Despre aspirantele optimiste
Raspunsuri - Pagina 6
Alé spune:
Fetelor, cu riscul de a resuscita conflictul, as vrea sa spun si eu cite ceva, ca intr-un fel, eu am generat aceasta situatie. M-am abtinut pina acum ca tare erati furioase. Imi doresc din tot sufletul sa-mi intelegeti intentia si sa nu va apucati sa-mi disecati mesajul paragraf cu paragraf.
Intai, cite ceva despre munca asta de moderator, din experienta proprie. Brusc, din membru simplu, dotat cu libertate de exprimare, forurile superioare te crediteaza cu un anume tip de incredere pe care te simti obligat s-o onorezi.
Odata cu aceasta onoare, insa, iti pierzi din liberate... Nu mai poti sa te exprimi liber, tre sa te gindesti de cinci ori inainte sa scrii/tai/muti/copiezi/moderezi ceva. Bonus, devii brusc neplacut de ceilalti pentru ca nu te mai considera membru al gastii din care ai plecat.
Modificarile in forum au fost primul meu job. Greu si dureros si pentru mine, nu numai pentru voi. De partea cealalta insa, ai obligatia sa si faci ceva, nu numai sa oftezi dupa cit de bine era cindva. Ceea ce am si facut. Prin consultare, dupa cum stiti. Am luat in considerare ceea ce era realizabil si in conformitate cu noile reglementari, deci nu ce mi-a placut mie, sa nu ma intelegeti gresit.
Daca ati fi citit primul meu post de la subiectul cu pricina, ati fi observat ca am propus eradicarea bisericutelor si reunirea lor la subiectul cu aspirante optimiste. Reactia feteleor o stiti si am procedat in consecinta.
Ca sa revin ontopic, opinia mea este ca subiectul aspirantelor optimiste nu a disparut, ci a evoluat. N-are rost sa reiau explicatia cu numarul extrem de mare al membrilor, servere, etc... Pur si simplu raspunde mai bine nevoilor majoritatii. Da, majoritatii, pentru ca vechile aspirante, sufletul acestui subiect, au devenit din pacate minoritare... Au lasat locul celor noi, mai putin concise, cu o imensa dorinta de comunicare, ca sa ma exprim delicat.
Nu numai moderatorii au fost toleranti ci si optimistele... Asta e, aici s-a ajuns si trebuia facut ceva. Poate intr-un mod prea furtunos pentru apele lui molcome...
Pe de alta parte, redeschiderea unui singur subiect de aspirante optimiste, altfel spus de discutii cu caracter general, ar atrage dupa sine o epurare serioasa a celorlalte topicuri care de multe ori scapa offtopic. Nu cred ca exista vreunul in care sa se discute exclusiv subiectul enuntat in titlu. Plus spargerea tuturor bisericutelor existente in acest moment.
Apoi, in ceea ce o priveste pe Lachione ea au cerut in mod expres inchiderea contului, definitiv si irevocabil. A fost decizia ei. Asta ca sa fie clar pentru toata lumea ca n-a dat-o nimeni afara sau ca ar fi pedepsita. Administratorii vor hotari daca ii vor redeschide contul sau nu.
Cam asta am avut de spus. Sper ca m-am facut inteleasa si ca n-o sa dati cu rosii in freza mea. Din nou.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
M Oana spune:
Ale eu de rosii nu am banuti, dar am pus deoparte niste economii pentru un buchetel de lacramioare (sunt flori cu un parfum superb, nu dati banii pe rosiile alea nemernice!!) si am mai spart cateva economii pe urmatoarele produse: .
Gratis, din partea mea ai o imbratisare calda, si, daca-mi permiti, un pupic, ca de la musafir, la gazda proaspata, buna si inteleapta.
Stim ca nebunatica noastra, intr-un moment vulcanic a cerut sa fie exmatriculata, dar n-ai idee ce mai jeleste. Nici de FIV nu a fost in stare sa se apuce, de cand cu patania asta, dar maine o iau de manuta si ii arat drumul spre Giulesti, indiferent ce vulcanisme o mai apuca.
