Despre aspirantele optimiste
Raspunsuri - Pagina 5
ceciserban spune:
O VREM PE LACHI INAPOI!
Poate ca pentru moderatorii acestui site nu e un capat de tara daca Lachi e sau nu alaturi de noi,dar vrem prin argumente sa va rugam frumos sa faceti cumva si sa ii permiteti sa revina printre noi.
Dupa cum ati sesizat e ffff.iubita aici.Si este iubita desi a avut conflicte cu mai multe persoane de pe acest forum.Eu cred ca acest forum nu ar mai fi atat de accesat daca nu ar fi aceste discutii contradictorii,pt. ca ar devenii tare plictisitor.Chiar si eu am fost implicata in mai multe conflicte si la ultimul chiar am fost jignita si catalogata fara ca aceea persoana sa ma cunoasca deloc.Dar nu am zis nimic si am mers mai departe,caci stiam ca nu te poate place toata lumea si sincer ar fi asa monoton ca nu cred ca mi-ar place.Poate ma veti condidera nebuna dar cred ca e bine sa ne mai si ceertam uneori.Din greseli omul invata multe.Si cum au zis si alte fete inaintea mea,eu cred ca avem o mica scuza pentru faptul ca uneori o mai luam pe aratura-----unele dintre noi chiar asteapta de mmuuuulttt un bebe care nu mai vine---si au facut cam tot ce se poate face omeneste si e logic intr-un fel sa mai apara si ,,rateuri,,.
Sper din tot sufletul sa intelegeti starea emotionala fragila care ne cuprinde uneori dun disperarea de a avea un bebe.E singurul motiv datorita caruia gresim uneori.Nu stiu daca printre admistratorii site-ului sunt persoane care nu pot avea bebe ca sa poata intelege ca uneori e asa de greu si ca te abtii,te abtii pana uneori plesnesti...Stiu ca asta nu justifica orice tip de comportament,
dar va rugam sa ne intelegeti si sa ne mai dati o sansa de a o avea pe Lachi din nou cu noi,pentru ca asa cum ea a fost mereu alaturi de noi in momentele grele , ar fi pacat ca noi sa nu putem sa fim langa ea,mai ales acum cand s-a decis sa o ia de la capat in greul drum catre un nou FIV.
O VREM PE LACHI INAPOI! PT CA O IUBIM MUUUULTT SI STIM CA SI EA PE NOI!
SI MAI STIM DEASEMENEA CA SUFERA ALATURI DE NOI PT. CEEA CE S-A INTAMPLAT!CURMATI ACEASTA SUFERINTA SI PERMITETI SA REVINA!
MULTUMESC!
cecilia
andicu spune:
AM fost plecata in week-end si intre timp m-am tot intrebat daca LAchi chiar nu mai poate intra pe forum, daca i s-a inchis contul si chiar nu mai vrea sa fie alaturi de noi?! mi-a fost greu sa cred , mai ales ca si eu tin foarte mult la ea, si mi-a dat ocazia sa vad ce fata sufletista este!a fost singura care s-a oferit sa ma duca in Bucuresti la cabinetul dr la care imi facusem programare! a fost dintre putinele fete care m-au sunat inainte si dupa drumurile mele la Szeged ptr FIV si care mi-a aratat ca ii pasa cu adevarat! nu-mi doresc decat sa-i pot intoarce si eu aceasta grija si atentie, ptr ca si mie chiar imi pasa de ea si vreau sa stiu ce se va mai intampla cu ea! vreau sa vina inapoi printre noi, si de aceea,va rog si eu, sa gasiti o solutie sa revina pe forum, mai ales daca si ea si-o doreste si regreta decizia luata !
Nu stiu cat va afecta aceste mesaje ale noastre ceea ce s-a hotarat deja, dar STIU ca are importanta pentru Lachi, STIU ca ne citeste si VREAU sa stie ca noi o iubim, suntem alaturi de ea, si vrem sa-i fim in continuare alaturi, indiferent de ce decizii va lua in continuare in viata ei!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
MADYN spune:
Pai daca nu se mai poate reactiva un cont inchis, sa isi faca un altul nou Lachione1 sau lachione reloaded sau cum o vrea ea!
Noi o sa o recunoastem dintr-o mie!
Te pupic lachi!
37+ my little treasure
Bebelica
Liana30 spune:
dupa cum stiti am lipsit cam mult de pe forum..iar daca nu stiti va spun acum..
am lipsit pentru ca mi'a murit bunica..am lipsit pentru ca nu am avut timp deloc sa intru pe forum..am trecut prin o gramada de necazuri..si acum cand am intrat am vazut!!!
