sterilizare...pina cind?
buna dragi mamici!
vroiam sa va intreb si eu pina cind a-ti sterilizat biberoanele bebelusilor?
si o alta intrebare este de cind l-eati dat apa plata sa bea?..ca a mea cea fiarte si racita nu ii place si as incerca cu apa plata..are 9luni....
Raspunsuri
Qamar spune:
quote:
Initial creeata de roxica
buna dragi mamici!
vroiam sa va intreb si eu pina cind a-ti sterilizat biberoanele bebelusilor?
si o alta intrebare este de cind l-eati dat apa plata sa bea?..ca a mea cea fiarte si racita nu ii place si as incerca cu apa plata..are 9luni....
salutare
Bia are 5 luni si bibiroanele i le fierb o data sau de doua ori pe saptamana de la 3 luni si nu au fost probleme- cam la o saptamana le mai si sterlizez la rece (chicco)
apa plata ii dau de la 2 luni jumate, cu aprobarea pediatrei, formula i-o prepar cu apa plata- ea nu s-a atins de apa de robinet pana acum, si a fost ok
numai bine!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
daniella4 spune:
Noi le-am tot fiert pana pe la un an jumate si cred ca le-am fi fiert in virtutea inertiei pana la majorat...dar am ajuns la mare, fara oala de fiert bibe.
Apa plata i-am dat dupa un an, dar nu cred ca i-ar fi daunat si mai devreme.
roxisialexia spune:
La sfatul pediatrului, eu i-am dat apa plata de la vreo 4 luni( pina atunci nu a fost cazul) iar de sterilizat pina la un an.Mai am ceva pina atunci.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
kristinutza spune:
i-am sterilizat pana pe la 7-8 luni.
apa plata i-am dat de cand am ineput sa-i dam apa.
iar laptele praf il fac tot cu apa plata.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Noki_Lara spune:
Cam asa si noi. Apa plata de demult, de pe la 4-5 luni, cate putin si nefiarta.
De sterilizat, sterilizez si acuma, la 9 luni si o sapt si o voi mai face pana la un an, ca asa mi-a zis doctorul.
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
parpalak spune:
La noi biberoanele se vind cu instructiuni de folosire, pe care scrie doar ca trebuie sa le speli cu apa fierbinte si detergent, ca atare nu le-am fiert.
Apa din comert i-am dat incepind cu 3 luni, cind am avut curentul oprit doua zile si nu i-am mai putut-o fierbe (pentru formula).
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
gabitaco spune:
i-am sterilizat bibele pana la 7 luni, acum i le sterilizez la 2 sapt., dar le spal fff bine cu detergent si apa clocotita din abundenta dupa fiecare folosire. Apa plata ii dau de la 4 luni de cand am inceput diversificarea. Nu am avut pb pana acum, sper sa nu fie niciodata.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
Field_mouse spune:
Apa plata - de la 4 luni. Terminat cu sterilizarea - tot atunci. Sterilizarea isi pierde senzul cand copilu' e capabil sa-si duca obiecte (jucaria, paturica, etc.) la gurita (chiar si manuta), care sunt in cel mai bun caz, foarte curate, dar nu si sterile.
Tia spune:
cam pana pe la 6-7 luni, ideea este ca resturile care pot sa ramana pe bine il expun pe bb la enterocolita. noi am sterilizat pana pe la 8 luni, dar am intalnit un dr. care a mers cu sterilizarea pentru puiul lui pana la 1 an. decizia va apartine
roxica spune:
multumesc...cred ca o sa trec si eu pe apa plata p[entru baut si pt laptic doar o incalzesc? nu mai trebuie clocotita?