Cat despre redeschiderea contului eu am inteles 2 lucruri, ca mai mult nu e treaba mea:
1. Lachi doreste sa revina;
2. Administratorii hotarasc, argumentele/apararile/pledoariile fiind ale noastre, decizia a forumului suprem.
Cat despre "aspirantele optimiste", dupa cum vezi, butonul apasat de manuta ta a produs o MINUNE: daca anul trecut eram libere, dar stateam de prostioare (), acum, la greu, ne-am reunit sub acelasi stindard, am facut o singura bisericuta si stapan in bisericuta noastra e bunul simt si toate calitatile la care m-am referit anterior.
Toate cele bune, tuturor!
danutza_c spune:
Ale, ma altur si eu 100% la cele spuse de Oana! Stiu si eu ca Lachi doreste sa revina si ca e extrem de afectata de faptul ca nu i se permite acest lucru.
Poate ca unii dintre moderatori nu isi dau seama cit de mult conteaza suportul moral oferit de acest forum pentru noi mai ales in momentele grele. Aceasta problema (infertilitatea) e foarte speciala, de multe ori e foarte dificil sa discuti cu cineva care nu a trecut prin asemenea experiente si nu poate efectiv sa te inteleaga. Ceea ce ne ofera noua forumul e tocmai aceasta intelegere din partea celor cu care vorbesti si acest fapt e de neinlocuit! Si, asa cum bine a spus cineva, dupa toti hormonii pompati in noi, nu ma mir ca mai exista si reactii mai "aprige" uneori.
Unele dintre noi sunt mai puternice, pot trece fara multe "zdruncinaturi" peste esecurile unui fiv sau sunt pur si simplu impietrite si fara reactii, dar pentru multe fete e foarte greu sa-si revina dupa un esec. Si ca sa nu poata reveni pe forum, Lachi, care e in pragul unei a doua incercari atit de dificile, nu mi se pare fair.
Oricine are dreptul la o a doua sansa, nu? Si chiar daca se considera ca ar fi gresit foarte tare, chiar daca unii dintre moderatori sunt foarte suparati si deranjati de reactia ei, nu mai mult conteaza dorinta fetelor de a o readuce printre noi? Si nu e mai omenesc si mai generos sa ierti si sa mai acorzi o sansa decit sa fi insensibil la capul plecat?
Liana30 spune:
Haideti dragi moderatori!!!stiu ca puteti!!
E o operatiune grea dar uneori nu trebuie decat sa apasati butonul!!!
VIATA e frumoasa cu greutatile ei, merita sa fii fericit chiar daca primesti vreo lovitura, merita sa speri chiar daca peste tine trece o furtuna, merita sa lupti chiar daca nu ai sorti de izbanda, merita sa crezi in fortele tale chiar daca sunt altii mai tari decat tine! Fiecare incercare duce la izbavire, la reusita! Cu cat piscul e mai inalt si urcarea mai grea cu atat reusita si multumirea de sine va fi mai satisfacatoare iar increderea in propriile forte va fi mult mai puternica. Orice floare e mult mai frumoasa si luminoasa dupa trecerea unei furtuni sau a unei ploi. Orice perla care se gaseste in abisul intunecat al marii nu are stralucirea binemeritata pana nu este adusa de valuri pe nisipul tarmului stralucitor. SPERANTA nu moare niciodata! *******
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Marina spune:
De unde stiti fratilor ca moderatorii pot? Nici unul dintre noi nu are din punct de vedere tehnic posibilitatea de a face asa ceva. Decizia este strict in mana administratorilor.
Alé spune:
Liana, despre ce vrorbesti? De ce buton spui tu acolo?
Daca cumva e vorba de Lachi, cum as putea sa exprim altfel asta, ca sa fie clar: Administratorii vor hotari daca ii vor redeschide contul sau nu.