Vreau sa va spun dragi moderatori ca nici mie nu'mi place cum a ajuns forumul acum..
vreau sa va spun ca odata de mult mi'am aruncat un ochi pe la "generale" parca ..sa ma iertati dar nu mai stiu sigur...dar am vazut certuri si "jigniri" mari..mi'a facut rau..si nici ca am mai intrat pe acolo..dar dupa cate imi aduc aminte nici unul dintre dvs nu a luat nici o masura..si inca se puteau lua masuri...ma rog posibil sa ma insel eu...
..Si vreau sa va mai spun un singur lucru..SI EU O VREAU PE lachi INAPOI!!!..nu tip..doar am vrut sa vedeti cat de mult mi'o doresc inapoi..
Lachi "trasnit'o" stiu ca ne citesti din umbra..uite unde s'a ajuns ..offf si cat mi'as fi dorit ca anul acesta sa nu se fi facut nici o rosie!!!stii tu ce zic!!!
iti doresc tot binele din lume..eu te iubesc mult si imi este tare greu fara tine!!! si in plus ma doare ca dupa cate vazui tocmai pe 14 s'au intamplat..offff..da chiar daca e tarziu eu tot ii spun sotzului tau "La multi ani!" sa ii traiasca nevasta ca e minunata!!!cu suflet mare!!!
si in plus iti doresc sa o pui bineee cu Fiv'ul ..asa ca o ultima rosie celor care......
iar daca am deviat de la subect dragi moderatori sa ma iertati..dar va spun acum ..DA vreau Aspirantele inapoi!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
crinuta71 spune:
Scriu din nou aici. Speram sa nu dureze atat de mult timp aceasta "pedeapsa" data lui Lachi. Asa cum au scris deja multe fete, Lachi are un suflet mare, de fapt urias, si este o fata deosebita. Si eu vreau sa va spun ce v-au zis si alte fete. Intr-o perioada, cand eram disperata, cand treceam printr-o durere atat de mare incat nici sa plang nu mai puteam, Lachi a stiut sa ma sune (ea si cateva fete foarte dragi mie), sa ma incurajeze si sa ma sustina, desi pana atunci nu vorbisem niciodata cu ea decat pe forum. Sau intram plangand pe forum si ea ma facea sa zambesc.... Acum ea are nevoie de noi, pentru ca se pregateste de un nou FIV (si nu e usor deloc sa iei decizia pentru un al doilea FIV, dupa un esec care te marcheaza). Si toate de aici, indiferent cate si ce fel de tratamente am facut, stim foarte bine ce inseamna aceasta asteptare luna de luna (care dureaza uneori ani din pacate), aceste esecuri, si cat consum psihic implica. Si uneori, nu mai rezisti si reactionezi, cum nu ai vrea poate.... Oare nu poate fi iertata? Va roooog muuuult de tot, sa incercati sa gasiti o solutie ca Lachi sa revina aici. Urmeaza sa faca un FIV, nu o putem lasa singura.... Si eu o vreau, atat de mult, pe Lachi inapoi....
poze
Laura Ioana spune:
Stiu ca sunt off topic, dar vreau sa-i spun Lianei condoleante. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace pe bunica ta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Liana30 spune:
Laura iti multumesc din tot sufletul..tu esti o draguta ca de fiecare data!!!..scuze de offf topic..
si din nou in ton cu subectu
o vreau pe lachi inapoi!!!vreau aspirantele optimiste !!!!
si vreau sa va mai spun ceva..din nou soarta a lovit ...iar!!!iar!!!
sunt atat de suparata ..nu pot sa spun mai mult!!!
doar ca vreau sa fiu alaturi de aspirantele mele dragi!!!!
VREAU !!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
chiquitita spune:
Sa nu va suparati pe mine, stiu ca sunteti prietene dar, e adevarat ce a zis unul dintre moderatori: ca vin fete noi care pun intrebari si nu primesc rapsunsuri deoarece nu au loc de " ce mai faci azi, la tine ploua, etc"
PS. Subiectul nu are legatura cu LACHI, eu nu o stiu, dar speram ca o sa poata veni inapoi.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
M Oana spune:
Atunci cand a fost deschis acest subiect, Papadie ne-a invitat sa aducem argumente pro/contra in legatura cu subiectul "aspirante optimiste", argumentele de ordin sentimental fiind acceptate, cu conditia de a fi exprimate intr-un limbaj decent.
Au trecut 8 zile de atunci, iar fetele au inteles sa scrie acolo unde se simt bine, adica pe FORUMUL DESPRECOPII, indiferent cum se numeste subiectul/capitolul (20 de ani, 35 de ani, Constanta, Ploiesti....) , importanta fiind doar prietenia.
Tot acum 8 zile, LACHI era moderata pentru un mesaj dur, in care, din punctul meu de vedere ideea principala era CAT DE MULT CONTAM NOI, UTILIZATORII ACESTUI FORUM.
