gravidetelor! Felicitari pentru sarcina in primul rand. Eu sunt din randul celor de martie-aprilie 2007. Ma uit pe lista voastra si vad ce putine sunteti.... Asa am inceput si noi si acum suntem vreo 58 viitoare mamici, unele si cu gemeni. Daca aveti nelamuriri puteti intra si pe lista noastra.
Va urez o sarcina cat mai usoara, mancati cat mai sanatos si aveti grija de voi si bebelusi.
In curand vor incepe si greturile (pe lista noastra se apropie de sfarsit de acum) asa ca nu va faceti griji ca inca va ocolesc. Mai bine profitati.

13s + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Tzuna, multumim de vizita,sfat si de invitatie

Paky , ma bucur sa aud ca, s-a oprit tusea si te simti mai bine.

Pe mine starea de rau, greata si voma nu ma ocolesc nici la aceasta sarcina.Sper macar sa nu se mentina pe tot parcursul sarcinii asa cum a fost cu prima fetita.
La a doua, m-au tinut pana la aproape 5 luni.Acum ,sper sa fie totusi mai bine.
Altcumva,dupa o zi lunga aseara, ne-am dus sa mai facem cate ceva la casa noua.Am vopsit dormitorul nostru, camera fetelor,apoi in timp ce sotul a vopsit un perete de accent si base moulding-urile eu ,am demontat prizele si le-am inlocuit cu unele de mai buna calitate,timpul a trecut iar oboseala m-a cuprins atat de tare incat atunci cand m-am intins pe una din saltelele aduse acolo am ramas...
Au adormit si fetele (aveam tarcul cu noi),si in cele din urma am hotarat sa ramanem acolo peste noapte.Dimineata ne-am trezit,ne-am reintors la casa actuala,am papat etc si mi-am continuat somnul.Asa de obosita m-am simtit de parca m-ar fi batut cineva cu bata.
Ma toropeste starea asta de somn insa, nu reusesc sa merg la decat seara tarziu.
Arthurana,tu cum mai esti cu raceala?!Te-a mai lasat durerea de gat?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

gina, si eu ma simt fooarte obosita mai tot timpul...bine ca dupa-amiaza cand doarme alex mai dorm si eu
inca nu am greturi...dar inca e devreme...tin minte ca la alex mi-era deja foarte rau in perioada asta.. tot timpul! era si foarte cald in perioada aia...poate si de asta...sa vad cum o sa fie sapt viitoare ca atunci fac 6 sapt
fetelor, voua vi se vede burtica deja?
mie da!!! se vede ca sunt si ce drag imi e!

un week-end frumos!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Arthurana LA MULTI ANI!!!!! de Sfanta Ana! Sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebelus sanatos!
Sper ca ti-a trecut raceala
Si Ileana Marius e mamica de mai-iunie, dar vad ca inca nu s-a inscris aici

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
Eu m-am trezit in plina noapte cu usoare dureri de burtica.Nu stiu ce este dar sper ca totul sa fie bine.Avand doua pisici Devon Rex, am inceput sa ma gandesc la toxoplasmoza si ma ingrozeste gandul ca as putea contamina.
Ele sunt de rasa,sunt vaccinate, sunt spalate des,primesc cea mai buna mancare existenta de pe piata Americana insa, toxoplasmoza nu tine cont de aceasta...
Ma vad in postura in care va trebui sa dau macar una din ele.
Offff, imi este asa de greu insa, nu vad alta solutie deocamdata.
Daca la randul vostru aveti pisici in casa haide-ti, sa vorbim putin si despre acest aspect.Ce-i de facut?!Pleaca pisica sau, putem gasi vreo solutie?!
Specific ca, de cand am planuit sa raman insarcinata sotul este cel care le schimba nisipul (acesta/nisipul fiind tratat special).Eu le dau de mancare, le spal, le tai unghiile...deci sunt oricum in contact cu ele.
Pe de alta parte,temperamentul acestora fiind undeva intre cel al unei maimute,caine si pisici este, inevitabil sa nu intri in contact cu ele!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Laura Ioana merci mult scumpa mea. Mi-a mai trecut raceala, am baut numai ceai mult si lichide enorm de multe. Doamne ajuta.
Sper ca tu esti bine puiule si sper sa ti se implineasca toate visele.

Ginuta mama, nu te ingrijora, durerile de burtica sunt f. comune in sarcina.
Ieri am avut si eu cateva intepaturi surde si m-am agitat tare, apoi am citit pe site ..du-te la index si cauta subiectul dureri abdominale, si vei vedea ca dupa 5 min de citit te linistesti...vei vedea ca fetele explica ce si cum...
Ai grija de tine. Toxoplasmoza...nu cred!!! Dar intreaba doctorul.
Ma duc la job, am iar o zi grea, dar o sa treaca.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!!!Eu sunt noua pe aici!Pana anul trecut am intrat pe subiectul despre "Mirese" acum insa.....voi8 intra mai des aici!Sper sa ma primiti in grupul vostru!Acest site msa- ajutat f.mult cand pregateam nunta!
Va dau o veste, fetelor!Sunt insarcinata!Am facut testul si.....a iesit pozitiv!Chiar de 2 ori l-am facut!Suntem fericiti, inca n-am apucat sa-i spun mamei!O astept sa vina de la tARA!aBIA ASTEPT SA-I SPUN SA VAD CE FATA FACE!
Sunt un pic cam speriata!Voi, nu?Ma voi duce la doctor dar cam peste o saptamana probabil.Cica nu se face ecografie acum, nu?Sau cum e?
Sa aveti o sarcina usoara , fetelor!

Va pup!

PS:Inca nu am simptome!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Draga Gina M. Inainte sa dai pisicile care cred ca sunt mici sansele sa fie infestate fa-ti tu analizele pt toxoplasmoza respectiv IgG-ul (pt depistarea anticorpilor) si IgM-ul pt depistarea infectiei active. Daca Igg-ul e pozitiv si IgM-ul negativ atunci te felicit. Inseamna ca ai anticorpii ce te vor feri de o reinfestare. Daca ambii sunt negativi e putin mai greu dar nu tb sa dai pisicile. Tb sa nu le mai schimbi tu niciodata nisipul, sa ai grija sa nu se urce pe masa, sa nu ajunga in contact cu mancarea ta si sa te speli f bine de cate ori mananci, pregatesti mancare sau duci mana la gura si la nas. Sper sa fii insa ca mine si sa ai deja anticorpii. Eu am avut multe pisici cand eram mica, majoritatea salvate de pe afara si pe care le tineam cateva luni pana le gaseam un adapost. iti dai seama ca nu erau vaccinate si deparazitate initial.
Toxoplasmoza se poate lua insa si din carnea infestata si insuficient preparata, daca lucrezi in gradina fara manusi, daca mananci fructe si legume nespalate. Asa ca nu doar pisicile sunt vinovate. Vezi ca mai gasesti informatii despre asta tot pe site-ul asta.

13s +4 zile

Mergi la inceput