Despre aspirantele optimiste
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Si eu vreau sa resuscitam subiectul Aspirantelor Optimiste. Da, argumentele sint sentimentale, pentru mine a fost primul grup din care am facut parte, si care m-a ajutat si m-a sustinut. Sustin redeschiderea lui pentru ca as vrea sa fac parte din nou din grupul Aspirantelor Optimiste.
Nu cred ca s-a facut ordine pe forum prin inchiderea a 2 din cele n-spe grupuri de pe forumul Aspirantelor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
noela_carmen spune:
si eu o vreau pe Lachi inapoi!!!
nimeni nu e perfect!!!
nici noi, nici moderatorii, toti suntem supusi greselilor...
maretia iubirii, consta tocmai in capacitatea de a ierta, mai ales cand cel "vinovat" recunoaste si regreta ca a gresit.
hai sa ne gandim, ce s-ar intampla daca Dumnezeu,dragul de El, ar tine "contul" tuturor greselilor pe care le facem si nu ne-ar ierta???!!! ar fi un dezastru si am trai in nefericire, vesnic!
toti avem dreptul la o alta sansa, si Lachi la fel, e un om atat de bun!!! impulsiva , asa e, si eu eram la fel ca ea pana nu demult...poate de aceea o inteleg mai bine ca altii...
cu sigurnta, ca ea va invata ceva din toate acestea si va iesi mai inteleapta din incercarea asta...
si eu am facut la fel si rezultatele in jurul meu, nu au incetat sa apara!!!
asi spune:
Atunci cand asteptarea se prelungeste si devine disperare , la unele aspirante,nimic nu mai este normal si firesc.Totul se modifica.Asa si subiectul "Aspirante optimiste" s-a schimbat dar nu in rau.Au aparut fete noi care au venit cu informatii bune.Nu au fost numai discutii inutile, iar cine pretinde ca trebuie sa scrie tot aceleasi fete e absurd.Nu putem ramane pe loc asta inseamna sa nu evoluam.
Cu Lachi am avut si eu o discutie aprinsa.Doar una si spre surprinderea mea in aceiasi zi m-a sunat si mi-a cerut scuze.Desi nu mi se parea necesar sa isi ceara scuze ea a facut-o.E o fata buna insa , ca noi toate , o mai ia razna.Oare noi de cate ori am facut-o?Oare de fiecare dara cand o vom face vom fi sanctionate?
Am impresia ca acum la "Asteptand un ingeras...." au aparut persoane care nu sunt autorizate sa isi dea cu parerea.Ca sa fiu mai bine inteleasa - cine nu a facut cativa ani buni anticamera la doctori si nu a disperat luna de luna cand vedea rosu nu intelege de ce uneori reactinam atat de violent.Lupta si disperarea de a concepe un copil nu o inteleg decat acei care au trecut prin asta.Restul ar trebui sa isi tina parerile pentru alte sectiuni.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
goldi spune:
Eu sunt mai noua pe forum si, recunosc, la inceput mi-era greu sa urmaresc printre atatea subiecte ce face fiecare. Ca sa nu mai spun ca vedeam destule intrebari lasate fara raspuns pentru ca nimeni nu mai are rabdare sa citeasca n pagini si sa mai tina minte intrebarea unei fete necunoscute dintr-o pagina, hat in urma.
Fetele "vechi" (sorry !) se plang ca nu mai e atmosfera de acum cativa . Pai, cred ca nu mai e. Administratorii probabil ca au datele precise si sunt sigura ca ne-ar spune ca numarul utilizatorilor forumului a crescut considerabil si numarul rubricilor s-au diversificat, nu neaparat in ideea aceleasi Marii cu alte palarii, dar datorite aparitiei si altor probleme sau subiecte. Eu am citit vreun an forumul pana sa bat la usa si am prins destule transformari. Ei, nu mai suntem oraselul de provincie, e ditamai metropola acum!Si una din problemele oraselor mari este ca te poti pierde foarte usor in ele. Il bate cineva pe primar pentru asta ? Nu, dar primaria are olbigatia de a ne pune indicatoare, de a ne construi parculete unde sa ne relaxam si de a ne da o amenda cand calcam iarba in picioare.
Eu sunt pentru o varianta impaciuitoare de mijloc: sa lasam aspirantele la locul lor, dar, fara suparare, sa radem celalte aspirante gen :20 ani, 35 ani si din Galati, sau de mai stiu eu unde. Daca am 40 de ani si sunt din Vascauti, nu am loc unde sa scriu ???
Subiectul va fi stufos, intr-adevar, dar poate in felul acesta ne va fi mai bine, ne vom cunoaste. Si cine are o intrebare care-l arde, sa aiba voie sa deschida un subiect scurt, in care sa i se raspunda fara divagatii.
Io asa zic.
melutzica spune:
"A gresi e omeneste";asta o stim fiecare dintre noi.Lachi,este un om deosebit,cu un suflet deosebit si cu un simt al umorului extraordinar.De multe ori,cand eram mai necajita era destul sa citesc unul din mesajele delicioase scrise de Lachi,ca uitam de toata supararea si eram din nou cu zambetul pe buze.Noi fetele de la "Asteptand un ingeras in viata noastra",avem nevoi de oameni ca ea in preajma noastra precum si ea de noi mai ales in perioada aceasta.Din pacate,cine nu trece prin ce trecem noi..nu ne poate intelege...si nu o va face niciodata pt ca este imposibil de inteles!!Noi suntem ca si o mare familie si tocmai pt motivul ca stim f bine ce se petrece in sufletel noastre, ne iertam scaparile si mergem impreuna mai departe.Va rog frumos stimati modreatori,lasati-o pe Lachi a noastra sa revina inapoi.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos
Sheritra spune:
Si eu o sustin, cu toate ca sunt noua si n-o cunosc.
Este o fata buna si puternica, chiar daca ne mai trage de urechi!
De-am fi toti buni si delicati in exprimare si cu multe inflorituri, am fi o ceata de oite, nu femei in toata firea!
Vleau la Laki !
Sheritra
Relya spune:
Cand am scris ca m-am hotarat pentru FIV , LACHI mi-a sarit IMEDIAT in ajutor . S-a oferit sa-mi fie ghid prin Bucuresti si sa-mi fie alaturi pe drumul spinos al FIV -ului... Un gest absolut minunat care m-a miscat profund. Nu sunt un membru activ, nu ma cunoaste prea bine si totusi mi-a intins o mana neconditionat.
Acest lucru ( si nu numai ) spune multe despre sufletul lui Lachi.
Mi-e tare draga si tare m-as bucura sa revina pe forum
toate fetele fara deosebire
camy062004 spune:
dupa parerea mea subiectul ar fii corect si normal sa se numeasca in continuare''aspirante optimiste''sau deschis foarte multe subiecte aspirante 20 aspirante 30,la aspirante optimiste scriai indiferent de varsta 20sau 30 acolo postau toate fetele interesate de acest subiect,asta e parerea mea. referitor la LACHI da o sustin este fata buna dar ca oricare dintre noi mai si gresim e omeneste nu? toate fetele.
camy
tumpi spune:
am incercat sa cites si eu tot ce ati scris de la incetut in acest subiect.
In ultimul timp intru destul de rar,dar pot spune ca primul lucru pe care il fac e sa deschid la asteptand un ingeras, care din pacate e din ce in ce mai greu de urmarit din cauza a taspe subiecte deschise pe aceeasi tema.aspirante sub 20, peste 30(oare eu unde ma aflu ca-s taman la limita dintre cele 2 varste?).Nu mi se par corecte aceste subiecte, era de ajuns aspirante optimiste , acolo eram toate(sub 20, peste 20, 30 sau 40)nu conta varsta, contau pb noastre si atat.Asa cum nu conta din ce oras venim.Ce rost isi au aceste subiecte?la fel ca si cele gen pacientele super optimiste ale dt. Z.Conteaza asta?Nu, pana la urma toate suntem aspirante, nu conteaza varsta, orasul, nationalitatea, religia sau dr, conteaza ca suntem aspirante.
La inceput cand am venit pe forumul asta erau asa de putine subiecte(e drept si mai putini membrii) si nici nu existau aspirantele.Aici am gasit sprijin, imi aduc aminte ca primele fete care mi-au raspuns la intrebari au fost Karul(apropo ce mai stiti de ea, e bine si ea si bb?) si Livia.Imi aduc aminte de discutiile lungi pe forum cu papa, Mariaa, Camelia(fete dragi mie)(de inceracarea esuata de a ma vedea cu papa si cu alte fete, din cauza ca am adormit si nu am reusit sa ma trezesc sa ma duc la intalnire),uf, ma apuca nostalgia, dar sa revenim la subiect, as prefera sa nu mai existe atatea subiecte care contin acelas continut, fiinca pt fetele noi e destul de greu sa urmareasca si sa gaseasca informatii.
Referitor la Lachi si eu am avut dispute cu ea, dar ref la decizia ei nu pot spune nimic, ea stie cel mai bine ce vrea(desi as fi vreut sa nu se retraga)
Si acum gata cu vorbaria, ca deja e tarziu si tb sa fac nani, ca maine iarasi ma trezeste un piticut dimineata.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
asteryaro spune:
Se pare ca revenirea lui Lachi pe forum este imposibila practic. Am citit undeva ca un cont inchis la cerere nu mai poate fi reactivat, din motive tehnice.
Lachi - o fata draga sufletului meu - este una dintre putinele persoane din jurul meu pe care le cunosc, cu "sare si piper". Noi nu am avut niciun fel de disputa, din contra. Am fost in spital in Bucuresti si m-a vizitat, la fel ca si Anca Wish. Nu ma vazuse in viata ei, dar m-a vizitat la spital... desi ma internasem la cerere, nu aveam nimic grav. Nu m-am simtit singura intr-un oras mare. Trageti voi concluzia, ce fel de om este Lachi. Inutil sa spun ca o vreau inapoi. Inutil sa spun ca am simtit ca si-ar da si haina de pe ea daca cineva ar avea nevoie.
Acum nu stiu daca ce scriem noi aici are vreo insemnatate sau daca intereseaza pe cineva ce suflet mare are fata asta, dar totusi...
Nu stiu in ce masura dorinta noastra poate fi satisfacuta.
Dar sper din tot sufletul sa se gaseasca o cale de a o readuce pe Lachi inapoi.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
http://community.webshots.com/user/astery100