Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (28)
1 2 3 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73909&whichpage=1" target="_blank"> 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74069&whichpage=1" target="_blank"> 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74274&whichpage=1" target="_blank"> 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74463&whichpage=1" target="_blank"> 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74680&whichpage=1" target="_blank"> 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74895&whichpage=1" target="_blank"> 12www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75267&whichpage=1" target="_blank"> 13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75476&whichpage=1" target="_blank"> 14www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75646&whichpage=1" target="_blank"> 15www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75714&whichpage=1" target="_blank"> 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
Georgiana (Slatina,Olt)
Gyna (Suceava)
Joker
Catalin (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
alexa si mami (pitesti)
lulu 77 (Constanta)
chiquitita
iri_sori (Ploiesti)
eveline (Suceava)
monagan (Cluj-Napoca)
addinel (Bucuresti)
adinell (alias adinella)
impreuna(Cluj-Napoca)
SunSmile (Bucuresti)
NicoletaB
Ilincalif (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
Himmelsduft (Germany)
Fannna2003
Grodear (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
Liana30 (Craiova)
Teodora35 (Bucuresti)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
Daniela_daneza (Bucuresti)
Danutza_s (Bucuresti)
plici plici (Bucuresti)
Krelia (Bucuresti)
Chatonel (France)
Miha 68 (Bucuresti)
Roxali (Italy)
Dana_ch (Sibiu)
Aniversari optimiste
IANUARIE:
Krelia - 6.01.1978
Teodora 35 - 7.01.1971
Adinella -11.01.1980
Chatonel - 16.01.1969
Dana_ch - 16.01.1972
Fannna 2003 - 22.01.1969
Alexa si mami(Alina) - 24.01.1979
FEBRUARIE:
Daniela_daneza - 28.02.1969
MARTIE
Iri_sori - 27.03.1970
MAI:
SunSmile - 22.05.1980
BraveGirl(Corina) - 26.05.1981
IUNIE:
Himmelsduft - 12.06.1976
Andreea_trend - 15.06.1984
AUGUST:
impreuna(Flavia) - 28.08.1979
SEPTEMBRIE
diadaniela - 8.09.1970
ana_maria - 22.09.1985
OCTOMBRIE:
plici plici - 31.10.1978
NOIEMBRIE:
georgi75(Georgiana) - 6.11.1975
DECEMBRIE:
Addinel - 7.12.1976
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli decat sa fii pesimist si sa ai dreptate" (JACK PENN)
Raspunsuri
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Prima???
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Pentru ca meriti!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
....Nu merit iubita, doar ca am fost mai rapida!..phuhu...nu-mi place cuvantul...am fost mai vioaie!
andreea_trend spune:
Fetelor... am la invatat ... nu de alta da nu vreau sa-i mai dau si eu motive de supare la mami meu ... te pupi copilul
daniela_daneza spune:
Fetele , Georgi ,zicea ieri ca azi merge sa mai duca ceva la dosar , pt. examen.
Nasica , nu fi modesta .PUP!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Gata, gata...Am aparut.Cam tarziu da nu mi-a mers netu' dimineatza si am iesit putin afara sa-i iau cadou finului meu ca azi e ziua lui.
Danezo[/] aseara nu am facut nimic deosebit, am iesit in oras la o pizza cu inca 3 perechi si apoi am venit acasa.Asta seara iesim iar.Multumita de detalii?
Trendule nu am terminat inca, mai am.....Spor si tie la toceala.
Teodora ti-am citit subiectul de cand a aparut.Nu am raspuns acolo.Uite , iti spun aici.Imi place sa fiu profesor da' ma scarbeste sistemul si de-asta incerc sa ma reprofilez.Si trag tare a legile astea.Daca nu-mi va placea aici, o sa incerc altceva.Si tot asa...E bine acum?
Alina mersic ca ai deschis capitol nou.Nu tin neaparat sa deschid eu capitolele asa ca daca vedeti ca s-a ajuns la 20 si io nu sunt, aveti mana libera.
Chatonelule imi cer scuze.Am zis si io sa fac un bine.A fost prima si ultima data cand am facut-o.Ma ierti, da? .Nu mai fac.Promit.
Addinelule nu mai plange.Trece repede si vine pupicu.
[b]Ana sa ne arati poze cu noul look.Ai vazut site-ul cu ramele pt poze?Ai facut ceva ?
Si care mai sunteti... va pe toate si .
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Georgi ai povestit cum v-ati distrat si n-am vazut eu?:)?
Alinutza te aici ca dincolo abia acum ti-am vazut postarea:) Mai putin si aveti si voi concediu
pe toate ca azi n-am apucat:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Am facut varza mesajul anterior... Se vede ca sunt in urma cu somnul rau....
Da fata Flavia am povestit.Mai vrei detalii?
Bey, am sunat la tara.Fi-mea e super cuminte, doarme, papa, nu face scandal.
Da mi-e dor raaaaaaau de eaaaaa
Ooooofffff!!!!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,4 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Hai Geo fruntea sus! mai e putin si o s-o ai iar langa tine! Si atunci iar o sa vrei sa ne-o trimiti colet..... Glumesc. Lasa ca va face bine asta...e k un preambul pt reinceperea serviciului. Pup si fii barbata Zoe!