Mda, poate ar trebui completat cu , in nici un caz moderatorii.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé
Sorina7 spune:
Ale, moderatorii, care sa recunoastem au fost jigniti, pot sa uite si sa ierte si sa puna o vorba buna la administratori, care sunt sigura ca tin cont de parerea lor.
Eu sunt convinsa ca tu o sa faci asta, pentru ca te cunosc, stiu ca esti o persoana iubitoare si de treaba, de cand ati infiintat subiectul "endometru", pe vremea cand scria si Tonnia acolo, si Felicity, si intram cu drag sa va cer sfaturi si imi amintesc ce la obiect erai cu raspunsurile.
De asemenea sunt convinsa ca Oana_B si Tia, care au suferit si sufera alaturi de celelalte aspirante, vor face si ele tot posibilul, cunoscand starea de suparare si de neputinta la care se ajunge uneori pe la acest subiect, unde asteptam cu toatele ceva frumos.
La nervi spunem lucruri regretabile, dar iertarea si iubirea nu pot decat sa ne ajute pe toti sa fim mai buni.
Kariris spune:
In aceste 8 zile sau cate or fi fost, cred ca am verificat din 5 in 5 minute daca nu mi s-a reactivat contul. S-a intamplat minunea!
Sper sa pot fi coerenta pentru ca neuronii mei nu mai sunt nici macar "prashtie" s-au transformat in gelatina intre timp!
In primul rand doresc sa le multumesc administratorilor ca mi-au acordat o a doua sansa si ca (sper eu) m-au iertat. Vreau sa le multumesc si moderatorilor pentru ca au avut totusi incredere in mine si sa le promit ca nu ii voi mai dezamagi!
Tot in primul rand (cam multe vreau eu, nu?) vreau sa o rog pe papadie sa ma ierte pentru faptul ca am fost extrem de rautacioasa si agresiva cu ea, fara nici un motiv, fara nici un fundament. Eu nici macar nu o cunosc; dupa ce am citit prima ei postare din acest topic am inceput sa plang si imi venea sa ma dau cu capul de pereti pentru ce am facut! dar era tardiv oricum...deja o ranisem pe ea...
Am invat multe din aceasta intamplare... printre care si faptul ca forumul nu e "sacul de box" unde poti da cu pumnii de cate ori ai chef! am spus de multe ori ca ma simt aici ca in familia mea...dar nici macar in familia mea nu mi se permite orice fel de comportament...
Tuturor fetelor care m-au sustinut vreau sa le multumesc si, celor care s-au abtinut deasemenea! Si vreau sa intelegeti fetelor ca eu nu am fost pedepsita (muream cand vedeam ce scrieti); adica eu am fost pedepsita vreo 24 de ore (atat a suportat "pisicul meu de la mansarda"), nu mai mult pentru ca dupa aceea "m-am cerut singura afara explicit" Deci faptul ca eu am fost afara nu a fost o pedeapsa ci rezultatul cerintei mele! Si sunt constienta ca dupa cum m-am comportat eram ultima persoana in masura sa mai pretinda ceva. Si totusi am indraznit sa le cer favorul sa ma primeasca inapoi... sa-mi mai acorde credit si chiar cand nu mai speram deloc sa se intample, au facut-o!
Dragi coordonatori ai activitatii pe acest forum, orice pozitii ati avea, fiti siguri ca eu sunt un caz rezolvat, de la mine nu veti mai avea surprize neplacute si sper sa inteleaga si altii din episodul acesta...ceea ce am inteles eu ...mai greu, ce-i drept!
Amely spune:
Uffff, mai Lachioano, ce ne speriasi, fato! Bine ai revenit, la tzanc, cum se zice, ca inteleg ca o pui de-un FIV si pt. asta trebe sa ai nervii tari. Si da, au dovedit ca stiu sa fie gentili si sa ierte, toata stima pentru administratori si moderatori!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi