Despre aspirantele optimiste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eheee MOana, imi amintesc de vremurile alea, cand draga de mine, dadea cu sabia in stanga si-n dreapta.
Lachi sarise in apararea mea atunci si postarea ta de acum nu poate decat sa ma bucure. Ai descris-o pe Lachi perfect.
Da, fetelor, asa e Lachi. O super fata, dar, ca noi toate, are calitati si defecte. Nu stiu unde atarna balanta, dar stiu ca are un suflet mare.

"Dupa cateva luni, am realizat ca Lachi are un temperament coleric, impulsiv, lucru pe care ea il stie si il recunoaste. Nu pronunta bine 3 injurii, ca e prima care sufera, regreta, constientizeaza...."

Exact asta s-a intamplat si acum. A dat cu bata-n balta, dupa care m-a sunat sa-mi spuna ca a gresit. Daca intr-un mesaj postat aici zicea ca-i este sila, isi lua adio si totul parea rupt dintr-o piesa dramatica, acum tanjeste dupa contactul cu "fetele ei".

Intreb si eu, exista vreo sansa ca Lachi sa fie iertata si sa revina printre noi? Stiu ca ea a cerut inchiderea contului, dar, totusi, se mai poate face ceva????

Fata asta se pregateste de un nou FIV si stiu ca are nevoie de sustinere.

Marius, Tia, Papa???

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Da, sustin !!! O vrem pe Lachi inapoi! E de a noastra, o iubim asa cum e, e din marea noastra familie !

36+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si eu sustin.O vrem pe LACHI inapoi.Trebuie sa se faca ceva.Avem nevoie de ea si ea de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Eu spun ca ar fi bine sa se faca un singur subiect "Aspirante optimiste" in care sa ne regasim toate,indiferent de varsta,de orasul in care locuim etc.Nu vreau sa supar pe nimeni,dar de exemplu,la aspirante>20 se incadreaza si cele >35 ca au tot peste 20,iar in legatura cu orasele,fetele se pot intelege si pe un singur subiect,din cate stiu,exista aceste subiecte cu orase si la "Prieteni dintotdeauna".nu stiu de ce atata cearta pentru ceva ce poate fi rezolvat usor,zic eu.
toate ne dorim acelasi lucru:un copil!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Subscriu si eu: asa "colerica" si "impulsiva" cum este eu ii simt lipsa se pe DC lui Lachi!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Eu nu am mai intrat pe forum de cateva zile. Acum am vazut ce e cu Lachi. Si mie imi lipseste LACHI. As vrea sa vina inapoi, daca vrea si ea.... Chiar vroiam sa vad daca a inceput sa-si faca analizele pentru FIV (si sa-i spun ca-i tin pumnii) si am vazut ce ati scris aici.
Anca, daca mai vorbesti cumva cu ea, te rog mult, sa-i dai un din partea mea.
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

recunosc..fara DC as fi fost o ignoranta,o proasta,nu neaparat ca asta mi.e felul,dar pt. ca nu as fi avut de unde sa aflu toate aceste lucruri.fetele de aici m.au ajutat mai mult decat au facut.o toti prietenii mei la un loc.
am plans si am ras pe umarul lor,m.au invatat rabdatoare,m.au consolat,mi.au intins 2 manute virtuale si m.au strans in brate cand am pierdut sarcina,merg acum mai departe datorita lor.

LE IUBESC PE TOATE SI PENTRU CA IUBESC DC,II IUBESC SI PE MODERATORI!
VA ROG DIN SUFLET SA FITI MAI TOLERANTI.TOTI AVEM ZILE BUNE SI MAI PUTIN BUNE,MOMENTE DE REVOLTA SI MOMENTE DE EXTAZ.

noi ,membrii acestui forum nu suntem niste oameni perfect normali.hopurile din viata noastra ne.au facut poate mai atasate,mai blande dar si putin mai acide!<scuze daca cineva nu se regaseste in descrierea mea>
as vrea si eu sa se intoarca LACHI.as vrea sa nu ne pierdem timpul in scandaluri.
as vrea sa va strang pe toate in brate,optimiste sau nu,de 20 sau 40 de ani,sa va spun ca va iubesc,ca forumul asta era singurul lucru imaculat intr.un peisaj sumbru.
sunt ,,prospatura,,si eu,ma bag in vorba,mai mult ca musca.n lapte,dar trebuia sa va zic ca esenta forum era bunatatea si suportul sau.
haideti dragi moderatori,fiti mai rabdatori ,de la atatia hormoni cat baga dr in noi poate mai deraiem,dar cu siguranta nu suntem chiar asa rele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Crinuta, il dai chiar tu acum -ul, pentru ca trasnita asta citeste ca disperata tot ce scrieti voi.

Promit, ca daca e primita inapoi, ii fac o programare la "Consultatii psihologice".

Papadie, ai perfecta dreptate in legatura cu "Aspirantele optimiste". Multe dintre noi nici nu mai scriam acolo. Se aglomerase mult si era de-a dreprul imposibil sa tii minte toate persoanele sau sa urmaresti fiecare poveste.
S-au produs multe schimbari aici, dar cele mai multe schimbari, cred ca, s-au produs in noi. Vrem sa reinviem atmosfera de atunci, dar asta e imposibil. Pentru ca noi nu mai suntem cele de acum 2,3 ani (ma refer la trairi, nu la nume).

O seara buna!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Si mie mi-e dor de Lachi intr-adevar are ea "gura mare", dar este una din cele mai sufletiste fete de pe forum... Dragi moderatori, ea a recunoscut ca a gresit in anumite declaratii impulsive, iar pe de alta parte eu (si nu numai eu) stim exact cat de mult sufera si se consuma... Nu cred ca are nevoie de asa ceva acum, inainte de o procedura atat de delicata cum este FIV, in care conteaza enorm echilibrul emotional... Va rog mult, incercati sa treceti peste suparari... Fetele care care scriu la "asteptand un ingeras" stiu ca asteptarea asta luna de luna ne poate face din cand in cand sa fim nervoase, impulsive, isterice chiar, fara sa insemne ca nu-i iubim pe cei din jur. Este pur si simplu o reactie de frustrare. Am resimtit-o si eu de atatea ori. Barbata-miu mi-e martor In plus ea are tendinta de a sari in apararea celor care i se pare ei ca au (sau chiar au) nevoie de ajutor. Asta este Lachi a noastra, cu bune, cu rele... o iubim si o vrem inapoi

Va rog mult... macar incercati sa cantariti, sa reconsiderati, sa iertati. Toti am gresit la randul nostru, la un moment dat... Sa nu uitam asta.

Numai bine.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oooffff, desi nu sunt deloc de acord cu ceea ce a facut Lachi, imi pare rau ca nu mai e cu noi si sunt sigura ca si ea regreta...asa e omul...mai greseste... Haide, Lachi cere sa ti se reactiveze contul si noi te vom primi cu bratele deschise
Mi-e dor de mesajele tale super haioase scrise de "o femeie dintr-o bucata" asa cum esti tu...

bubuleana

PS sunt sigura ca nu vei apuca sa faci nici un FIV pentru ca vei ramane natural in curand!

Mergi la inceput