Mesajul lui Lachi avea multe conotatii, de la atac la persoana, pana la ideea principala pe care am enuntat-o anterior. Daca judecatorii ar aprecia faptele si cuvintele cu moderatie, fara excese, punandu-le intr-o balanta echitabila, multe razboaie care nu folosesc nimanui, s-ar evita. Unghiul pozitiv, tolerant, lipsit de ranchiuna foloseste, in general, ambelor parti ale unui conflict........
Atacul la persoana am inteles ca este sanctionat prin regulamentul comunitatii, pe buna dreptate, iar la cerere, un cont este sters, dar pentru un om care greseste si isi recunoaste public greseala, exista oare cale de INTOARCERE?
Oare parerea unei comunitati mici (formata din nume ca Anca Wish, Madyn, Gogosar, Antosit, Crinuta71, Oanabbb, Amely, Bubuleana, NoelaCarmen, Asi, Melutzica, Sheritra, Relya, Camy062004, Tumpi, Asteryaro, Ceciserban, Andicu, Liana30) chiar conteaza?
Suntem cu toate in sufrageria unei alte persoane, asa este. Daca intr-o buna zi gresim, plecam, apoi regretam si recunoastem in mod direct sau indirect nenorocita de fapta (), oare ne este recunoscut dreptul de a ne intoarce, mai ales atunci cand oaspetii din sufragerie tanjesc dupa intoarcerea noastra?
Aceasta intrebare nu o pun pentru Lachi, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa-mi zica cand o sa afle ce-am scris , o pun in numele meu, ca un simplu musafir intr-o sufragerie de care a prins drag si in care a gasit multa dragoste, prietenie, suport.......
Oare toleranta, intelepciunea, buna credinta vor rezolva cu bine acest capitol?
Cele care inca accesam acest subiect deja nu o mai facem pentru "aspirantele optimiste" in primul rand, ci pentru musafira problema Lachiuta. Sper sa fim intelese.......
Ne-o dati sau nu ne-o dati inapoi pe Lachi, indiferent sub ce nume, indiferent cat de coafat e limbajul ei si cat de infertila e, dupa multele prostioare facute in si cu viata ei???????!!!!!!!!!
A gresit si a fost introdusa in camera de corectie, la cererea ei. Noi stam acusica in sufragerie cu ochii lipiti pe camaruta cu pricina si din camaruta de 8 zile nu mai iese nimeni, desi, parca prin pereti aud ca ingrata ar dori sa se intoarca......
Se intoarce, nu se intoarce, se intoarce...............
danutza_c spune:
Am lipsit si eu, ca si alte fete, destul de mult de pe forum. Am revenit azi si am vazut ce conflicte s-au creat... Imi pare tare rau!
Moderatorii au dreptate: atacurile la persoana nu isi au locul aici. Am patit-o si eu mai demult cind am "indraznit" sa scriu la un subiect care se chema parca "Mindria de a fi roman" sau ceva asemenator si am luat-o tare peste ceafa dupa ce am postat un mesaj in care scriam ca da, sunt mindra ca m-am nascut unde m-am nascut...In fine, nu are rost sa readuc in discutie ce s-a intimplat atunci, rezultatul a fost ca nu am mai postat nici un mesaj la acel subiect exact din cauza ca daca as fi facut-o ar fi fost foarte acid si nu ar fi dus la nici un rezultat pozitiv ci din contra, numai la certuri fara sfirsit. Deci, din acest punct de vedere sunt de acord cu moderatorii.
Dar atunci cind cineva isi cere in mod public scuze si e evident ca regreta ceea ce s-a intimplat si ce s-a spus nu mi se pare firesc sa fie in continuare pedepsit. Si vad ca de citeva pagini moderatorii nu mai raspund la cererile noastre de a o readuce pe Lachi inapoi pe acest forum.
Si eu ma alatur fetelor si spun ca Lachi are un suflet minunat, chiar daca temperamentul ei e asa, mai "iute", sa-i spun. Lachi, si acuma regret ca nu ne-am vazut efectiv cind am fost in tara dar ma bucur enorm ca am putut vorbi la telefon si iti multumesc ca m-ai sustinut atunci cind mi-a fost mai greu. Cer scuze moderatorilor daca am sarit din topic...
Sunt sigura ca se poate face ceva pentru a o readuce pe Lachi pe acest forum. Ma gindesc ca daca e o dorinta asa de aprinsa a atitor fete, inclusiv a mea, ar trebui totusi sa se tina seama de acest lucru si rog respectuos moderatorii sa o faca.
Iar in legatura cu subiectul aspirantelor, chiar daca eu nu am scris prea mult acolo, sunt de acord ca impartirea in atitea categorii nu isi are rostul. In definitiv toate ne dorim acelasi lucru: un bebe. Ce conteaza de unde suntem, citi ani avem si alte detalii de acest gen?